Welkom op Harry Potter Forum! 


Antwoord op onderwerp Ga naar pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 44  Volgende

Black Bird of the Sky

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Winterfell
BerichtGeplaatst: wo feb 02, 2011 10:06 

Afbeelding


Eigenlijk ons 3de topic alweer. Maar ons eerste topic op HPF. Laten we er wat moois van maken [A]

De personages
Vrouwelijk
Tengaar - Kyra McCree (HellHound)
Catie - Jade Evans (Tengu)
Pottergirl - Lilith Cohen (Succubus)
Jalf - Gabriella Morgan (Waterspirit)
San Riddle - Merle Ellis (Heks)

Mannelijk
Jalf - Charu Fairfax (Half-Demon)
TheKimKommer - Sem Llop (Weerwolf)
Catie - Blake Danton (Draak)
Tengaar - Allen Blackburn (Thunderbird)
Yaraa - Ian Bennett (Vampier)

Laatste post was:


Yaraa schreef:
  Ian Bennett - Vampire
Ian genoot met volle teugen van het hele moment. Van de grijns van Charu, die zich uitstekend leek te vermaken, van het gegil van de mensen en van het feit dat hun de schuldige waren. Héérlijk. Beter dan dit kon het niet meer worden vandaag. Ondanks dat Ian niet echt aan vrienden deed, bedacht hij zich dat met Charu's denkwijze dat wel nog eens van stand kon komen. Maar dat waren zorgen voor later.

"Ga je gang," antwoord Ian als Charu de zweefmolen nog iets sneller wil laten gaan. Daar was hij absoluut niet op tegen en hij genoot al van het vooruitzicht van alle misselijk en kwade mensen straks, die er nog uit moesten komen. Ian drukt een ander zwart knopje in met de hoop dat het ding misschien nog sneller ging. Maar waarschijnlijk zaten ze al aan de maximum snelheid, want de machine begon toch licht te roken. En met schokken en harde klappen begon hij op stilstand te komen.

"Oeps."

_________________
Life doesn't run a clear course
It flows through from within
It's supposed to take you places and leave markings on your skin


Laatst bijgewerkt door Catie op vr nov 08, 2013 16:09, in totaal 13 keer bewerkt.

 Profiel  

Black Bird of the Sky

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Winterfell
BerichtGeplaatst: wo feb 02, 2011 10:15 

Afbeelding

Jade glimlacht even onschuldig als Sem zegt dat belofte schuld maakt. De attractie gata nog harder en de mensen lijken het helemaal niet leuk te vinden, onder hun wijzen verschillende geschrokken naar de zweefmolen. En dan begint de zweefmolen te roken en met schokkende en harde klappen stopt de machine uiterlijk. Jade kijkt even naar beneden toe, door de plotselinge stop zijn ze niet tot aan de grond gekomen en hangen de karretjes zeker nog 3 meter boven de grond, als het niet hoger is. Ze kijkt opzij naar Sem.

"Tijd om uit te stappen," zegt ze met een glimlach.

Jade maakt het riempje los en duwt de stang naar boven toe. Zonder enige angst of moeite beland ze sierlijk op haar voeten. Het lijkt bijna alsof de wind haar landing zachter maakt. Dan kijkt ze omhoog naar Sem.

"Kom je nog?" vraagt ze dan wat plagerig.

Jade negeert de mensen die haar verbaasd aankijken volledig. Ze is de eerste die dit doet en waarschijnlijk ook een van de weinige. Zelfs de menselijke jongens kijken benauwd naar beneden. Jade kijkt even naar Kyra die vlak achter hun zat.

"Gaat het Kyra?" vraagt ze dan, Sem redt zich wel.


OOC:: Omdat het veel leuker is als ze nog in de lucht hangen en dus moeten springen :') 3 meter boven de grond dus ^^

_________________
Life doesn't run a clear course
It flows through from within
It's supposed to take you places and leave markings on your skin


 Profiel  

Beginnend Tovenaar

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: In the tomb along with Allison
BerichtGeplaatst: wo feb 02, 2011 10:32 

Afbeelding

Vin begint de attractie eigenlijk best leuk te vinden, naarmate de zweefmolen steeds harden begint te draaien. Even gaan zijn handen in de lucht, om te laten zien dat hij een echte stoere vent is. Maar ineens begint de attractie aan alle kanten te roken en komt hij schokkerig tot stilstand, wel drie meter boven de grond uit!

Voor Kyra ziet Vin hoe Jade haar riempje losmaakt en naar beneden springt, om vervolgens zacht op de grond te landen. Hij haalt zijn schouders op. Zijn spieren zullen hem wel redden om heelhuids beneden aan te komen. Ook hij maakt zijn riempje los en springt. Met een harde klap komt hij neer op de grond. Hij kijkt naar boven of Kyra misschien nog hulp nodig heeft.

"Nog hulp nodig, Kyra?" vraagt hij. De woorden van Jade heeft hij ook gehoord, maar dat negeert hij.

_________________
Watch your backs. I didn't --A


 Profiel  

Opperste Hotemetoot

Avatar gebruiker

Offline
BerichtGeplaatst: wo feb 02, 2011 11:12 

Afbeelding

Als de machine plotseling stopt en rookt, kijkt Sem even verbaasd naar de zweefmolen. Dan haalt hij zijn schouders op en knikt als Jade vermeldt dat het tijd is om uit te stappen. Als hij de stang en de riem los heeft gemaakt, zet hij zijn handen aan de armleuningen laat zich uit de stoel naar beneden zakken. Sem kijkt terwijl hij nu aan de onderkant van de stoel hangt nog even op naar de andere mensen in de stoeltjes, maar laat zich dan los. Niet geheel charmant komt hij uiteindelijk op de grond neer. Hij staat snel op en terwijl hij naar boven kijkt naar de mensen die er nog wel inzitten slaat hij het stof van zich af. Zowel Jade als Vin leken zich om Kyra te bekommeren, Dus daarom belsuit Sem zich tot Helena en Thomas te richten.

"Hulp nodig?" Roept hij hun kant op.

_________________
Cos I am taking back what’s mine
I am taking back the time
You may call it suicide
But I’m being born again


 Profiel  

Wanted: Dead or Alive

Avatar gebruiker

Offline
BerichtGeplaatst: vr feb 04, 2011 10:47 

  Afbeelding
  Medusa Johnson

Medusa is niet meegegaan in de zweefmolen. In plaats daarvan zit ze op een bankje van het zonnetje te genieten en te kijken naar hoe de rest zich vermaakt in de attractie. Ze kijkt met wijd opengesperde ogen toe hoe de molen steeds harder begint te draaien en dan tot stilstand komt. Sem, Vin en Jade werpen zich al op om de rest van de groep te redden. Aangezien Medusa toch niet sterk is, verwacht ze niet dat de anderen veel aan haar zullen hebben bij het opvangen van medestudenten.

Daarom staat ze slechts omhoogkijkend onder de attractie, met haar handen boven haar ogen om ze af te schermen van de zon, en wachtend tot iedereen veilig beneden staat.


_________________

Never give up on the things that make you smile


 Profiel  

Professor

Avatar gebruiker

Offline
BerichtGeplaatst: vr feb 04, 2011 19:35 

Afbeelding
  Helena Sachs

Helena kijkt een beetje zenuwachtig rond. Ze heeft het niet zo op hoogtes - hoewel het nou niet een heel groot gat tussen de grond en het stoeltje zit. Maar in combinatie met het snelle gedraai heeft Helena toch wel de behoefte om ervandoor te gaan. Ze weet alleen niet precies hoe. Ze ziet Jade zich al snel uit haar eigen stoeltje bevrijden, en hoewel Helena niet weet wat voor monster Jade precies is, heeft ze het gevoel dat dit wel wat met haar krachten te maken heeft.

Gelukkig is daar Sem nog, die Helena en ook Thomas toeroept of ze hulp nodig hebben. Helena kijkt even naar haar positie in het stoeltje en kijkt dan weer naar Sem, al gaat dat een beetje moeilijk.
"Wat ben je van plan?" roept ze hem dan met een lachje toe. Want wat hulp kan ze wel gebruiken.


 Profiel  

Opperste Hotemetoot

Avatar gebruiker

Offline
BerichtGeplaatst: vr feb 04, 2011 20:55 

Afbeelding

Sem kijkt naar boven en bedenkt zich op het moment dat Helena vraagt wat zijn plan is, hij deze eigenlijk helemaal niet heeft. Bedenkelijk haalt hij een hand door zijn haar en schat de hoogte in. Dan glimlacht hij licht. Het stoeltje hing drie meter boven hem, hij was zelf niet heel klein.. Deze ruimte was te overbruggen.

"Als je je losmaakt uit het stoeltje en je jezelf hieraan naar beneden kunt laten zakken.." Zegt hij en doet een stap verder zodat hij onder haar stoeltje komt te staan "Dan kan ik je bij je benen pakken en verder naar beneden laten zakken."

_________________
Cos I am taking back what’s mine
I am taking back the time
You may call it suicide
But I’m being born again


 Profiel  

Professor

Avatar gebruiker

Offline
BerichtGeplaatst: vr feb 04, 2011 21:09 

Afbeelding
  Helena Sachs

Helena kijkt Sem afwachtend aan. Ze hoort vaag zijn woorden aan over dat ze zich uit het stoeltje moet werken en zich moet laten zakken. Eigenlijk klinkt dat niet echt heel erg veilig.
"Maar-"
Helena weet eigenlijk niet precies wat ze er tegenin moet brengen. Maar goed, if you're not living on the edge you're taking too much space, dan maar, h� Helena zucht even en doet dan een paar blonde lokken achter haar oren.
"Oké... momentje."
Ze lacht even, wat het is een beetje een apart plan. Ze doet het stangetje omhoog. En nu moet ze zich gewoon laten zakken... Ze zorgt dat ze het stoeltje stevig vasthoudt en laat zich dan zakken. Al met al weet ze dat ze het niet al te lang vol gaat houden.
"Help?"


 Profiel  

Opperste Hotemetoot

Avatar gebruiker

Offline
BerichtGeplaatst: vr feb 04, 2011 21:46 

Afbeelding

Sem kan een glimlach niet onderdrukken als Helena aan haar stoel hangt en een zeer overtuigende help produceert. Hij steekt zijn armen uit en kan Helena zo met gemakt bij haar bovenbenen vastpakken.

"Laat maar los. Ik beloof dat ik je niet zal laten vallen."

_________________
Cos I am taking back what’s mine
I am taking back the time
You may call it suicide
But I’m being born again


 Profiel  

Professor

Avatar gebruiker

Offline
BerichtGeplaatst: vr feb 04, 2011 21:51 

Afbeelding
  Helena Sachs

Helena hoort Sems stem en kijkt een beetje op een spastische manier naar beneden. Ze ziet een glimlach rond zijn lippen spelen. Ja, nou, hij hoeft niet te springen! Hij belooft dat hij haar niet zal laten vallen.
"Daar houd ik je aan!"
Helena's greep op het stoeltje verslapt nadat ze tot drie geteld heeft en ze laat zich vallen, in de hoop dat ze goed terecht komt.


 Profiel  

Opperste Hotemetoot

Avatar gebruiker

Offline
BerichtGeplaatst: vr feb 04, 2011 21:56 

Afbeelding

Op het moment dat Helena los laat, verstevigt Sem zijn grip iets. Voorzichtig laat hij haar op haar voeten landen en gaat dan weer overeind staan.

"Daarom, ik weet uit ervaring dat belofte schuld maakt."

Hij kijkt kort over zijn schouder naar Jade, glimlacht, en richt zich dan weer op Helena.

"Alles nog heel?"

_________________
Cos I am taking back what’s mine
I am taking back the time
You may call it suicide
But I’m being born again


 Profiel  

Professor

Avatar gebruiker

Offline
BerichtGeplaatst: vr feb 04, 2011 22:08 

Afbeelding
  Helena Sachs

Ze leeft nog! Sem heeft het weliswaar voor elkaar gekregen dat ze op twee voeten is geland, wat Helena wel een prestatie vind eigenlijk. Ze kijkt hem een beetje verwonderd aan en glimlacht dan.
"Nou ja..." antwoordt ze op de vraag of alles nog heel is. Tenminste... ze kijkt even naar haar outfit, maar alles ziet er hetzelfde uit. En haar botten zijn obviously ook niet gebroken, dus victory dance!
"Bedankt!"


 Profiel  

Dreuzel

Avatar gebruiker

Offline
BerichtGeplaatst: za feb 05, 2011 13:07 

Afbeelding

Als de attractie met een klap tot stand komt springt Jade er ineens heel sierlijk uit. Hoe deed ze dat nu weer? Maar blijkbaar was zij niet de enige die besloot drie meter naar beneden te springen, Vin en Sim springen ook. Nu kon hij natuurlijk niet achterblijven, vooral niet als Sem hem vraagt of hij hulp nodig heeft. Thomas kijkt eventjes opzij naar Helena, maar die is te druk in gesprek met Sem en vlak daarna geredt wordt. Hij maakt zichzelf los uit het stoeltje en maakt zich klaar voor de sprong."Here goes nothing," mompelt hij nog snel tegen zichzelf voordat hij naa beneden springt.

Met een klap komt hij op de grond terecht, waarbij hij direct door één been zakt. Hij kijkt eventjes naar beneden en ziet dat zijn been in een rare positie staat, iets wat normaal niet hoort. Snel pakt hij zijn been vast en met wat gekraak trekt hij zijn been snel weer in de goede positie. Hij loopt naar de rest van de groep toe. "Everyone okay?" vraagt hij met een glimlach.

_________________
Just looking for some answers,
In a
world that answers non of them at all,


 Profiel  

5e jaars

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Comfort Zone
BerichtGeplaatst: za feb 05, 2011 13:35 

Afbeelding
  Ian Bennett - Vampire
Als het ding dus helemaal tot stil stand, en mensen eruit gaan springen als idioten, weet Ian dat dit het moment is om een onopvallende 'exit' te maken.
"Kom op," mompelt hij tegen Charu en neemt zijn elleboog vast. Een beetje hulp kan geen kwaad. Hij sleurt Charu mee naar buiten en ziet al verschillende klasgenoten op de grond staan. Ha, tijd om op te splitsen.

"Zie je zo," zegt hij bij wijze van een afscheid tegen Charu en laat zijn kameraad in streken staan. Hij verdwijnt even in de mensenmassa en ziet dan zijn kans schoon als hij de nieuwe klasgenoot ziet staan. Sommige zouden toch wel weten dat hij het was, duh, maar hij loopt toch naar haar toe en gaat naast haar zitten.

"Je hebt mazzel dat je niet mee dat ding in bent gegaan," zegt hij met een grijns.

_________________

people are like slinkies; not really good for anything,
but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.


 Profiel  

Schoolhoofd

Avatar gebruiker

Offline
BerichtGeplaatst: za feb 05, 2011 18:29 

Afbeelding

Verstijft zit Kyra in het stoeltje van de attractie die zojuist abrupt tot stilstand is gekomen. Ze knippert een paar keer met haar ogen. Ze twijfelt of ze weet wat er is gebeurd. Volgens mij heeft ze een stukje gemist. Het laatste wat ze zich kan herinneren is dat ze zweefmolen eindelijk was gestart en nu...zit ze hier stil, drie meter boven de grond. Als ze haar naam hoort kijkt ze verrast naar beneden. Zowel Jade als Vin leken zich om haar te bekommeren. Hevig schud ze met haar hoofd op de vraag van Jade. Als ze de vraag van Vin hoort kijkt ze even rond.

Ze staat liever met haar beide benen op de grond, maar ze gaat zich toch echt niet laten vangen door Vin. Haar ogen gaan even naar de rest van haar klasgenoten. Als ze Helena en Sem samen ziet en hoe zij naar beneden komt, kijkt ze even kort naar Vin. Hell no. Ze kijkt verder en ziet Thomas springen. Verschrikt haal ze haar hand naar haar mond als ze ziet hoe één van zijn benen onnatuurlijk functioneert. Als hij hem weer in de goede positie zet, draait lichtelijk haar maag om en kijkt ze weg.

Maar haar probleem is nog steeds niet opgelost, echter zegt haar dierlijk instinct dat ze deze val toch wel zou overleven. Met trillende handen doet ze de stang omhoog en laat zich langzaam naar beneden zakken, zoals Sem dat voor haar had gedaan. Kort blijft ze hangen, sluit haar ogen en laat dan los. Als een onhandige, stuntelende page-puppy actie komt ze op de grond terecht en rolt over de grond. Vluchtig veegt ze de haren uit haar gezicht en kijkt omhoog.

"Hi" zegt ze een glimlach terwijl ze recht in het gezicht van Jade kijkt.

_________________
Like thunder and lightning go in the one
Together we make a perfect storm
You're like the wind I'm like the rain
Together we both make hurricanes


 Profiel  
Geef de volgende berichten weer:  Sorteer op  
Antwoord op onderwerp  [ 654 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 44  Volgende


Keer terug naar RPG
Ga naar:  


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron

Powered by phpBB :: FI Theme