Welkom op Harry Potter Forum! 


Antwoord op onderwerp Ga naar pagina 1, 2, 3, 4, 5  Volgende

Zielig Dichtertje

Avatar gebruiker

Offline
BerichtGeplaatst: zo jan 20, 2013 17:56 

Order of the Phoenix versus Death Eaters


Dit spel is de Harry Potter variatie op het wellicht welbekende Weerwolven van Wakkerdam. Hieronder volgt een korte uitleg over het spel.

Doel van het spel
Het spel is vrij simpel; er zijn twee groepen, de Orde en de Death Eaters, die elkaar moeten uitroeien. Als deelnemer aan dit spel krijg je een rol (al dan niet met extra mogelijkheden, meer hierover volgt later). Het is de bedoeling dat jij als enige weet welke rol je hebt. Niemand mag weten wie of wat je bent, daar gaat het spel juist om.

Verloop

Zodra het spel gestart is, bestaat het spel uit twee delen die elkaar steeds afwisselen; dag en nacht. Tijdens de Nacht worden de Death Eaters wakker en gaan ze stemmen (in overleg); wie willen ze vermoorden? De volgende Dag wordt bekend gemaakt wie al dan niet vermoord is en kan er tijdens de dag worden gestemd; wie verdenk je als Death Eater? Zo gaat het spel door tot er enkel nog mensen van dezelfde groep overblijven.
Deze groep wint dan het spel.

Noot: Een nacht duurt 24 uur een dag duurt 24 uur, alle nodige acties dienen dan te zijn doorgevoerd. Als dat niet is gebeurd, jammer, dan heb je pech gehad.Deelnemen
Wees je er van bewust dat het spel actief is, daarmee bedoelen we dat er (bijna) elke dag wat moet gebeuren.
Zo gaat het spel het snelst natuurlijk. Hoe meer aanmeldingen er zijn, des te meer rollen zullen er verdeeld worden en dan duurt het spel dus ook langer. Omdat we eerst willen weten hoeveel deelnemers er zijn voor we de mogelijke rollen posten, zullen we de deelnemende rollen pas posten wanneer we het spel starten.

Inschrijven kan in dit topic tot en met donderdag 31/01 - 18.00
Vorige spellen:Deelnemers
 1. Lilly (Fred Weasley)
 2. Jalf (Lucius Malfoy)
 3. Trijn (Voldemort)
 4. mara (Severus Snape)
 5. Oscar (Mundugus) (Geliefde)
 6. Skywalker (Kingsley)
 7. Dr. Temperance Brennan (Molly Weasley)
 8. Harry, Ron & Hermione (Dementor)
 9. Indian Violet (Trelawney) (Imperiusvloek)
 10. Lacrimosa (Nagini) (Geliefde)
 11. Arianna (Slughorn)


 Profiel  

Zielig Dichtertje

Avatar gebruiker

Offline
BerichtGeplaatst: do jan 31, 2013 19:20 

De rollen

Order of the Phoenix
De goede kant, zij proberen de Death Eaters te vinden en uit te roeien. Zij weten niet wie er nog aan hun kant staat.


Lees verder...
Witch/Wizard
Actie: Geen extra actie
Dit zijn de gewone tovenaars en heksen aan de goede kant. Zij hebben geen extra taak te vervullen, maar zijn overdag in de stemming wel belangrijk.

Zij laten hun stem overdag in de stemming gelden.

Horace Slughorn
Actie: De eerste dag
Horace is erg bedreven in liefdesdranken. Tijdens de eerste dag, schenkt hij een sterke liefdesdrank aan twee willekeurige dorpsgenoten. Zij zullen de rest van het spel geliefden zijn. Meer uitleg over het gevolg hiervan bij "de Geliefden".

De eerste dag stuurt Slughorn de spelleiding een pb met daarin twee namen. Deze twee gaan vanaf dat moment als de Geliefden verder.

Trelawney
Actie: Iedere nacht
Trelawney kijkt iedere nacht in haar glazen bol om zo de ware aard van een dorpsgenoot te kennen.

Iedere nacht stuurt Trelawney de spelleiding een PB met daarin de naam van de persoon van wie ze de rol wil weten.

Mundugus Fletcher
Actie: Iedere nacht
Mundungus hoort tot de orde maar is een crimineel. 's Nachts breekt hij in bij de mensen om hen te bestelen. Als de DE's hem als slachtoffer aanduiden, zal hij niet thuis zijn en dus niet sterven, maar als de DE's hetzelfde slachtoffer hebben als waar Mundungus inbreekt, sterven ze beiden. Mundungus keert ook nooit terug naar een plaats waar hij reeds heeft ingebroken en moet niet noodzakelijk iedere nacht inbreken, hij mag ook rustig in zijn eigen bed slapen. Als de DE’ hem dan uitkiezen, zal hij net als een gewone witch/wizard sterven.

Iedere nacht stuurt Mundungus de spelleiding een PB met daarin de naam van degene waar hij gaat inbreken. Als Mundungus niemand stuurt blijft hij gewoon thuis.


Kingsley Shacklebolt
Actie: Iedere Nacht
Kingsley is een goede Schouwer en kan elke nacht iemand beschermen. Indien de Death Eaters zijn beschermeling aanduiden als slachtoffer, wordt er die nacht dus niet gemoord. Echter, Kingsley kan één speler slechts drie keer beschermen en nooit twee keer achter elkaar dezelfde persoon.

Severus Snape
Actie: Iedere nacht
Severus is een toverdrankmeester. Hij bezit twee drankjes die hij 's nachts kan inzetten. Met één drankje kan hij het slachtoffer van de DE's weer tot leven brengen en met zijn brouwsel van de dood kan hij willekeurig iemand vergiftigen. Elk drankje kan hij maar één keer gebruiken. Hij hoeft ze niet in dezelfde nacht te gebruiken.

Severus krijgt telkens van de spelleiding te horen wie het slachtoffer van de DE’s is. Hij krijgt dan de keuze om één van zijn drankjes in te zetten (als hij die nog heeft).

Dementor
Actie: Willekeurig, éénmalig
De dementor kan naar believen een dorpgenoot zonder redenen executeren. Iedereen ziet dan ook dat het de dementor is geweest die deze moord heeft gepleegd.

De dementor laat het zelf in het rpgforum weten wie hij doodt, maar hij stuurt ook de spelleiding een berichtje van zijn actie.

Fred Weasley
Actie: nacht, eenmalig
Fred zet de boel graag op stelten. Om alles wat op te jutten, kan hij ervoor zorgen dat er op 1 dag 2 lynchpartijen zijn in plaats van één.

Fred mag 1 keer in een nacht een pb naar de spelleiding sturen om te zeggen dat hij de volgende dag 2 stemmingen wil.
Als de eerste stemronde dan gedaan is, gaan we een extra dag in van 24 uur waarin opnieuw iemand wordt weggestemd. Pas na de tweede stemronde gaan we opnieuw de nacht in.

Molly Weasley
Actie: Iedere nacht
Molly is zo’n beetje de moederkloek van de orde. Ze kan het hierdoor ook niet laten mensen dingen te ontzeggen, hoewel ze het met de beste bedoelingen doet. ’s Nachts spreekt ze over een persoon een vloek uit waardoor deze de volgende dag met pokken in bed blijft.

Molly kan iedere nacht de spelleiding een PB sturen met de naam van de persoon die ze de stemming wil ontzeggen. Deze persoon mag de volgende dag niets in het topic posten en het dorp kan er niet op stemmen.
Molly mag niet twee keer na elkaar dezelfde vervloeken, maar mag dezelfde persoon wel meerdere malen vervloeken.


Death Eaters
De slechten, deze probeert de Orde uit te roeien. Echter, overdag doen ze zich voor als gewone Wizards en Witches. En proberen zo ordeleden eruit te stemmen zonder zelf ontdekt te worden.


Lees verder...
Death Eaters
Actie: Geen extra actie
Dit zijn de gewone Death Eaters, zij hebben geen extra taak te vervullen. Death Eaters weten van elkaar wie ze zijn. Ze overleggen met elkaar wie ze willen uitroeien via PB of MSN (maakt niet veel uit, zolang het maar achter slot en grendel gebeurd).

Voldemort
Actie: Iedere Nacht
Voldemort is de machtigste van de DE. Hij is niet alleen de leider, maar hij kan ook nog iemand extra vermoorden als hij vermoord wordt.

Voldemort is degene die de keuze van de Death Eaters naar de Spelleiding doorPB't. In de eerste nacht kiest Voldemort een extra slachtoffer dat met hem mee de dood ingaat als hij sterft. Als dat slachtoffer al dood is voor hij sterft is het pech gehad.

Lucius Malfoy
Actie: Dag
Lucius is een geniepige en leugenachtige Death Eather. Soms zal zijn uiteindelijke stem anders zijn dan de stem die hij laat horen.

Lucius mag 2 keer per spel zijn stem in het geheim veranderen. Hij stuurt dan een pb naar de spelleiding met zijn nieuwe stem, wat dan natuurlijk niet zichtbaar is voor de andere spelers.


Neutraal
Deze rol hoort aan het begin nog niet bij de goede of slechte kant. Dit wordt pas later in het spel beslist.


Lees verder...
Nagini
Actie: Nacht 3
Nagini kan ondanks dat ze een slang is zich heel goed voordoen als een overleden persoon.
Tijdens nacht 3 rooft ze het graf van een vermoord persoon en neemt daarmee de rol van de vermoorde persoon over. Dit gebeurt via pb en is dus onzichtbaar voor de rest.Extra Rollen
Deze rollen krijgen spelers, naast hun gewone rol. Deze rollen kennen geen actie, maar hebben wel kenmerkende eigenschappen en bepaalde taken.

Lees verder...
De Imperiusvloek
In de eerste nacht mogen de DE's iemand van de orde onder de imperius vloek brengen.
Deze persoon zal vanaf dan doen wat de DE's hem zeggen. Hij handelt niet meer voor de Orde maar voor de DE's. Ook kan hij zijn mogelijke krachten inzetten om de DE's verder te helpen.
Hij wint vanaf dan als de DE's winnen.
Trelawney kan niet zien of iemand onder de imperiusvloek verkeert.

De Geliefden
Dit zijn de geliefden die de eerste dag door Slughorn worden gekoppeld. Het maakt niet of deze geliefden beiden slecht of beiden goed zijn (of één slecht en één goed). Als één van deze twee geliefden sterft zal de andere speler uit verdriet zelfmoord plegen en dus ook sterven. Het gevolg hiervan is dat geliefden enkel winnen als ze samen overleven, dit betekent voor een goed-slecht koppel dat ze als enige twee spelers zullen moeten overblijven. Als het een slecht-slecht koppel of goed-goed koppel is, winnen ze gewoon met hun zijde mee.

Minister of Magic
De Minister of Magic neemt tijdens de dag de leiding. Hij of zij zorgt ervoor dat de stemming goed verloopt. Wanneer er een gelijkspel is tijdens de dag, dan telt de stem van de Minister dubbel. Als de Minister sterft, komt er een nieuwe verkiezing om de volgende minister te verkiezen..Regels/opmerkingen

- Zet je tijdens de duur van het spel op "onzichtbaar", dit omdat in het verleden gebleken is dat het mogelijk is om te raden wie welke rol heeft als je dit niet doet.
- De dagen en nachten lopen van 22:00-22:00, in plaats van middernacht tot middernacht. Let er dus extra op dat je alle pb’s voor 22:00 gestuurd hebt.
- Zorg ervoor dat je elke speldag post. Als je 2 speldagen achter elkaar niet post zonder bij ons te melden waarom dit is, lig je eruit. Een speldag is dus een dag in het spel, niet een dag in het echt.
- Als je een actie hebt die vereist dat je een pb naar de spelleiding stuurt, stuur deze dan naar Moniek en Pieper, dus niet naar slechts één van beiden
- Aan de ordeleden: denk eraan dat één van jullie onder de imperiusvloek verkeert en dus niet meer voor de Orde speelt maar voor de DE’s.
- Aan de Death Eaters: stuur je keuze voor slachtoffer s.v.p. vóór 20:00 in, Snape krijgt dan van 20:00-22:00 de kans om zijn drank te gebruiken.

Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om deze via pb aan ons te vragen!


Deelnemers
 1. Lilly
 2. Jalf
 3. Trijn
 4. mara
 5. Oscar
 6. Skywalker
 7. Dr. Temperance Brennan
 8. Harry, Ron & Hermione
 9. Indian Violet
 10. Lacrimosa
 11. Arianna


 Profiel  

The Dark Mod

Avatar gebruiker

Offline

Houseitem
BerichtGeplaatst: do jan 31, 2013 22:03 

Dag 1


Buiten is het guur weer, het regent pijpenstelen en er staat een koude wind. In dorpscafé "De behekste centaur" is een groot deel van de bewoners verzameld. De geruchten gingen al een tijdje rond, maar het is zojuist bevestigd: hun minister, Karel, is officieel verdwenen. Nou, niet verdwenen, er vandoor gegaan. Zomaar op een dag heeft hij zijn biezen gepakt, is hij vertrokken en nooit meer teruggekomen.

De bewoners speculeren druk over waarom hij vertrokken kan zijn, en waarheen. "Hij staat onder de imperiusvloek," stelt iemand voor.
"Hij heeft een nieuwe carrière gevonden bij de Kibbelaar," denkt iemand anders.
"Hij heeft de drakenpest!" roept iemand hysterisch. "Ik wist wel dat hij er niet goed uit zag! Wat als hij de rest van ons ook heeft aangestoken?"

"Stilte!" roept de secretaris van de minister iedereen dan tot orde. "Het doet er niet toe. We moeten hoe dan ook een nieuwe minister verkiezen," zegt hij, terwijl hij de stembiljetten uitdeelt.

-------

Het is nu dag 1. Je kunt tot 22:00 jouw stem uitbrengen op de persoon die jou de meest geschikte minister lijkt, en/of je mede-dorpsbewoners te proberen te overtuigen op jou te stemmen. Er is géén stemplicht vandaag. Als jullie er niet uit komen, wijzen wij willekeurig iemand aan.

We willen jullie nog even extra goed wijzen op de extra regels/opmerkingen uit de vorige post. Vergeet jezelf bijvoorbeeld niet op onzichtbaar te zetten en vergeet ook zeker niet om alle acties naar zowel mij als Pieper te sturen!

De volgende rol heeft een actie vandaag:
- Horace Slughorn, wie wil jij koppelen?


 Profiel  

5e jaars

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Zweinstein

Houseitem
BerichtGeplaatst: vr feb 01, 2013 0:55 

Dr. Temperance Brennan zwierf wat rond door het dorpje, ze was geschokt door de verdwijning van de Minister Karel. Even had ze gedacht om thuis te blijven en zich niet te veroeren, want je wist maar niet wat er zou gebeuren, maar toch wilde ze graag wat gezelschap om zich heen. Daarop volgend ging ze maar naar het café "De Behekste Centaur". Kletsnat betrad ze het café waar het heerlijk warm was en er heerste een rumoerige stemming.
Gelukkig ben ik niet de enige die toch wat gezelschap nodig had, dacht Dr. Temperance Brennan.
Met een vlugge toverspreuk was ze weer droog en liep ze naar de kelner van het café.
"Zou ik een warme boterbier met honing mogen?", vroeg ze aan de kelner.
Afwachtend op haar boterbier ging ze aan de bar zitten en zag dat de secretaris stembiljetten uitdeelde, zelf kreeg ze er ook eentje. Zonder echt na te denken schreef ze Jalf op het stembiljet, want bij die naam kreeg ze een goed gevoel en meer ook niet. Daarna gaf ze het stembiljet terug en luisterde naar de gesprekken in het café.

_________________
Afdeling: Zwadderich!


 Profiel  

2e jaars

Avatar gebruiker

Offline

Houseitem
BerichtGeplaatst: vr feb 01, 2013 10:54 

Mara zat al in de behekste centaur. Iedereen begon te speculeren wat de reden was en wie de nieuwe minister zou moeten worden. Ze kreeg een beetje last van de drukte en besloot even buiten rond te lopen om rustig na te denken. Na een kwartier buiten gelopen te hebben kwam ze helemaal doorweekt terug. Hoewel ze even alles op een rijtje gezet had, wist ze nog niet wie ze als nieuwe minister zou willen. Ze kende de meeste mensen maar amper, omdat ze vaak lang aan het werken was. Ze besloot in een rustig hoekje te gaan zitten om de mensen beter te kunnen analyseren.


 Profiel  

Klassenoudste Ravenklauw

Avatar gebruiker

Offline

Houseitem
BerichtGeplaatst: vr feb 01, 2013 15:50 

Indian Violet zit in 'De Behekste Centaur' als speculeren aan de gang is. Iedere speculatie kan de goede zijn, of compleet de verkeerde. Ze zullen nooit weten waarom Karel zijn biezen heeft gepakt en er vandoor is gegaan. De secretaris roept tot orde en deelt even later de stembiljetten uit. IV neemt het biljet aan en kijkt het café rond. Wie zou een goede vervanger zijn? Er zijn nieuwe bewoners die IV nog niet erg goed kent, wie weet zijn zij wel goede ministers. Toch gaat ze liever voor iemand die ze al wat langer kent en wat meer van heeft vernomen.
Uiteindelijk schrijft ze Jalf op het stembiljet. Zij leek goede leiderskwaliteiten te hebben en altijd heel redelijk te blijven. Ze levert het biljet nog niet in, maar is al vrij zeker van haar stem.

_________________
the pavement is my friend
it will take me where I need to go


 Profiel  

Schoolhoofd

Avatar gebruiker

Offline
BerichtGeplaatst: vr feb 01, 2013 18:27 

Ook Skywalker is diep aan het nadenken over Karel's vertrek en over de keuze voor een nieuwe minister. Ze kijkt rond en buigt zich onopvallend over haar stembiljet. Ze schrijft Arianna's naam op.

_________________

  you think i’ll be the dark sky so you can be the star? i’ll swallow you whole.


 Profiel  

Schoolhoofd

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Aboard of the SAR 19D 3360 Shaun

Houseitem
BerichtGeplaatst: vr feb 01, 2013 18:43 

HRH neemt een slok van zijn boterbier aan de bar in de Behekste Centaur. Het is drukker dan normaal, dat kan heel goed aan het druilerige weer buiten liggen. Maar wat ook meespeelt zijn de nieuwste geruchten dat de minister er van tussen is. Roddel en achterklap, als je meteen bij wilt zijn, ja dan moet je het café maar opzoeken. HRH hoeft er geeneens moeite voor te doen om te luistervinken, want het geroezemoes laat het nieuws rondgaan als een laaiend vuurtje.

Hij nam een stembiljet aan wat hij doorgeschoven kreeg en overzag de opties. Uiteindelijk besloot HRH maar blanco te stemmen. Dus hij deed net alsof hij wat op het stembiljet krabbelde, maar ondertussen verscheen er geen naam. HRH had namelijk nog niet een goede indruk wie nu het beste Karel zou kunnen opvolgen. Al was het maar als tijdelijke invaller, maar ja: het zou zo maar permanent kunnen zijn. En je gaat niet lichtzinning iemand aanwijzen als je nog te weinig van iedereen af weet. Hij rolde het biljet op en gooide hem in de stembus. Tijd voor een nieuw boterbiertje en zo wachtte HRH de rest af.

_________________

Ek het gedink dat ek jou kon vergeet,
en in die sagte nag alleen kon slaap,
maar in my eenvoud het ek nie geweet
dat ek met elke windvlaag sou ontwaak.


 Profiel  

Lid Wikenweegschaar

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: In mijn eigen fantasie

Houseitem
BerichtGeplaatst: vr feb 01, 2013 18:50 

Lilly stond versteld van het nieuw over hun minister. Verdwenen was hij. Nee, niet verdwenen, er zomaar vandoor gegaan. Overal werd er geroddeld over de reden waarom hij weg was, maar Lilly besloot daar niet naar te luisteren. Het kon haar niet zoveel schelen hoe de oude minister was verdwenen. Ze had hem nooit gemogen. Niet dat ze het niet erg vond, uiteraard. Maar ze besloot nu, om eerst nog even na te denken over op wie ze zou stemmen voor nieuwe minister.

_________________
As Acting Captian, I order you to answer the question ~ Spock
I won't tell you, Acting Captain ~ Kirk


 Profiel  

The Immortal Mod

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Hopes Peak Academy
BerichtGeplaatst: vr feb 01, 2013 19:14 

Jalf denkt na, ze is er nog niet helemaal van overtuigd op wie ze moet kiezen. Eigenlijk twijfelt ze tussen een aantal mensen. Maar dan schrijft ze toch Arianna op het papiertje.

_________________
BLOOD LUST
<3


 Profiel  

2e jaars

Avatar gebruiker

Offline

Houseitem
BerichtGeplaatst: vr feb 01, 2013 20:00 

Mara heeft naar vele andere geluisterd en besloten om te stemmen.
Mara vind het het belangrijkste dat de nieuwe minister eerlijk is, ook als de waarheid niet al te mooi is. Ze kiest daarom voor Lilly; Die geeft eerlijk toe de oude minister niet te mogen, maar vind de situatie wel erg.


 Profiel  

The Girl Who Lived

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Storybrooke

Houseitem
BerichtGeplaatst: vr feb 01, 2013 20:32 

Arianna hoort alle speculaties aan en vindt het zelf ook maar een heel raar verhaal met die oude minister. Hopelijk kunnen ze ditmaal een betrouwbaardere minister kiezen. Ze denkt goed na, maar vindt het toch lastig. Ze besluit iemand te kiezen die ze een beetje kent en waar ze dus ook we een beetje vertrouwen in heeft. Bovendien is ze niet de enige. Ze stemt op Jalf.

_________________
  If I could give you just one gift, do you know what it would be? Confidence. That, or a scented candle.


 Profiel  

Schoolhoofd

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Abbey Road

Houseitem
BerichtGeplaatst: vr feb 01, 2013 20:58 

Lacrimosa komt het café binnen en neemt plaats aan een van de tafeltjes. Ze heeft al wat geruchten gehoord over de minister, maar nu hoort ze de speculaties ook van anderen. Ze vindt het een vreemde kwestie. Zou de minister zo zijn redenen hebben om het dorp te ontvluchten? Alles verloopt hier toch erg rustig en Lacrimosa vermoedt dat de meeste mensen hier graag wonen.

Lacrimosa heeft niet echt de ambitie om minister te worden, maar ze vindt het wel verdacht dat niemand zich kandidaat stelt. Na een drankje besteld te hebben, houdt ze de anderen in gedachten en vooral hun stemgedrag. Er gingen veel stemmen naar bepaalde personen. Aangezien niemand te springen staat voor het baantje, besluit Lacrimosa eerder willekeurig te stemmen. Voorlopig gaat haar stem naar mara. Mara kent ze eigenlijk niet zo goed, maar misschien bezit ze wel de perfecte capaciteiten om de nieuwe minister te worden.


 Profiel  

Zielig Dichtertje

Avatar gebruiker

Offline
BerichtGeplaatst: vr feb 01, 2013 22:00 

Nacht 1


De stembus wordt afgesloten en de secretaris brengt hem naar voor. Het wordt muisstil als hij de stemmen telt.
“En onze nieuwe Minister wordt… Jalf! Proficiat”
Er volgt een kleine ceremonie en Jalf wordt ingehuldigd.
Voor de feestvierders in 'De behekste centaur' valt de nacht veel te snel.

-----

Het is nu de eerste nacht. De volgende rollen kunnen vannacht een actie uitvoeren door Moniek en mij voor morgenavond 22:00 een pb te sturen:

- Voldemort: wie wordt het eerste slachtoffer van de DE's? (Dit vóór 20:00 melden!)
- Voldemort: wie wordt jouw extra slachtoffer wanneer jij dood gaat?
- Voldemort: wie gaan jullie onder de imperiusvloek brengen?
- Trelawney: wie wil je zien?
- Kingsley: wie wil je beschermen?
- Mundungus: waar ga je inbreken?
- Molly: Wil je vannacht iemand vervloeken?


 Profiel  

Death EaterOffline

Woonplaats: Amsterdam

Houseitem
BerichtGeplaatst: za feb 02, 2013 12:33 

Oscar ontwaakt uit z'n droom. Hij was net terug van het uitgaan en had de stemming voor een MOM helemaal gemist. Blijkbaar was Jalf nu de MOM. "Prima", dacht hij. "Ze zal het vast wel goed doen". Hij stapt uit zijn bed en ziet dat het opeens nacht is. "Oh... Nouja, dan maar weer verder slapen." Hij stapt terug zijn bed in en gaat verder slapen.


 Profiel  
Geef de volgende berichten weer:  Sorteer op  
Antwoord op onderwerp  [ 67 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2, 3, 4, 5  Volgende


Keer terug naar Webspelletjes
Ga naar:  


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron

Powered by phpBB :: FI Theme