Welkom op Harry Potter Forum! 


Antwoord op onderwerp Ga naar pagina 1, 2  Volgende

The Immortal Mod

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Hopes Peak Academy
BerichtGeplaatst: ma sep 16, 2013 21:11 

Dames en heren, jongens en meisjes,

Daar is hij dan, HPF's enige echt Junior RPG!

Wat is de Junior RPG?
Het is de mods nogal opgevallen dat heel veel nieuwe jonge HPFers zich aan het RPGen willen wagen. Daar zijn wij natuurlijk al te blij mee, maar het viel ons ook op dat zij moeite hebben om in een RPG te komen, omdat de meeste RPGers op HPF al boven de 18 zijn.

Daarom is er voor hen deze speciale Junior RPG, om deze leden toch het plezier van het RPG-en te kunnen bieden. Deze RPG is er speciaal voor leden van 16 jaar of jonger. Verder ben ik nog opzoek naar 1 of 2 oudere en ervaren leden om mij te helpen om deze RPG te leiden.

Tijdens het RPG-en zullen ik en de ervaren leden feedback geven over de RPG-stijl van de spelers. Geen zorgen hoor, je krijgt geen strenge rapportcijfers. We proberen ze echt te helpen :) Daarnaast zal ik heel veel algemene RPG tips en trucs posten in het daarvoor bestemde topic :)

Verhaal
Een groep 5e jaars moet voor een project Dreuzelkunde twee weken lang overleven in een dreuzelhuis. ze hebben alles wat ze nodig hebben, er is echter maar twee regels.

1. Ze mogen absoluut geen magie gebruiken.

2. De dreuzelburen mogen niet merken dat de leerlingen heksen en tovenaars zijn.

Hun leraar zal regelmatig langskomen om te kijken of het goed gaat en briefjes met opdrachten sturen. Ze moeten zelf, boodschappen doen, eten koken, schoonmaken ect. Ook is het belangrijk dat de leerlingen bijhouden wat ze allemaal op zo'n dag doen.

Op dit moment komen de leerlingen binnen in het huis.

Professor Taviles

De leraar dreuzelkunde staat klaar in de woonkamer. Hij is uitermaten nieuwsgierig naar hoe zijn leerlingen allemaal gaan reageren op wat hij voor ze in petto heeft. Hij weet dat een aantal van hem Dreuzels goed kennen, maar sommige van hen staat echt een verrassing te wachten.

En nu was het wachten tot de leerlingen het huis zouden betreden.

_________________
BLOOD LUST
<3


 Profiel  

Hotemetoot

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Quidditch Pitch

Houseitem
BerichtGeplaatst: ma sep 16, 2013 22:02 

Afbeelding
Damaya loopt voorzichtig door de Dreuzel straat nadat ze Verdwijnseld is. Wat zou de leraar Dreuzelkunde nu weer voor hun in petto hebben? Ze moesten vast en zeker onderzoeken hoe een of andere koelkast werkt. Damaya vindt Dreuzelkunde geen leuk vak. Ik bedoel, ze weet alles al. Ze vraagt zich af waarom professor Taviles de koelkast niet gewoon op Zweinstein had laten komen. O wacht, daar hebben ze geen stopcontacten.

Terwijl ze wat onzeker loopt probeert Damaya zo zachtjes mogelijk het huis te bereiken waar ze de koelkast gaat onderzoeken. Ze is in een Tovernaarsgewaad en ziet zo dat hier Dreuzels woonden. Ze loopt het erf op van het huis waar ze moeten zijn. Als ze bij de voordeur aankomt klopt ze er zachtjes op.


 Profiel  

Beginnend Tovenaar

Avatar gebruiker

Offline
BerichtGeplaatst: di sep 17, 2013 9:31 

Afbeelding

Bryan kijkt nieuwsgierig om zich heen nadat hij verdwijnseld was, hij staat in een klein donker steegje. Het enige wat hij weet is dat hij een opdracht heeft voor Dreuzelkunde.. Maar wat de opdracht is.. Hij zou het niet weten. Aan het eind van het steegje ziet hij een donker huis. Voor het huis staat iemand anders, nadat hij verder liep zag hij dat het Damaya was.

Nou, hij is in ieder geval niet alleen dacht Bryan, dat was al wat.

_________________
Griffoendor!


 Profiel  

Hotemetoot

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Quidditch Pitch

Houseitem
BerichtGeplaatst: di sep 17, 2013 14:27 

Afbeelding
Damaya staart even naar de deur en hoort achter zich iemand aanstrompelen. "Bryan!" roept ze opgewonden. "Weet jij misschien wat we moeten doen? Ik denk namelijk dat we een koelkast gaan onderzoeken." Ze kijkt Bryan even aan, en aan zijn blik te zien weet hij het ook niet. "Het zou toch niet zo zijn dat... vraagt Damaya onzeker. "Het zou toch niet zo zijn dat we op excursie gaan in dat huis?" Het zou altijd kunnen...

OFF: Er kunnen behoorlijk wat typfouten inzitten, dat komt omdat ik een nieuw toetsenbord heb gekocht..


 Profiel  

Beginnend Tovenaar

Avatar gebruiker

Offline
BerichtGeplaatst: di sep 17, 2013 15:15 

Afbeelding

Bryan loopt gauw naar Damaya toe nadat ze zijn naam riep. Nadat Damaya vroeg of Bryan iets wist, wist Bryan gelukkig dat hij niet de enige was die van niks weet. "Hmm.. zou kunnen... Zou wel leuk zijn dat we dan echt het leven van een dreuzel kunnen bestuderen." Zei Bryan nadat Damaya opperde dat het misschien een excursie was. "Ben je al naar binnen geweest? " Hij kijkt door het stoffige raam naar binnen en ziet een nette woonkamer. " "Kom we gaan naar binnen!" zei Bryan nadat Damaya haar hoofd schudde. En hij duwde de deur open met zijn hand...

_________________
Griffoendor!


 Profiel  

Schoolhoofd

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Schuilen voor de regen

Houseitem
BerichtGeplaatst: zo sep 29, 2013 9:49 

Afbeelding
Saskia Thomassen

Saskia liep rustig uit een verlaten steegje naar het Dreuzelhuis. Ze ging het hoekje om en zag een jongen die een ander meisje probeerde te overtuigen het huis in te gaan. Toen ze wat dichterbij kwam, kwam ze tot de ontdekking dat het Bryan en Damaya waren.
"Hey!" riep Saskia opgewonden, aangezien ze nu wist waar ze naartoe moest. "Ik ben echt benieuwd wat professor Taviles nu weer voor ons in petto heeft." Ze liep wat meer naar de twee toe. "Zullen we maar naar binnen gaan?" vroeg ze, terwijl ze zenuwachtig afwachtte wat hun antwoord zou zijn.

_________________
  Green is the color of Mother Nature
  That's why I love that color

  Eppur si muove

  En toch beweegt (Galileo Galilei)


 Profiel  

Beginnend Tovenaar

Avatar gebruiker

Offline
BerichtGeplaatst: zo sep 29, 2013 10:57 

Afbeelding
Net toen Bryan de deur open wilde duwen, hoorde hij een meisjes stem achter zich. Bryan draaide zich om en zag dat Saskia uit het steegje kwam gelopen. Bryan begroette haar terug nadat ze bij hun aankwam. Ook Saskia wist niet wat Professor Taviles met ze ging doen. Jammer dacht Bryan in zichzelf, en hij draaide zich weer om naar de deur. "Ik ben het eens met Saskia kom we gaan naar binnen!" zei Bryan nadat Saskia ook voorstelde om naar binnen te gaan. En Bryan duwde de deur open...

_________________
Griffoendor!


 Profiel  

Hotemetoot

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Quidditch Pitch

Houseitem
BerichtGeplaatst: do okt 03, 2013 10:26 

Afbeelding
Damaya wordt overtuigd door Bryan en als hij de deur open wil maken komt er nog iemand aan. Het is Saskia. "Heey Sas!" roept Damaya. Bryan duwt de deur nu helemaal open. Een kleine en donkere gang wordt zichtbaar en het beetje licht dat naar binnen valt zorgt ervoor dat het drietal iets kan zien. "O god." verzucht Damaya. Ze loopt verder de ruimte in.

Even verderop is nog een deur, naast een kleine, houten trap. "Misschien moeten we daar zijn." oppert Damaya. Ze trekt de klink omlaag en kijkt achterom. "Zullen we deze dan maar proberen?" vraagt ze aan de anderen. Zonder op het antwoord te wachten maakt ze de deur open.


 Profiel  

The Immortal Mod

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Hopes Peak Academy
BerichtGeplaatst: zo okt 06, 2013 20:32 

Oliver Parker

Met een serieuze blik op zijn gezicht komt Oliver de hoek omlopen. Hij haalt het briefje uit zijn zak met de instructies van Professor Taviles. Eigenlijk had hij deze al 20 keer gelezen om er zeker van de zijn dat hij echt geen fouten zou maken. Even kijkt hij achter zich en ziet nog net de Knight Bus wegrijden.

Goed, nu maar op zoek naar het adres waar hij naar toe zou gaan.

Dan ziet hij even verderop een paar klasgenoten een huis binnengaan. Hij kijkt nogmaal op zijn papiertje, want natuurlijk kan je er niet zomaar van uitgaan dat de meerderheid het bij het juiste eind heeft. Toch blijken zijn klasgenoten het bij het juiste eind te hebben en zonder twijfel gaat hij hen achterna.

"Wacht even, jongens," zegt hij, terwijl hij het briefje in zijn zak steekt.


Professor Taviles

Theon Taviles hoort al het gemompel van de leerlingen in de gang. Snel veegt hij de laatste stofjes van de tafel en doet de deur van de woonkamer open.

"Welkom jongens en meisjes! Welkom!" zegt hij vrolijk, "Zoek een plaatsje, ga lekker zitten!"

_________________
BLOOD LUST
<3


 Profiel  

Beginnend Tovenaar

Avatar gebruiker

Offline
BerichtGeplaatst: do okt 10, 2013 16:16 

Afbeelding
Bryan schrok toen de deur opeens hard aan de andere kant werd opengetrokken. Daar stond professor Tavilles hij riep dat ze ergens moesten gaan zitten. Bryan keek gauw langs Professor Tavilles heen, het enige wat hij zag was een normale woonkamer met wat stoelen waar ze op konden gaan zitten. "Ik ben toch wel benieuwd wat de opdracht is.." Fluisterde hij naar Damaya. Hij ging gauw zitten op een stoel ergens in de hoek en hoopte dat Professor Tavilles snel zou beginnen...

_________________
Griffoendor!


 Profiel  

The Immortal Mod

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Hopes Peak Academy
BerichtGeplaatst: zo nov 10, 2013 10:12 

Professor Taviles

Terwijl de leerlingen één voor één gaan zitten. Hij glimlacht, de leerlingen zouden deze opdracht vast fantastisch gaan vinden! "Goed, jongens en meisjes," zegt hij vrolijk, "Jullie zijn allemaal hier. Hoe vinden jullie het huis?"

Voordat de leerlingen antwoord kunnen geven praat hij alweer vrolijk verder. "Zoals jullie zien zijn jullie nu in een Dreuzelhuis." Hij wacht even af in de hoop dat de leerlingen net zo enthousiast zullen reageren. "Jullie zullen twee weken in dit huis mogen wonen, omdat alles over Dreuzels te leren. Sterker nog, de komende 2 weken mogen jullie alleen magie gebruiken in uiterste noodgevallen. Jullie zullen zelf moeten koken, zelf je boodschappen moeten doen en zelf moeten zorgen dat het huis schoon blijft. Ontzettend interessant dus!"

Hij kijkt zijn leerlingen blij aan en wacht hun reactie af.


Oliver Parker

Oliver heeft onmiddellijk een veer en een stuk perkament uit zijn tas gepakt en is gelijk beginnen met het maken van een hele rits aantekeningen. Het is een ongelooflijk interessant project en hij zou hier heel veel voor kunnen leren voor zijn toekomst.

_________________
BLOOD LUST
<3


 Profiel  

Beginnend Tovenaar

Avatar gebruiker

Offline
BerichtGeplaatst: di nov 12, 2013 17:14 

Afbeelding
"Echt een leuke opdracht!"Denkt Bryan. Terwijl hij zit te bedenken wat voor opdrachten er misschien zouden komen, kijkt hij rustig om zich heen om te zien hoe de rest reageert. Al gauw ziet hij dat Oliver ook binnen is gekomen en druk aantekeningen zit te maken. "Dat is wel slim"denkt Bryan en ook hij pakt een stuk perkament en een veer. "Dit gaat nog leuk worden!"terwijl Bryan dit grinnikend denkt maakt hij enthousiast aantekeningen.

_________________
Griffoendor!


 Profiel  

Schoolhoofd

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Schuilen voor de regen

Houseitem
BerichtGeplaatst: zo dec 15, 2013 17:50 

Afbeelding
Saskia Thomassen

Langzaam liep Saskia naar binnen. Haar moeder had haar altijd geleerd voorzichtig te zijn, ook bij mensen die je kende. Ze volgde Bryan op de voet, en gaf haar ogen de kost. Ze keek of er ontsnappingsroutes waren voor als er brand uit brak. Ook dit had ze van haar moeder geleerd. Ze wendde haar blik van de deur af, aangezien ze al een ontsnappingsroute had gevonden.

Saskia reageerde direct op de professors vraag. 'Ja, het ziet er wel netjes uit.' zegt ze, terwijl ze er verbaasd achter komt dat hij gewoon door praat. Toen ze erachterkwam wat ze zouden doen rolde ze met haar ogen. Ze had bij haar ouders ook altijd moeten helpen met het huishouden, en dit was ook gewoon zonder magie gelukt. Deze 2 weken zouden heel saai worden, verwachtte ze.

_________________
  Green is the color of Mother Nature
  That's why I love that color

  Eppur si muove

  En toch beweegt (Galileo Galilei)


 Profiel  

Lid Wikenweegschaar

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: In mijn eigen fantasie

Houseitem
BerichtGeplaatst: za dec 21, 2013 14:32 

Afbeelding

Hanne kijkt onge√Įnteresseerd om zich heen als ze haar medeleerlingen hoort tateren over van alles en nog was. In dat soort onzin is ze nooit ge√Įnteresseerd geweest, en ze gaat ook niet doen alsof het haar interesseert. Trouwens, wat doen ze hier in 's hemelsnaam in dit dreuzelhuis? Dan begint de professor uitleg te geven.
Ze sluit haar ogen ge√ęrgerd. Right, meent hij dat nou serieus? Twee weken in een dreuzelhuis, super. Overleef dat maar een keer. Geen magie, terwijl je nog geen dag zonder geleefd hebt. Eikels.

[Hier is de post dus eindelijk. Hij trekt op niet veel, maar ik kan echt niet schrijven in 3 enkelvoud, mijn stijl ligt in 1 enkelvoud of 3 meervoud, sorry (:]

_________________
As Acting Captian, I order you to answer the question ~ Spock
I won't tell you, Acting Captain ~ Kirk


 Profiel  

Beginnend Tovenaar

Avatar gebruiker

Offline
BerichtGeplaatst: zo dec 22, 2013 20:03 

Afbeelding
Na zijn aantekeningen rustig nagelezen te hebben. Ziet Brian dat ze echt alles zelf moeten doen zonder magie te gebruiken. Dat zal waarschijnlijk wel moeilijk worden omdat hij al heel zijn leven is opgegroeid met magie. "Hopelijk gaan we snel beginnen..." denkt Brian ongeduldig....

_________________
Griffoendor!


 Profiel  
Geef de volgende berichten weer:  Sorteer op  
Antwoord op onderwerp  [ 20 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2  Volgende


Keer terug naar RPG
Ga naar:  


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron

Powered by phpBB :: FI Theme