Welkom op Harry Potter Forum! 


Dit onderwerp is gesloten, je kunt geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3, 4, 5

Hotemetoot

Avatar gebruiker

Offline

Houseitem
BerichtGeplaatst: di sep 03, 2013 17:58 

  Afbeelding
  Emily Brown

Emily kijkt op naar Charles wanneer hij weer opstaat en meldt even een stukje te gaan wandelen en te kijken of hij nog wat water of hout kan vinden. Ze knikt eventjes en kijkt hem vervolgens even na, waarna haar blik automatisch afdwaalt richting de zee.

Zo blijt Emily nog een poosje in gedachten verzonken zitten. Pas wanneer ze een zucht slaakt weet ze haar blik van de oneindige zee af te scheuren en kijkt ze weer om zich heen. Het lijkt rustiger te zijn geworden. De overlevenden zitten allemaal in gedachten verzonken of kijken om zich heen, het geschreeuw is weggestorven, het hysterische gehuil heeft plaats gemaakt voor zacht gesnik of geluidloze tranen, de dikke rookpluimen nemen af, de chaos lijkt minder te worden.

Emily haar blik gaat automatisch naar het vliegtuig dat verderop in enorme brokken verspreid ligt, helemaal toegetakelt en veel is er niet meer van over. Dan opeens valt haar iets op (voor het gemak even zo makkelijk mogelijk, zodat we weer door kunnen ^^).
Ze fronst even en probeert beter zicht te kunnen krijgen. Ze knijpt haar ogen lichtjes dicht en kijkt door haar wimpers heen. "Hey.. Volgens mij zit er nog iemand in het vliegtuig!" brengt ze dan uit wanneer ze er zeker van is dat ze het juist heeft gezien. "Levend." maakt ze nog even duidelijk.

In een reflex staat Emily op - wat er meteen voor zorgt dat het haar begint te duizelen en ze automatisch een hand op haar hoofd tegen haar wond aan legt.
"We moeten haar helpen." zegt ze, op een subtiele manier duidelijk makend dat ze in haar eigen toestand niet heel ver zal komen en er dus iemand zal moeten helpen.

_________________

  "Bir güzele güzelliğini hatırlatmak isterdim.. aynalardan evvel."

  "Ik zou een schone aan haar schoonheid willen herinneren.. eer de spiegels dat doen."


 Profiel  

Hotemetoot

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Quidditch Pitch

Houseitem
BerichtGeplaatst: za sep 14, 2013 17:22 

Afbeelding
Hij zat daar al heel lang te wachten op de vrouw. En ze reageerde maar niet. Felix gaf het op en zocht een uitweg. Hij rook de geur van vuur en besefte dat hij geluk had dat hij nog niet levend verbrandt was. Hij keek achter zich en zag dat repen vuur probeerden om het toestel helemaal kapot te maken. Een fractie van een seconde aarzelde Felix, maar toen trok hij de vrouw mee en rende paniekerig rond. Hij hoorde niet alleen hemzelf, maar ook iemand anders schreeuwen. 'Help!" hoorde hij. Zijn ogen werden groot en hij probeerde de kant van het geluid op te komen. Het was de andere kant dan waar het vuur was.

Maar Felix kwam er niet uit. Zeker niet met de vrouw over zijn schouders. Dit was vreselijk. Maar als hij stierf, stierf hij wel in een heldenpositie. Een positie om iemand te redden. En nog iemand. Maar hij stierf niet, en zette ook door.

[OOC: Nee. Ik zie nu pas dat ik alles in verleden tijd heb geschreven! Sorry, ik maak hem volgende keer weer de tegenwoordige tijd...]

_________________
Questions don't have to make sense. But answers do.


 Profiel  

Hotemetoot

Avatar gebruiker

Offline
BerichtGeplaatst: za sep 21, 2013 11:44 

Afbeelding


Aan de rand van het strand ontstaat commotie. Emily is opgestaan en staat wankel op haar benen. Het duurt even voordat Charles de oorzaak van de commotie ziet. Er zijn bewegingen achter een van de ramen te zien. Er zat nog iemand in het vliegtuig.

Nog een beetje beduusd stapt hij de zee uit. Hij houdt zijn hand boven zijn ogen om beter te kunnen zien. Geprikkeld door het heette zand onder zijn voeten begint hij sneller te lopen en uiteindelijk rent hij richting het vliegtuig. Zijn tempo is minder hoog dan in de gebruikelijke omstandigheden, maar zijn lichaam heeft dan ook amper kans gehad om aan het exotische klimaat te wennen. Naarmate de wrakstukken naderen wordt ook de stem van een vrouw duidelijk hoorbaar. De geur van smeltend metaal dringt zijn neusgaten binnen. De romp van het vliegtuig is opnieuw groter dan hij zich kon herinneren. Hij werpt nog een blik achterom om te zien of anderen hem te hulp schieten en werpt nog een schattende blik naar de opengeklapte deur van het vliegtuig. Via een losgelaten stuk metaal hijst hij zichzelf omhoog en klimt hij de kabine binnen.

“Hallo?” weergalmt zijn Britse stem door de kabine. Hij hoest en drukt zijn arm tegen zijn mond om niet teveel rook te inhaleren.


 Profiel  

Hotemetoot

Avatar gebruiker

Offline

Houseitem
BerichtGeplaatst: za sep 21, 2013 17:58 

  Afbeelding
  Emily Brown

Emily ziet dat Charles al aan komt gesneld om te helpen de vrouw uit het wrakstuk te halen. Emily zelf werpt nog een blik achterom naar de rest en loopt vervolgens zelf ook richting het stuk vliegtuig.

In een stuk langzamer tempo dan Charles - rennen leek haar op het moment niet het verstandigste om te doen - komt ook Emily uiteindelijk aan bij het wrakstuk. Ze ziet hoe Charles zich al ophijst aan een losgelaten stuk metaal en de kabine inklimt.
Emily zelf aarzelt even maar besluit daarna toch om zelf er niet achteraan te gaan. Ze kon hier beter blijven wachten in plaats van onnodige ruimte te verspillen. Dan kon ze straks helpen om de vrouw hier zo snel mogelijk weg te krijgen. Ze weten nog niet eens in wat voor toestand ze verkeert, misschien was ze zwaar gewond.

"Kan je haar vinden?" roept Emily richting binnen, achter Charles aan. "Ik sta hier bij de uitgang klaar om te helpen." laat ze hem weten.

_________________

  "Bir güzele güzelliğini hatırlatmak isterdim.. aynalardan evvel."

  "Ik zou een schone aan haar schoonheid willen herinneren.. eer de spiegels dat doen."


 Profiel  

Klassenoudste Ravenklauw

Avatar gebruiker

Offline

Houseitem
BerichtGeplaatst: za sep 21, 2013 20:49 

Afbeelding
Siobhan Donnelly

Siobhan is opgelucht als ze merkt dat een van de vrouwen in het groepje haar heeft opgemerkt. De vrouw lijkt zelf niet in staat te zijn te komen helpen, maar al snel hoort ze een Britse stem door het wrak schallen. "Ik ben hier!" roept ze opgelucht uit. In haar opwinding ademt ze teveel rook in en begint fors te hoesten.

Met een blik naar buiten - wat steeds waziger wordt door de vele rook - lijkt Siobhan de vrouw niet meer te kunnen zien. Ze hoort wel een vrouwe stem ergens in de verte klinken en is zo ontzettend dankbaar dat er mensen zijn die haar willen helpen. Ze bedenkt zich dat de man haar nooit gaat vinden als ze niet blijft praten, de rook wordt steeds dichter. "Deze kant op, kun je iets zien?" zegt ze op wat rustigere toon, zodat ze geen rookwolk inademt.

_________________
the pavement is my friend
it will take me where I need to go


 Profiel  

Hotemetoot

Avatar gebruiker

Offline
BerichtGeplaatst: zo sep 22, 2013 10:19 

Afbeelding


Charles begeeft zich door het gangpad. Bagage hangt uit de rekken en in sommige stoelen is de omtrek van een menselijk gestalte te zien. Meestal onderuitgezakt in hun stoel. Hij passeert hun en volgt de stem. “Gevonden.” Glimlacht hij met eenzelfde vorm van nuchterheid als eerder. Hij wil haar al overeind helpen als hij bemerkt dat haar been bekneld zit. Snel begeeft hij zich naar de stoelen voor haar. Door de verschoven stoelen is het allemaal nog nauwer dan voorheen. Hij voelt zich als een sardientje in een blik. Klem tussen de stoelen en door zijn grote gestalte half gebogen over de stoel waar haar been tussen bekneld zit. Wanneer hij een harde ruk aan de stoelleuning geeft bedenkt hij zich waarom hij niet meer in economy class vliegt, niet dat het hem nu iets heeft opgeleverd. Hij hoest en aan de hendel van de stoel. Onder luid gekraak geeft die mee.

Zijn ogen zijn vochtig en rood geworden van de rook, tijd om het vliegtuig nu voor eens en voor altijd te verlaten. “Kun je op je been staan?” vraagt hij terwijl hij haar uit voorzorg ondersteunt en overeind helpt.

Zijn blik gaat naar de kant waar hij vandaan kwam. De uitgang. “We komen er aan!” roept hij om Emily te informeren.


 Profiel  

Hotemetoot

Avatar gebruiker

Offline

Houseitem
BerichtGeplaatst: zo okt 06, 2013 9:55 

  Afbeelding
  Emily Brown

Emily blijft bij de opening staan en wacht ongeduldig op Charles en de vrouw. Nadat er enkele minuten zijn verstreken is Charles z'n stem weer te horen. Ze kwamen eraan. Goed, dat betekende dat ze in orde waren.

Na een poosje ziet ze dan ook in de opening van het wrak verschijnen. Zo goed en kwaad mogelijk probeert ze Charles te helpen door de vrouw vanaf haar andere zijde de ondersteunen.
Na wat moeite staan ze uiteindelijk allemaal weer met beide voeten in het zand en helpen ze de vrouw zo ver mogelijk van het wrak vandaan te komen, terug richting de groep die verderop nog veilig zit.

[...]

Emily zit een paar meter verderop van de anderen in het zand. Haar blik is op de zee gericht. Het is nu al minstens een uur goed donker en er is nog steeds geen enkel teken van enige redding geweest.
Ze zouden een veilige plek moeten vinden om te overnachten. In ieder geval voor vandaag, maar misschien ook wel voor de dagen die zouden volgen.

_________________

  "Bir güzele güzelliğini hatırlatmak isterdim.. aynalardan evvel."

  "Ik zou een schone aan haar schoonheid willen herinneren.. eer de spiegels dat doen."


 Profiel  

Lid Wikenweegschaar

Avatar gebruiker

Offline
BerichtGeplaatst: za nov 02, 2013 23:29 

Afbeelding

[…]

Sarah laat zich naast Emily in het zand zakken. ‘Hey.. Ze glimlacht even lichtjes. ‘Ik had nu toch wel verwacht dat er iemand was gekomen.’ Een stuk minder hoopvol laat ze haar blik over de sterrenhemel gaan. ‘Hoe gaat het met je? Je was toch een –deel?- van je geheugen kwijt?’

Ze rilt even wanneer er een koel briesje langs komt. Het was gelukkig nog niet heel koud, en droog. Ze kijkt even naar het groepje mensen verderop dat rond een vuurtje zit. ‘Waarom zit je hier zo afgezonderd?’ Ze kijkt Emily vragend aan.

_________________
The bravest are surely those who have the clearest vision of what is before them, glory and danger alike, and yet notwithstanding, go out to meet it. - Thucydide


 Profiel  
Geef de volgende berichten weer:  Sorteer op  
Dit onderwerp is gesloten, je kunt geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen  [ 68 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3, 4, 5


Keer terug naar RPG
Ga naar:  


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron

Powered by phpBB :: FI Theme