Welkom op Harry Potter Forum! 


Antwoord op onderwerp Ga naar pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 31  Volgende

The Girl Who Lived

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Storybrooke

Houseitem
BerichtGeplaatst: di mei 24, 2011 9:36 

Afbeelding


Het is het begin van de zomervakantie. Veel jongeren zijn net afgestuurd, maar veel van hen hebben nog totaal geen zin om gelijk een baan te zoeken. Sommigen spenderen hun jaartje niets doen met lekker niets doen, anderen nemen een bijbaantje. Er is echter nog een derde categorie... Zij gaan mee met een cruiseship!

Het super-de-luxe schip Paradise heeft letterlijk alles wat je maar kunt bedenken. Op het schip heb je onder andere een groot zwembad op het dek, een tennisbaan, fitnessruimte, meerdere restaurants en natuurlijk een discotheek waar veel feesten worden gehouden. Alles wat de RPG'ers nodig hebben is eigenlijk wel op het schip te vinden. De RPG speelt zich voornamelijk op het schip zelf af, maar alleen varen is natuurlijk ook saai. Dus het schip stopt ook op allerlei plaatsen die zich over de hele wereld kunnen bevinden om daar op excursie te gaan.

Op het cruiseschip kunnen allerlei verschillende soorten jongeren zitten die soms wel en soms juist niet met elkaar overweg kunnen. Het enige wat al deze jongeren gemeen hebben is dat ze net afgestudeerd zijn én dat ze wizards of witches zijn.

De mensen die dit jaar meevaren op de Paradise zijn:

Mannen
Chris Robertson - 20 - Animator - San Riddle
Gallagher Martin - 17 - Pottergirl
Dominic Hardwick - 19 - Changetje
Ryan Foreman - 21 - Niinza
Austin McIntyre - 18 - Carrick_Fergus
Leonard Bradley - 19 - Margo


Vrouwen
Lauren Fields - 19 - Animator - Arianna
Ana White - 18 - Catie
Alexis Gray - 18 - Moniek
Lizzy Brown - 19 - MissMyrna
Emily Loveless - 19 - Alice
Summer Montgomery - 19 - Indian Violet


De kamerindeling is nu als volgt:
Kamer 001: Chris & Lauren (Animators)
Kamer 003: Gallagher & Dominic
Kamer 005: Ryan & Austin
Kamer 002: Emily & Ana
Kamer 004: Alexis & Lizzy
Kamer 006: Leonard & Summer

We beginnen de RPG op het moment dat iedereen aan boord komt. Je sleept zelf je bagage mee. Vantevoren is iedereen verteld dat ze moeten verzamelen op het voordek, waar de animatoren enkele mededelingen zullen doen.

Liefs,
Sanne & Manouk

_________________
  If I could give you just one gift, do you know what it would be? Confidence. That, or a scented candle.


Laatst bijgewerkt door Arianna op do jul 07, 2011 13:28, in totaal 1 keer bewerkt.

 Profiel  

Lid Orde van de Feniks

Avatar gebruiker

Offline

Houseitem
BerichtGeplaatst: di mei 24, 2011 9:54 

Afbeelding
Chris Robertson - Animator

Chris verschijnselt in een klein, donker steegje achter de haven waar de Paradise straks gaat vertrekken. Het eerste wat hij ruikt is een smerige vislucht en als hij naar beneden kijkt, ziet hij dat zijn koffers midden op een berg rotte vis is beland. Vloekend en tierend spreekt hij een spreuk uit die zijn spullen weer schoonmaakt en stampt dan richting het cruiseship. Als er geen muggles waren, had hij gewoon op het schip kunnen verschijnselen, dat was toch veel makkelijker?
Met in elke hand een koffer ploegt Chris door de kleine steegjes die vol staan met allemaal muggles achter kraampjes die vis proberen te verkopen. Als hij door een klein, dik vrouwtje wordt aangesproken moet hij moeite doen om haar geen uitbrander te geven. Wat dacht dat viswijf wel niet? Hij slaakt een zucht en probeert zo snel mogelijk door te lopen.

Eenmaal op het schip aangekomen laat hij zijn koffers met een harde 'plof' vallen en kijkt even verbaasd om zich heen. Hoe kon het dat er nog niemand anders was? Chris was anders nooit op tijd, hij hield er van om fashionably late te komen. Zo kon hij mooi de aandacht trekken van alle vrouwen die in de ruimte waren. Met een glimlach strijkt hij even over zijn t-shirt en leunt daarna over de reling. Nu maar wachten tot de anderen arriveerden.

_________________
  Differences of habit and language are nothing at all
  if our aims are identical and our hearts are open.


 Profiel  

Professor

Avatar gebruiker

Offline
BerichtGeplaatst: di mei 24, 2011 10:37 

Afbeelding
Ryan

Ryan stapt uit de taxi en kijkt naar de munten in zijn hand. De taxichauffeur noemt een bedrag maar Ryan komt er niet uit hoeveel hij de man de rare munten moet overhandigen. Hij duwt de man alles maar in zijn hand.
"Hou maar."
Ryan gaat vlug naar de kofferbak en maakt hem open. Hij pakt zijn oude, overgrote koffer eruit en doet de kofferbak weer dicht. De chauffeur rijdt meteen weg. Ryan kijkt hem even na voordat hij zich naar het schip draait. Hij loopt er naar toe en betreedt het.

Wat moest hij ook alweer doen? Het was hem wel verteld, maar hij had niet de moeite genomen om de brief proper door te lezen of mee te nemen. Hij loopt naar een prikbord, in de hoop dat daar mee informatie opstaat. En ja hoor, er staat dat ze naar het voordek moeten komen. Ryan sleept zijn koffer achter zich aan terwijl hij probeert de juiste weg naar het voordek te vinden. Eenmaal daar ziet hij al één andere jongen.
"Hoi."
Ryan zet met een zucht zijn koffer op de grond.


 Profiel  

The Dark Mod

Avatar gebruiker

Offline

Houseitem
BerichtGeplaatst: di mei 24, 2011 11:04 

Afbeelding

Alex verschijnselt vlak bij het schip tussen een paar containers en een gebouw. Het was lekker verscholen, dus niemand die het gezien had denkt ze zo. Ze stapt achter de containers vandaan en ziet het schip al voor haar liggen. Een oude man met een visnet in zijn handen kijkt haar een beetje raar aan omdat ze achter containers vandaan kwam, maar ze zwaait enkel naar hem en loopt naar het schip. Haar koffer met wieltjes rolt achter haar aan, mooi niet dat Alex met een zware koffer ging sjouwen.

Goed, het voordek dus, denkt ze als ze aan boord van de boot gaat. Ze vindt de weg daarheen makkelijk en ziet dat er nog maar twee jongens zijn.

"Wow, ik ben vroeg," zegt ze verbaasd, vroeg komen was niet echt haar ding en ze was toch vrij laat klaar met alle laatste dingen. "Goedemorgen," voegt ze er nog vrolijk aan toe (tenminste, ik ga er vanuit dat het morgen is? :')). Het t-shirt van een van de jongens valt haar op en ze grinnikt. "Leuk shirt," zegt ze tegen hem met een grijnsje.


 Profiel  

The Fangirl Mod

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Bag End

Houseitem
BerichtGeplaatst: di mei 24, 2011 14:59 

Afbeelding

Gallagher was al een tijdje in het havenstadje aanwezig, in de hoop dat hij nog wat voorbereidende shopwerkzaamheden kon uitvoeren, maar tot zijn teleurstelling beschikte het stadje slechts over één kledingwinkel, waar tot overmaat van ramp alleen walgelijke, compleet anti-fabuleuze felgele regenjassen werden verkocht. Met zijn Louis Vuitton-tas over zijn schouder en een kleine extra koffer op wieltjes in zijn hand loopt Gallagher dan, wanneer blijkt dat ze hier geen Starbucks hebben en hij het dus ook nog zonder latte macchiato moet doen, licht chagrijnig richting de haven.

Oké, hij hield van vis, maar dan vooral om te eten, niet als parfum. Met zijn vrije hand voor zijn neus en mond gaat hij aan boord van het schip. Meteen is al zijn eerdere chagrijn en irritatie verdwenen. Met open mond laat hij zijn tas op de grond komen en hij staart om zich heen. Wanneer hij een beetje bekomen is van de eerste schok pakt hij zijn tas weer op en loopt met een huppeltje in zijn pas naar het voordek, waar de groep zich zou verzamelen. Gallagher was benieuwd wat voor vlees ze in de kuip zouden hebben. Letterlijk. Hij grijnst even en ziet dan een klein groepje staan van twee jongens en een meisje. Hij loopt naar hen toe, zet zijn tas weer op de grond en laat zijn koffer los. Dan maakt hij een kleine, elegante buiging.

'Enchanté!' zegt hij met een grijns wanneer hij weer rechtop staat. Hij zet een hand in zijn zij en kijkt de drie reeds gearriveerde gasten een voor een uitgebreid aan. Dan bestudeert hij nonchalant de nagels van zijn rechterhand. 'Ik ben Gallagher,' zegt hij, nogmaals het groepje aankijkend.

_________________
.
  far over the misty mountains cold


 Profiel  

Black Bird of the Sky

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Winterfell
BerichtGeplaatst: di mei 24, 2011 18:51 

Afbeelding

Ana stapt uit elegant uit Aston Martin waarin ze wordt gebracht. Ze blijft even bij de auto staan en kijkt omhoog naar het enorme cruisship waar ze voor staat. Verschillende mensen kijken nieuwsgierig naar de auto en ze draait zich om naar haar vader. Hij haalt net haar koffer tevoorschijn.

"Dank je voor het brengen," zegt ze met een grote glimlach.

Redelijk uitgebreid neemt ze afscheid van haar vader, haar vader zou haar nooit laten gaan met een snelle tot ziens en weg zijn. Ze zwaait haar vader even na als hij wegrijdt en dan pakt ze haar koffer. Ze is blij met de wieltjes eronder, dat scheelt haar zuilen. En gelukkig, heeft ze alles magisch vergroot zodat ze meer mee kon nemen. In haar eentje gaat Ana het schip op en vind ze haar weg naar het voordek. Er staat al een groepje en toch voelt ze wat zenuwen daar haar lichaam razen. Er staan drie jongens en één meisje.

"Goedemorgen allemaal," zegt ze met een vrolijke glimlach als ze bij het groepje aankomt.

Ze laat haar hand door haar blonde haren glijden en strijkt even haar zwarte shirtje goed. Eronder heeft ze een lichte skinny jeans aan en zwarte pumps.


OOC:: Ik ga er ook maar vanuit dat het ochtend is [A] Haha, ik moest deze auto gebruiken XD

_________________
Life doesn't run a clear course
It flows through from within
It's supposed to take you places and leave markings on your skin


 Profiel  

The Girl Who Lived

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Storybrooke

Houseitem
BerichtGeplaatst: di mei 24, 2011 23:18 

Afbeelding

Lauren huppelt door de haven. Okee, ze zou door de haven huppelen als haar bagage dat had toegelaten. Helaas zeult ze nu met een enorme koffer, een veel te grote weekendtas plus nog een rugzak, want je moet toch ook een praktische tas hebben voor de dagjes uit. Ze sleurt het langs alle vissers. Stiekem is ze best beledigd dat niemand haar even hulp aanbied.

Verderop stopt een veel te dure auto voor deze haven - serieus, wáárom vertrekt dat schip vanaf hier? - waar een meisje uitstapt. Het verbaasd Lauren niet dat zij de loopplank van het schip op wandelt. Na flink wat gezeul doet Lauren hetzelfde. Eenmaal binnen zakt ze uitgeput op een bankje.

Enkele minuten later is Lauren weer helemaal opgeladen. Met goede moed pakt ze al haar bagage weer vast en loopt ze rechtsaf de gang in. Om een kwartiertje later weer op dezelfde plek uit te komen. Geí¯rriteerd slaat ze nu linksaf, maar dat is ook niet de goede richting. Wel heeft ze inmiddels praktisch heel dat rotschip gezien.

Chagerijnig laat Lauren al haar spullen midden in de gang op de grond vallen en neemt ze plaats op een bank langs de muur, die in praktisch heel het schip zitten. Ze realiseert zich niet dat de deur links van haar toegang geeft tot het voordek.

_________________
  If I could give you just one gift, do you know what it would be? Confidence. That, or a scented candle.


 Profiel  

Lid Orde van de Feniks

Avatar gebruiker

Offline

Houseitem
BerichtGeplaatst: wo mei 25, 2011 18:50 

Afbeelding
Chris Robertson - Animator

Langzaam ziet Chris meer en meer mensen op het dek verschijnen. Hij steekt even z'n hand op naar de jongen die korte tijd na hem arriveert. Dan komt er een meisje met bruin haar en een stralende lach het dek op stappen. Chris besluit dat het tijd wordt om in zijn rol van Animator te stappen en hij loopt op haar af. "Ik ben Chris," vertelt hij haar en hij lacht even vriendelijk. "Thanks. Ik heb meer van dit soort shirts, maar dit is toch wel een favoriet. En nog waar ook!" Hij geeft haar een knipoog. Dan komt er een jongen het dek op die er nogal – euh – apart uitziet. Chris moet veel moeite doen om een nare opmerking te onderdrukken, maar hij trekt wel een gek gezicht naar Alex.
"Hoi!" zegt Chris droog als de jongen zich heeft voorgesteld als Gallagher

Ook Ana wordt door Chris begroet met een knipoog. Yup, Chris ging het wel naar zijn zin hebben op het schip. Er waren nu al twee prachtige vrouwen aanwezig en dat zouden er vast nog veel meer worden. Dat deed hem trouwens denken aan zijn vrouwelijke collega... Hij kijkt even op zijn horloge. Hmm, ze had er al moeten zijn. En de rest van de passagiers ook trouwens...

_________________
  Differences of habit and language are nothing at all
  if our aims are identical and our hearts are open.


 Profiel  

The Dark Mod

Avatar gebruiker

Offline

Houseitem
BerichtGeplaatst: do mei 26, 2011 21:14 

Afbeelding

Alex kijkt ongeduldig toe hoe er langzaam wat meer mensen binnendruppelen. Kijk, daarom komt ze nou liever wat later, je moest anders zo lang wachten tot de rest er was! Dan komt een van de jongens op haar af en hij stelt zich voor als Chris.

"Alex," stelt ze zichzelf ook aan hem voor. "En dat geloof ik graag," zegt ze met een speels glimlachje na zijn "het is nog waar ook"-opmerking terwijl ze in zijn buik prikt. Zijn blik als de jongen die zich voorstelt Gallagher binnenkomt ontgaat haar niet en ze beantwoordt het met een even gek gezicht wanneer hij een buiginkje doet en er "enchanté" bij zegt. Ze vindt het moeilijk om er niet hardop om te lachen, want dat vindt ze wel ehm... apart. Echter, ze zal hem niet gelí­jk veroordelen, dus ze begroet hem maar gewoon normaal.

"Zeg, ik stel voor dat als de rest nog veel later komt, we maar gewoon wegvaren en ze bij de volgende halte opstappen, vind je niet?" zegt ze tegen Chris. Ja, ze kan echt niet zo goed tegen wachten, dat is saai en Alex doet niet aan saai.


 Profiel  

Volleerd Tovenaar

Avatar gebruiker

Offline

Houseitem
BerichtGeplaatst: zo mei 29, 2011 13:47 

Afbeelding

Met een zachte plop verschijnselt Dominic achter een oud gebouw, waar niemand hem kan zien. Hij kijkt op zijn horloge en vloekt. gedoe, hij is echt veel te laat - hij had zich weer eens verslapen. Hij zwaait zijn weekendtas over zijn schouder, zijn gitaar over de andere en rent naar het enorme schip dat in de haven ligt te wachten.

Als hij op het schip aankomt, stopt hij even om rond te kijken. Dus... waar moest hij ook alweer heen? Het voordek ofzo? Ach, het zal wel. Hij haalt zijn schouders op en begint richting wat wat hij hoopt dat het voordek is, te lopen. Als hij gelach en gepraat van anderen hoort, weet hij dat hij goed zit. Er staan twee jongens en twee meisjes met elkaar te praten. Hij loopt hun kant op.

"Hi," zegt hij, terwijl hij zijn weekendtas neergooit. "Ik ben Dominic. Sorry dat ik zo laat ben.''

_________________
Life's too short to even care at all.


 Profiel  

The Fangirl Mod

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Bag End

Houseitem
BerichtGeplaatst: zo mei 29, 2011 21:02 

Afbeelding

Gallagher is zich bewust van het feit dat het groepje dat hij had begroet hem waarschijnlijk een beetje... raar vond, maar daar trok hij zich na al die jaren dezelfde soort reacties al niets meer van aan. Die arme simpele zielen, ze zullen vanzelf beseffen dat ik hier ben om hen te redden van hun vreselijkste mode faux-pas... Hij bleef beleefd glimlachen naar zijn cruisegenoten, die duidelijk allemaal ouder waren dan hem. Pas wanneer hij het gesprek over Chris' t-shirt begint te volgen, opent hij zijn mond weer.

'Oh oh oh oh,' begint hij op een bezorgde toon. 'Je gaat me toch niet serieus vertellen dat jouw volledige garderobe bestaat uit goedkope, met z'n honderdtwintigmiljoen tegelijk door arme Indiase kindertjes geproduceerde t-shirts met semi-grappige teksten?'

Gallagher is vervuld van oprecht medelijden met Chris. Deze modeleek wist blijkbaar niet wat hem was overkomen. Misschien hadden zijn ouders hem deze kleren opgedrongen, of was hij simpelweg nog nooit in aanraking gekomen met haute couture... Gallagher besloot ter plekke om deze cruise te gebruiken als een mogelijkheid om deze arme jongen op te voeden op het gebied van mode, of hij dat nou wil of niet.

Hij wordt afgeleid wanneer er meer mensen verschijnen. Hij begroet hen met een brede glimlach, en bekijkt ze van top tot teen wanneer ze arriveren. Tot nu toe was het gemiddelde gevoel voor mode binnen de groep... nou ja, trí¨s horrible, eigenlijk. Alleen het meisje dat op zwarte pumps komt aanlopen heeft in ieder geval een béétje een idee van hoe het moet.

Dan valt zijn oog op de jongen die zich voorstelt als Dominic. Oh mon Gucci! Zonder schroom bekijkt Gallagher hem van top tot teen. Oké, dus hij was ongeveer even ongeschoold op het gebied van mode als die jongen met het AA t-shirt, maar dat gezicht. Die glorieuze krullen! De grote bruine puppy-ogen! En... een GITAAR? Gallagher haalt een hand door zijn haar en grijnst naar de jongen.

'Hoi Dominic. Ik ben Gallagher,' zegt hij, terwijl hij diens hand schudt. 'En-dit-zijn-Chris-en-Alex-en-drie-anderen-die-zich-nog-niet-voorgesteld-hebben,' ratelt hij er achteraan zonder zich van Dominic af te wenden, om toch een beetje subtiliteit in zijn introductie aan te brengen. Hij laat Dominics hand los en stapt glimlachend bij hem weg. Subtiliteit. Right. Nooit mijn sterkste punt geweest.

_________________
.
  far over the misty mountains cold


 Profiel  

Black Bird of the Sky

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Winterfell
BerichtGeplaatst: ma mei 30, 2011 9:46 

Afbeelding

Ana weet niet zo goed wat ze moet doen met de knipoog van de jongen en niet veel later dan haar komt er een derde jongen bij de groep. Hij stelt zich voor als Dominic en een andere jongen schud enthousiast zijn hand en verteld dat hij Gallagher heet. Het moet haar wel lukken om de namen te onthouden. Gallagher heeft het over Chris en Alex en Ana weet niet zeker over wie hij het heeft, ze gokt dat ze straks er wel achter komt wie wie precies is. En zij wordt voorgesteld als een andere-die-zich-nog-niet-heeft-voorgesteld. Ze veegt een plukje achter haar oor.

"Mijn naam is Ana," zegt ze dan met een kleine glimlach.

Ze kijkt iedereen even aan, niet wetend wat ze nog meer kan vertellen. Eigenlijk wilt ze gewoon weten wat er allemaal gaat gebeuren en waar ze slapen.

_________________
Life doesn't run a clear course
It flows through from within
It's supposed to take you places and leave markings on your skin


 Profiel  

Lid Orde van de Feniks

Avatar gebruiker

Offline

Houseitem
BerichtGeplaatst: ma mei 30, 2011 16:54 

Afbeelding
Chris Robertson - Animator

Chris grijnst nogmaals flirterig naar Alex als ze hem in zijn buik prikt. Dit was echt precies het type meisje waar Chris altijd voor viel; vrolijk, altijd in voor een grap, iemand die leven in de brouwerij bracht. Eigenlijk de vrouwelijke versie van hemzelf dus.
"Helemaal mee eens! Dan hadden ze maar op tijd – " Hij breekt zijn zin af als hij ziet dat "˜Enchanté' wel erg dichtbij hem en Alex in de buurt staat. Chris ziet Gallagher's mond open gaan en hij bereidt zich voor op het ergste. Als hij klaar is met zijn preek over de t-shirts begint Chris onbedaarlijk te lachen. Het duurt even voor hij genoeg adem kan halen om Gallagher een serieus antwoord te geven.
"Eigenlijk is dat wel het geval. Ik ben waarschijnlijk de persoon die er het hardste om lacht en wat is er nou belangrijker in het leven dan een beetje humor? Naast vrouwen natuurlijk!"

Als er nog een vreemde jonge man het dek op komt lopen, kijkt Chris op zijn horloge. Pfff, wat was het al laat! Het werd wel eens tijd voor leven in de brouwerij, anders sprongen de passagiers straks al van boord van verveling. Hij haalt een verfrommelt perkamentje en zijn wand uit de zak van zijn jeans en spreekt de "Sonorus"-bezwering over zichzelf uit.

"Goedemiddag lieftallige dames en heren! Ik wil jullie allemaal van harte welkom heten op het prachtige cruiseship genaamd Paradise. Alles wat jullie maar wensen, zal hier aanwezig zijn. Allereerst zal ik even beginnen met de nodige huishoudelijke informatie; de kamerindeling is als volgt:
Kamer 001: Chris & Lauren (Animators)
Kamer 003: Gallagher & Dominic
Kamer 005: Ryan & Austin & Leonard
Kamer 002: Emily & Ana
Kamer 004: Alexis & Lizzy

De indeling komt ook op het voordek naast de deur te hangen voor het geval je het nummer bent vergeten. Dat kan natuurlijk zo maar gebeuren na het drinken van een aantal Boterbiertjes. Is helemaal niet erg, daar heb ik ook wel eens last van gehad... Daarnaast mag ik ook de eerste bestemming van Paradise bekend maken en dat wordt.... EGYPTE! Hebben jullie er allemaal zin in?
Ten slotte wil ik jullie uitnodigen om over een half uurtje naar de bar te komen voor een welkomstdrankje. Kunnen we allemaal even gezellig kennis met elkaar maken!"


Chris wijst weer op zijn keel en stopt daarna zijn wand weer terug in zijn zak. Zo, de formaliteiten had hij achter de rug. Nu was time to party! Maar eerst moest hij maar eens op zoek naar zijn collegaatje.

_________________
  Differences of habit and language are nothing at all
  if our aims are identical and our hearts are open.


 Profiel  

Beginnend Tovenaar

Avatar gebruiker

Offline

Houseitem
BerichtGeplaatst: ma mei 30, 2011 18:08 

Afbeelding

Austin stapt de auto van z'n ouders uit en geeft ze beiden een knuffel. 'Geen zorgen lieve ouders, er zal mij niks gebeuren en jij lief zusje, niet al te leuke thee en verkleedpartijtjes zonder mij he' zegt hij en z'n zusje ook een knuffel geeft 'mijn hemel ik ga jullie missen, maar ik hou me groot' vervolgt hij, terwijl hij z'n hand op z'n hart legt. Z'n grote handtas houd hij zeer lady like vast en z'n koffer trekt hij achter zich aan.

'Toedeloe' zegt hij nog tegen z'n ouders voor hij het dek van het schip oploopt. Ach en kijk, zo te zien is hij net op tijd voor de kamerindeling en de verdere speech. Hij deelt dus de kamer met ene Ryan, wat een meisje zou kunnen zijn en Leonard, wat zonder twijfel een jongen is anders zou Austin het wel zeer sneu voor het meisje vinden als haar ouders haar Leonard hebben genoemd.

'Wat is het hier toch voortreffelijk in orde he, een duidelijke speech, een welkomstdrankje en de eerste stop is prachtig Egypte' zegt hij tegen een jongen met bruin krullend haar (Ryan) 'Austin' stelt hij zich vervolgens met nogal een slap handje voor.


 Profiel  

Volleerd Tovenaar

Avatar gebruiker

Offline

Houseitem
BerichtGeplaatst: ma mei 30, 2011 18:17 

Afbeelding

Lizzy verschijnseld in een leeg havenpandje met een grote hutkoffer.
Net voordat ze naar buiten wil stappen bedenkt ze zich en spreekt ze eerst een verkleinspreuk uit over de koffer. De koffer is immers magisch lichter gemaakt maar geen enkele muggle gaat geloven dat ze die enorme koffer zonder moeite kan dragen.
Als ze buiten komt hoort ze ineens een stem dingen omroepen. Ze schrikt als ze hoort dat het van het cruiseschip komt. Het schip waar ze aan boord moet. Het schip waar ze weken zal doorbrengen en haar droom wil gaan waarmaken. Zingen!
Snel begint ze te rennen naar de loopplank. Haar zwarte jurkje en blonde krullen waait achter haar aan. Als ze de loopplank oploopt gaat ze op zoek naar het bovendek. Al snel heeft ze die gevonden en voegt ze zich bij de jongens en meiden die daar al staan. Ze steekt haar blonde krullen achter haar oor en schraapt haar keel om de aandacht op haar te vestigen.

'Hallo allemaal. Gelukkig ben ik nog niet te laat. Mijn naam is Lizzy.'

_________________
You are Braver than you Believe,
Stronger than you seem
and
Smarter than you Think.

Go Go Gryffindor!
_________________
I do believe in Fairy's! I do! I do!


Laatst bijgewerkt door MissMyrna op ma mei 30, 2011 20:16, in totaal 1 keer bewerkt.

 Profiel  
Geef de volgende berichten weer:  Sorteer op  
Antwoord op onderwerp  [ 462 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 31  Volgende


Keer terug naar RPG
Ga naar:  


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron

Powered by phpBB :: FI Theme