Welkom op Harry Potter Forum! 


Antwoord op onderwerp Ga naar pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 20  Volgende

Wanted: Dead or Alive

Avatar gebruiker

Offline
BerichtGeplaatst: di jan 18, 2011 8:16 

RPG Aanmeldtopic

In dit topic kun je jouw RPG aanmelden. Jouw idee wordt dan bekeken door door je mede RPG'ers, die vervolgens kunnen stemmen. Als er genoeg stemmen voor jouw RPG zijn mag je hem openen. Om je idee aan te melden moet je onderstaand formuliertje invullen en in dit topic plaatsen.

Andere leden mogen vanaf dat moment hier in het topic hun stem uitbrengen als ze deze RPG graag in het RPG board willen terug zien. Dit doe je door de naam van de RPG te posten, met een uitleg waarom je vindt dat deze RPG er moet komen. Het is wel de bedoeling dat je alleen stemt op RPG's waar je ook echt voor zou willen solliciteren, om een complete wildgroei aan inactieve RPG's te voorkomen.

Bij het stemmen hoef je niet alle RPG's te beoordelen, we verwachten dus geen dingen als 'niet door'. Je stemt alleen op RPG's waarvan je wilt dat ze juist wel door gaan! Krijgt je RPG 7 stemmen of meer? Dan mag je er een sollicitatietopic voor openen en kan het verhaal beginnen. Zijn er na twee maanden nog niet genoeg stemmen? Jammer, maar dan vervalt de aanmelding.

Wanneer je bij het aanmelden van je RPG al van tevoren weet dat je minstens 7 stemmen gaat krijgen, omdat je bijvoorbeeld via pb of msn al mensen hebt gevraagd of ze mee willen doen en dat willen ze, vermeld dan deze 7 namen (exclusief jezelf dus!) bij je aanmelding. Je krijgt dan in een post te horen dat je direct mag starten, er hoeft dus niet gestemd te worden. Let wel op dat je ook echt namen noemt van mensen die je gesproken hebt en mee willen doen, maak hier geen misbruik van.

Je kunt natuurlijk niet op je eigen RPG stemmen! Wel mag je op meerdere RPG's van andere mensen stemmen.

Vul het onderstaande lijstje in als je een RPG wilt aanmelden:

Code:
[b]Naam/namen:[/b]
[b]Link naar jouw/jullie RPG-Paspoort:[/b]
[b]Naam RPG:[/b]
[b]Ik wil deze RPG in het Nederlands/Engels doen:[/b]
[b]Waar gaat je RPG over?:[/b]
[b]Waarom denk je dat deze RPG een toegevoegde waarde heeft voor het forum?:[/b]


Voeg dit lijstje toe aan je post als je een RPG wilt heropstarten:
Code:
[b]Heb je toestemming om deze RPG te herstarten?:[/b]
[b]Waarom wil je deze RPG graag opnieuw opstarten?:[/b]


Succes en veel plezier!

_________________

Never give up on the things that make you smile


 Profiel  

Beginnend Tovenaar

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Sado!
BerichtGeplaatst: za jan 29, 2011 1:11 

Naam/namen:Olivier
Link naar jouw/jullie RPG-Paspoort:Klik.
Naam RPG:The Blood of Sado
Ik wil deze RPG in het Nederlands/Engels doen:Nederlands
Waar gaat je RPG over?:Het is april 1998. De tovenaarswereld is al bijna 2 jaar in oorlog, sinds de wederopstandig van de Heer van het Duister. 17 jaar na de eerste oorlog keerde hij terug uit de dood, hoewel er altijd wel hardnekkige geruchten waren dat hij nog in leven was en zich ergens verscholen hield. In eerste instantie was er weinig te merken van zijn terugkeer, het was duidelijk dat er aan 'een groter plan' werd gewerkt. De vernielingen en aanslagen op dreuzels verraden echter de aanwezigheid van hem en zijn handlangers, dooddoeners genoemd. Na ongeveer een jaar veranderde dit volledig, na het aantreden van een nieuwe Minister van Toverkunst. Hierover werd gefluisterd dat deze handelde in naam van de Heer van het Duister zelf. Dit was ook wel te merken aan de anti-bloedbesmeurdenwet die er doorheen werd gejaagd en die, zo bleek al snel, met strenge hand werd uitgevoerd door Dolores Omber. Nu was de oorlog voor de bewoners van de Toverwereld pas echt voelbaar. Terwijl Harry Potter, de uitverkorene, opnieuw probeert Jeweetwel te verslaan, gaat de oorlog in de rest van de tovenaarswereld gewoon door.

Zo ook in het dorpje Sado, een klein tovenaarsdorp in de groene heuvels van Schotland. Vele jaren geleden gesticht door drie echtparen, te weten een volboed-, een halfbloed- en een modderbloedechtpaar. Tot nu toe is Sado de grootste ellende van de oorlog bespaard gebleven. Er wordt wat meer gefluisterd op straat dan vroeger, waarna mensen weer snel weglopen, hier en daar verhuizen gezinnen, of verdwijnt plots iemand met de noorderzon, maar verder gaat het leven in Sado gewoon zijn gangetje. Tot voor kort.

Al een hele tijd verschijnen constant lijsten van modderbloedjes in de Ochtendprofeet. Vorige week zat ook het dorp Sado erbij. Sindsdien is de sfeer in het dorp steeds killer geworden. Je voelt de spanning in de lucht hangen. Hier en daar worden ruiten in gegooid van huizen waarvan mensen weten dat er bloedbesmeurden wonen. Vorige week is zelfs iemand onder lichte dwang meegevoerd naar het Ministerie van Toverkunst voor een rechtzitting. Daardoor zijn de geruchten alleen maar toegenomen. Bloedbesmeurden durven nauwelijks nog de straat op, of hebben zich zelfs verscholen op een plek waar niemand weet van heeft. Het is nu een kwestie van tijd voordat zal worden getracht het dorp te zuiveren van bloedbesmeurden. Ook veel van de volbloeden in het dorp zijn hier fel voorstander van, en voelen zich gesterkt door het Ministerie. Het is nog slechts wachten op...[/i]

De druppel die de emmer doet overlopen
[i]Het verhaal begint op een dag die een hoop van de sfeer in het dorp zou moeten terugbrengen, zeker in oorlogstijden is dit een heugelijke dag te noemen. Er vindt namelijk een trouwerij plaats in het centrum van Sado. Zoals traditie in Sado vindt deze plaats op het dorpsplein en is iedereen uit het dorp uitgenodigd. Volboed Mr X zal in de echt worden verbonden met zijn aanstaande Volbloed Mrs Y. Wat Mr X echter niet weet is dat zijn aanstaande in werkelijkheid een modderbloedje is, die uit angst om opgepakt te worden haar identiteit wil veranderen en met een volbloed trouwt, om zo uit handen van het ministerie te blijven.
Het moment van de dag staat op het punt om aan te breken, ze gaan elkaar het ja-woord geven. De ceremoniemeester spreekt de verplichte woorden uit, en op het moment dat de Bruid haar ja-woord wil geven, om daarmee het huwelijk te bekrachtigen, duiken ineens aan alle kanten Death Eaters op. Ze omcirkelen de groep aanwezigen.
'Daar is ze!' Schreeuwt één van hen. 'Daar is die vuile verraadster van een Modderbloed! Grijp haar!'
Allen richten ze hun toverstok op de bruid en een regen aan spreuken wordt afgevuurd op haar. Binnen een fractie van een seconde is haar prachtige witte jurk doordrenkt met bloed en licht de aanstaande modderbloedbruid roerloos op de grond.
Nu barst de hel in het dorp los. De oorlog in Sado is begonnen.

Waarom denk je dat deze RPG een toegevoegde waarde heeft voor het forum?: Omdat Sado hip is!

Deze mensen stemmen op de RPG: Lacrimosa, Moniek, Eldarion', Manouk, Snow White Queen, Rayna, Charlie, reflex

_________________
'I've to go back, haven't I?' 'That is up to you.''
Do I have a choice?' 'Oh Yes.' Dumbledore smiled at him. 'We are in King's Cross you say? I think that if you decided not to go back, you would be able to...let's say...board a train.'


 Profiel  

The Phoenix Admin

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Austin, TX

Houseitem
BerichtGeplaatst: za jan 29, 2011 1:28 

The Blood of Sado is aangemeld met de steun van maar liefst acht mensen, en dus kunnen jullie onmiddellijk starten!


 Profiel  

Headhunter

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Kruideniersstraat 71

Houseitem
BerichtGeplaatst: ma jan 31, 2011 9:11 

Naam/namen: Agenia&Melody
Link naar jouw/jullie RPG-Paspoort: Bertje&Mel
Naam RPG: Haunted Mansion: Kruideniersstraat 71
Ik wil deze RPG in het Nederlands/Engels doen: Nederlands
Waar gaat je RPG over?:

Kruideniersstraat 71. Een berucht adres. Op dit adres staat namelijk een leegstaand, groot, gracieus, machtig landhuis, met een groot ijzeren hek bewaakt door zwartgeblakerde waterspuwers. Er gaan allerlei sinistere verhalen de ronde; onverklaarbare vermissingen van toetreders van het huis, doden die ineens opduiken en meer sinistere zaken. Het is dan ook vanzelfsprekend dat dit adres verboden toegang is voor de leerlingen van Zweinsteins Hogeschool als ze in een nabijgelegen dorpje een uitstapje hebben.

Toch, je raadt het al, is er een klein groepje nieuwsgierige leerlingen die het huis graag van binnen zou zien. Maar zodra ze het huis binnen zijn begint er al onheil; het huis lijkt te leven. Muren lijken te ademen, lichten flikkeren, onverklaarbare geluiden klinken door het huis, leerlingen verdwijnen, en er verschijnt soms zelfs een man op onverklaarbare wijze, en hij verdwijnt even snel als hij gekomen is. Wat is er in dit huis aan de hand?

Waarom denk je dat deze RPG een toegevoegde waarde heeft voor het forum?: Nou, HM is altijd al een populaire RPG geweest! Na ruim 2 jaar goed gelopen te hebben en geboren te zijn op HPF leek het ons leuk om een soort vervolg van HM te openen, met wat nieuwe elementen!

HM heeft nu een adres (voor fanmail uiteraard) en de spelers zullen ook anders zijn, namelijk Zweinsteinleerlingen. Een nieuw mysterie, nieuwe mensen, nieuwe geesten en nieuwe horror!

De volgende mensen hebben al aangegeven te willen stemmen op de RPG:
- Agenia&Melody
- miss_sweet/Angie
- trijntjuh/Trijn
- Machoefeltje
- Esther/Glauces
- Jill
- Tom Riddle
(ik weet van een paar mensen niet of ze hun oude of nieuwe naam gebruiken, ik heb ze namelijk buiten het forum om gesproken, vandaar de dubbele namen =P)

_________________
now my life is sweet like cinnamon


 Profiel  

Black Bird of the Sky

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Winterfell
BerichtGeplaatst: ma jan 31, 2011 15:25 

jpNaam/namen:
Catie
Link naar jouw/jullie RPG-Paspoort:
Click
Naam RPG:
Pension de Koperen Ketel
Ik wil deze RPG in het Nederlands/Engels doen:
Nederlands
Waar gaat je RPG over?:
Pension de Koperen Ketel staat in een straatje in midden London. Vanaf de buitenkant zou je niet zeggen dat dit pension vreemd is, maar de werkelijkheid ligt anders. Pension de Koperen Ketel is alleen voor de magische mensen onder ons. Wizards en Witches die van Hogwarts afkomen en geen plek hebben om naartoe te gaan wonen hier. Ze studeren nog of zijn al op zoek naar een baan. En terwijl ze daar mee bezig zijn, proberen ze hun leven te vullen met plezier, problemen te ontwijken of te negeren en alles te doen wat in hun opkomt.

Alle types lopen rond in pension de Koperen Ketel. De ene blijft langer hangen dan de andere, sommige zoeken veel contact en andere weinig. Al deze verschillende types zorgen voor een spanning en onvoorziene situaties.

Waarom denk je dat deze RPG een toegevoegde waarde heeft voor het forum?:
Omdat KK gewoon awesome is. Het is een HP-gerelateerde RPG, hebben we er nu niet veel van dus dat is een voordeel. En het is RPG waarbij je niet teveel hoeft na te denken en alles kan gebeuren. KK is hip. Punt uit.

Heb je toestemming om deze RPG te herstarten?:
Oui
Waarom wil je deze RPG graag opnieuw opstarten?:
Omdat KK hip is. Punt uit.

RPG'ers die mee willen doen met deze RPG: Blijerd, Pottergirl, TheKimKommer, Melinda, Yaraa, Niinza & Jill

En dat zijn er 7 : D

_________________
Life doesn't run a clear course
It flows through from within
It's supposed to take you places and leave markings on your skin


 Profiel  

The Dark Mod

Avatar gebruiker

Offline

Houseitem
BerichtGeplaatst: ma jan 31, 2011 16:12 

Aangezien Pension de Koperen Ketel met 7 stemmen is aangemeld mogen jullie ook gelijk starten.


 Profiel  

Hotemetoot

Avatar gebruiker

Offline
BerichtGeplaatst: ma jan 31, 2011 19:57 

Ik stem op: Haunted Mansion: Kruideniersstraat

De vorige keer was het ook een groot succes en ik denk dat het dat in een nieuw en frisser jasje weer gaat worden.


 Profiel  

Wanted: Dead or Alive

Avatar gebruiker

Offline
BerichtGeplaatst: ma jan 31, 2011 20:07 

En daarmee zitten jullie gelijk op 7 stemmen =D Succes!

_________________

Never give up on the things that make you smile


 Profiel  

6e jaars

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: guarding the Gryffindor Common Room with the fat lady
BerichtGeplaatst: ma jan 31, 2011 21:56 

Naam/namen: Nirphania,Machoefeltje
Link naar jouw/jullie RPG-Paspoort:nirphania machoefeltje
Naam RPG: Moonlight sectrets
Ik wil deze RPG in het Nederlands/Engels doen: Nederlands
Waar gaat je RPG over?:
Het Verboden Bos bij Zweinstein is het thuis van allerlei mythische en magische wezens, van eenhoorns tot Reuze-Acromantula's Maar het Verboden Bos is ook de plek waar de wolven thuishoren

Een aantal leerlingen van Zweinstein hebben ontdekt dat er vlak bij de school een roedel wolven woont. Ze hebben gemerkt dat een paar van deze wolven niet bang zijn voor mensen, en zoeken ze af en toe in het geheim op. Hoewel ze weten dat ze absoluut niet in het Verboden Bos mogen komen, vinden ze toch allerlei manieren om ongezien het kasteel uit te glippen.
In deze RPG kunnen zowel de wolven als de leerlingen van Zweinstein gespeeld worden. Samen bedenken ze de avonturen die ze samen of apart kunnen beleven.
Waarom denk je dat deze RPG een toegevoegde waarde heeft voor het forum?:
Omdat deze over zweinstein gaat maar toch een extra dimensie heeft omdat je geen mens hoeft te zijn.


Heb je toestemming om deze RPG te herstarten?:
Ja Machoefeltje is het ermee eens
Waarom wil je deze RPG graag opnieuw opstarten?:
Omdat ik er vanaf 2006 tot 2008 in heb gezeten en ik het een super leuke rpg vond!
de volgende mensen hebben aangegeven ook mee te willen doen
nirphania, lilitje en Machoefeltje

_________________
Gryffindor...
Bold, Brave,
Loyal, True,

What else can I say?
We'll
never turn our back on you,


 Profiel  

Volleerd Tovenaar

Avatar gebruiker

Offline

Houseitem
BerichtGeplaatst: wo feb 02, 2011 19:31 

Heey aan Moonlight secrets heb ik nog meegedaan op het oude forum!
Vond dat wel een interessante RPG omdat je moet denken als een dier enzo...
Ik wil wel weer meedoen, dus bij deze een stem.

_________________
You are Braver than you Believe,
Stronger than you seem
and
Smarter than you Think.

Go Go Gryffindor!
_________________
I do believe in Fairy's! I do! I do!


 Profiel  

Headhunter

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Kruideniersstraat 71

Houseitem
BerichtGeplaatst: wo feb 02, 2011 21:50 

Oh w00t! Dat was mijn eerste RPG ever! Steeem!

_________________
now my life is sweet like cinnamon


 Profiel  

Beginnend Tovenaar

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Ravenclaw common room
BerichtGeplaatst: do feb 03, 2011 15:41 

Ah goede herinneringen aan MS (zou ik m'n oude solli nog bewaard hebben...?)! Mijn stem hebben jullie ook!

_________________
    Life isn't about how many breaths you take; it's about the moments that take your breath away.


 Profiel  

Volleerd Tovenaar

Avatar gebruiker

Offline
BerichtGeplaatst: do feb 03, 2011 18:37 

Zal ik er dan maar 7 van maken? (: Het was een geweldige RPG en ik heb echt met super veel plezier die oude wolf gespeeld. :D
Stem!Elleaf: Helaas nog geen 7 stemmen, de stemmen van de RPG leiders tellen namelijk niet mee, je kunt niet op je eigen RPG stemmen ^^'

_________________
"Boo... Guess who?"


 Profiel  

Schoolhoofd

Avatar gebruiker

Offline
BerichtGeplaatst: do feb 03, 2011 19:07 

Naam/namen:
Skywalker
Link naar jouw/jullie RPG-Paspoort:
Skywalkerrrr
Naam RPG:
Beauxbatons
Ik wil deze RPG in het Nederlands/Engels doen:
Nederlands
Waar gaat je RPG over?:
Beauxbatons, of afgekort, BB, gaat over het dagelijkse leven van een groepje zesdejaars studenten aan de Franse wizarding school. De RPG'ers verzinnen eigenlijk zelf het verhaal, dus wat dat betreft is het een open RPG met weinig regels of dingen om je aan te houden. Ofwel, men kan zo creatief aan de slag als ze maar willen!
Op Beauxbatons verlopen de zaken echter wel ietwat anders dan op Hogwarts. Zo zijn de jongens en de meisjes gescheiden - ze hebben elk een eigen common room, aparte slaapzalen, etc. De rest van de activiteiten [eten in de Grote Eetzaal, lessen, andere activiteiten zoals feestjes] gebeuren wel met iedereen. Zo nu en dan zijn er ook excursies, om de boel toch levendig te houden moest dat nodig zijn.
De jongensafdeling heet Fií¨re, en die van de meisjes heet Soleil.
Waarom denk je dat deze RPG een toegevoegde waarde heeft voor het forum?:
BB is awesome! En het heeft de volgende mensen rotsvast achter zich staan: Sjar, Lacrimosa, Snow White Queen, Yuuki, Blijerd, Alice en Darren. En yours truly, natuurlijk. Maar ik tel niet mee.

_________________

    you think i’ll be the dark sky so you can be the star? i’ll swallow you whole.


 Profiel  

Volleerd Tovenaar

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Assiah.
BerichtGeplaatst: do feb 03, 2011 19:11 

En Darren stemt ook nog op Moonlight Secrets, want Balto was geweldig om te spelen! ^^

_________________
T S U N A G A R I


 Profiel  
Geef de volgende berichten weer:  Sorteer op  
Antwoord op onderwerp  [ 289 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 20  Volgende


Keer terug naar RPG
Ga naar:  


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron

Powered by phpBB :: FI Theme