Welkom op Harry Potter Forum! 


Antwoord op onderwerp Ga naar pagina 1, 2, 3  Volgende

Professor

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: in Tortuga ;)

Houseitem
BerichtGeplaatst: di feb 01, 2011 0:35 

De titel maakt het al duidelijk, wat zijn je favoriete serie's!

De mijne:
Stipt op nummer 1: Jersey Shore, kent iemand het? Ik volg het elke week op internet, het is vreselijk ordinair (dat maakt het zo leuk :P ) maar ik vind het geweldig! en je voelt je even zo heerlijk normaal en gewoon hahah
2: Gossip Girl, deze volg ik ook elke week via internet, van deze kan ik dus ook echt genieten!!
3: Criminal Minds, kijk ik altijd gezellig op woensdag avond met mijn vader, moeder en broer en dan kijk ik ook vooral om die heerlijke vent Derek Morgen te zien :D :shock: verder ben ik verplicht om alle maar dan ook werkelijk alle amerikaanse misdaad serie's te kijken als ik thuis ben, niet dat ik het heel erg vind :P maar ik kijk dus vaak ook Bones, Numbers, CSI en al die aantakkingen, NCIS bla bla bla.
&verder kijk ik af en toe als ik toevallig langs zap Teen Moms.

Nu is het jullie beurt? Kijken jullie veel serie's?

_________________
Blessed is the heart that bends; it can never be broken.


 Profiel  

Lid Wikenweegschaar

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Huize Masquerade
BerichtGeplaatst: di feb 01, 2011 11:23 

Dit ga ik toch nooit redden. Er zijn zoveel series die ik volg of gevolgd heb.

Lost: het heeft even geduurd, maar toen een huisgenootje het voorstelde om te gaan kijken, heeft hij me meteen verslaafd gekregen. We hebben ongeveer 13 afleveringen samen gekeken en nu ben ik toch alles zelf aan het kijken. Het is veel te spannend om steeds te moeten wachten...

Top Gear: Ja, vrouwen houden ook van auto's. Ik denk dat ik inmiddels de meeste afleveringen wel heb gezien. Van seizoen 3 tot en met 6 mis ik overigens nog een paar. En seizoen 1 heb ik niet verder gekeken dan de eerste aflevering. Maar dat komt nu eenmaal omdat ik een groot James-Jeremy-Richard fan ben.
Hopelijk krijg ik ooit nog eens de kans om naar Engeland af te reizen en ze daar te ontmoeten. Want wauw, door hen ben ik autorijden echt leuk gaan vinden!

House: Hoewel ik nu minder verslaafd ben, kijk ik het nog steeds trouw. Ik bedenk me zelfs dat ik zo weer de nieuwste aflevering kan gaan kijken. Vooral de laatste afleveringen van een seizoen blijven toch wel favoriet bij mij. Favoriete seizoenen: 2, 5 en 6.

Aspe: Ik weet niet eens meer hoe ik er ooit aan begonnen ben. Maar ik volg braaf alles. Iedere zomer werd er wel weer een seizoen van de bibliotheek gehaald om steevast 2 afleveringen per avond te kijken. Inmiddels heb ik ook de meeste boeken gelezen. Volgens mij alles op de nieuwste na. Wat de serie betreft heb ik alleen de eerste 5 seizoenen gezien. De zesde is nog niet beschrikbaar in Nederland.

4400: Op een gegeven moment keken mijn ouders de eerste aflevering, die werd een dag later herhaald. Ik ben het eigenlijk pas sinds die herhaling gaan kijken. Het is jammer dat ze in Nederland niet alles achter elkaar uitgezonden hebben. Op een gegeven moment raakte je de draad kwijt. Ik denk dat alle Lost-liefhebbers deze serie ook erg mooi zouden vinden.
4400 mensen raken vermist in tijd en komen tegelijkertijd weer terug op aarde. Alleen hebben ze dan allemaal een gave. Op dat moment begint een run op de 4400.

Commissaris Rex: Dit was de eerste serie waar ik verslaafd aan raakte. Vooral in de tijd met Moser keek ik er graag naar. Inmiddels wordt het niet meer uitgezonden en moet ik het doen met de dvd-box van het tweede seizoen.

De Wet volgens Born en Glaser: Die Cleveren werd vroeger altijd na Rex op de zaterdagavond uitgezonden. Mijn vriendinnen keken het altijd en toen ben ik het ook maar gaan volgen. Het is jammer dat ze in Nederland nooit verder gekomen zijn dan het derde of vierde seizoen. Het mooiste stuk moest toen nog komen. Ik zou echt een gat in de lucht springen wanneer ze dit weer uit zouden zenden.

En voor de rest keek ik ook altijd Wolff, Medikopter 117 en nog een paar series.

_________________
Folge deinem Herzen oder meinem Rat.


 Profiel  

Schoolhoofd

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Wonderland

Houseitem
BerichtGeplaatst: di feb 01, 2011 13:43 

Favoriete series... Tja Lost is toch wel een van mijn favoriete series, helaas is het afgelopen. Gewoon de hele verhaallijn, altijd wel weer wat nieuws en onvoorspelbaars en de characters... Super serie wat mij betreft.

Verder kijk ik graag ziekenhuis series. House en Grey's Anatomy zijn daar wel favorieten van. De medische raadsels van House en de drama van Grey's :') . Beide series hebben ook leuke characters...

Daarnaast sinds begin dit jaar Glee. Wilde Glee gewoon eens met de NLse TV mee kijken, maar een aflevering gezien en ik was al van dat voornemen af. Binnen week of 2 het hele seizoen gezien en daarna liep ik zo gelijk met Amerika. De liedjes, de humor, hele leuke serie!

How I Met Your Mother is dan mijn favoriete "korte" serie (afleveringen van 20 min.). Dat is gewoon echt heel erg grappig.

Verder kijk ik op TV nog wel Bones, CSI (Las Vegas, NY) en soms Law and Order. Maar die gaan wel gewoon via TV. :D

_________________
    Que sera, sera.


 Profiel  

4e jaars

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Wonderland
BerichtGeplaatst: di feb 01, 2011 13:54 

Moeilijk om maar 1 serie op nummer 1 te zetten.. Ik hou van zoveel series. Maar bovenaan zet ik in ieder geval Supernatural. Omdat de serie gewoon geweldig is en spannend en keigrappig. Het is enorm verslavend en het gaat over demonen en geesten en engelen. :cool: En Dean Winchester is gewoon té grappig.

Dan komt LOST. Deze serie werkt ook enorm verslavend en het blijft steeds spannend. De verhaallijn, de personages, het onvoorspelbare.. gewoon geweldig!

Charmed: Ook geweldig. Ik heb wel nog niet alles gezien, maar heb ze wel allemaal op dvd, dus ik ben nog bezig met kijken. Ik vind heksen en alles daaromtrent sowieso fantastisch en interessant.

Prison Break: vanaf toen ik begon te kijken, kon ik al niet meer stoppen. Het was altijd zo spannend. Gaat het nu lukken of niet? Wat gebeurt er nu? ... :P De hele verhaallijn vond ik goed bedacht.

One tree hill: Omdat ik ook een meisje ben en deze serie fantastisch is. Je blijft ernaar kijken. Ik heb er verder niet veel woorden meer voor xD

_________________
We know a little about a lot of things; just enough to make us dangerous. - Dean Winchester


 Profiel  

Heir of Slytherin

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Slytherin Dungeon

Houseitem
BerichtGeplaatst: di feb 01, 2011 15:21 

Ik heb door de jaren heen eigenlijk best veel favo series gehad xD Maar ik zal het beschaafd houden.

Robin Hood (BBC)
Ik was hiervoor verslaafd aan een andere Robin Hood serie (Robin of Sherwood), maar deze heeft dat vrij snel weggeblazen. Ik ben helemaal verliefd op deze serie. Dit is ook echt de serie van mij en een hele goede vriendin van mij. Ik ben helemaal gek op Guy of Gisborne <3 Helaas heeft het maar 3 seizoenen. Seizoen 3 was behoorlijk over de top, maar ik vond het geweldig. Dit is ook de eerste serie geweest die ik op de BBC gekeken heb, gewoon omdat ik niet kon wachten tot ie op internet stond.

Avatar: The Last Airbender
Ik kan me nog heel goed herinneren dat ik eerst helemaal niet leuk vond, maar op een gegeven moment keek ik er dus iedere dag naar en bleef ik er zelfs voor thuis. En toen was boek 1 afgelopen en toen... begon het opnieuw. Toen zag ik dus ene topic van A:TLA op HPF1 en toen kwam ik pas achter het ultieme internet en dat je daar alles op kunt kijken xD En vanaf toen ben ik helemaal geobsedeerd geworden door A:TLA. Ik heb het dus te danken aan HPF <3 Absoluut 1 van mijn favo series. Super grappig, maar echt spannend en zeker boek 3 is gewoon totally epic! <3

21 Jump Street

Dit was Johnny Depp's eerste werk geloof ik. Of hier werd hij in ieder geval zo beroemd mee. En toen deze serie op DVD uitkwam, was ik er vrij vroeg bij, want ik had het destijds in de hitkrant ofzo gelezen xD Dus ik had hem meteen gekocht en de eerste episode vond ik nog niet zo boeiend, maar daarna heb ik dit zo vreselijk veel gekeken! En ik vind het nog steeds erg leuk, ook al is dit dus al een wat oudere serie en is het beeld niet eens zo goed xD

Friends
Dit is absoluut mijn favoriete sitcom xD Ik vind friends geweldig en ik kan er echt naar blijven kijken. Deze episodes duren ook niet zo lang, dus je kan er altijd wel eentje kijken xD Even snel tussendoor, bij het eten, voor het slapen. En ook met vrienden is Friends altijd goed, want iedereen vind dit leuk x'D

En dan zouden FMA EN DBZ er ook wel bij moeten eigenlijk, maar ik zou het beschaafd houden =P En mijn favo serie van nu is The Vampire Diaries, al moet ik eerst nog eens zien of dat na een jaar nog steeds zo is, want alle andere series hier vind ik al heeeeel lang leuk ^^

_________________
Hard work never killed anybody, but why take a chance?


 Profiel  

6e jaars

Avatar gebruiker

Offline
BerichtGeplaatst: di feb 01, 2011 16:09 

Supernatural - deze kijk ik altijd samen met mijn vriend. We zaten vanaf S01E01 al verslaafd op de bank te kijken en op een gegeven moment waren we zo verslaafd dat we tot midden in de nacht keken. Ik denk dat we in een maand of twee wel alle 5 de seasons hebben afgekeken, haha. Maar aan het eind van season 5 moesten we elke week wachten, op een gegeven moment ook langer ivm. dat het seizoen was afgelopen. =c

Pretty Little Liars - ik weet niet meer hoe het is gekomen dat ik deze serie ben gaan kijken eigenlijk... Maar vanaf episode 1 was ik al helemaal verkocht, ik vond het zo spannend haha. xD

Gossip Girl - You know you love me, xoxo. :'D

The Vampire Diaries - Wooooh. What else can I say? TVD is echt supertoll! Zo spannend en de verhaallijn erin vind ik ook zo geweldig. xD

Glee - fan vanaf episode 1. Ik begon het vorig jaar deze tijd voor het eerst te kijken maar ik word er helemaal vrolijk van, super leuke serie!

Bleach - OHMY. Eerste Anime serie die ik ook heb gekeken en kijk. Wat is dit super! Ik had nooit gedacht dat ik dit zo tof zou gaan vinden. :'D

Skins - WOW. Ik hou zo van Skins, vooral G1. <3 Wat is dat stoer!

Hellcats Sinds kort heeeel addicted to deze serie. Ik had het echt totaal niet verwacht. Maar come on, Ashley Tisdale zit erin. xD

Verder nog Misfits, Top Gear, Merlin en ik wil ook Legend of the Seeker gaan kijken denk ik, en Dexter. ^^
Maar met deze series ben ik nog niet echt bij, en van Top Gear heb ik ook lang niet alles gezien maar dat ben ik ook niet echt van plan.

En op TV volg ik af en toe ook weleens House, Criminal Minds, NCIS, Numb3rs, Bones en zo. Maar dat is ook niet zo vaak meer als eerst.


Laatst bijgewerkt door Shiralee op do feb 17, 2011 9:58, in totaal 1 keer bewerkt.

 Profiel  

Beginnend Tovenaar

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Ravenclaw common room
BerichtGeplaatst: di feb 01, 2011 19:08 

Ah ik wil Pretty Little Liars nog steeds gaan kijken op internet, ik ben nu bezig in het vijfde boek en het is echt zo spannend!

Ik volg Desperate Housewives al sinds het eerste seizoen (toen was ik 12, haha). Ik kijk het altijd samen met mijn moeder en als je er eenmaal in zit is het zo leuk / spannend / verslavend!

Ik heb de dvd-box van Glee seizoen 1 deel 1, en waarschijnlijk krijg ik deel 2 voor mijn verjaardag. Ik neem het tweede seizoen nu op, dan kan ik dat ook kijken als ik de tweede helft van seizoen 1 gezien heb. De liedjes zijn zooo geweldig!

Verder ben ik geobsedeerd met Doctor Who van de BBC. Ik hou totaal niet van science fiction a la Star wars, dus ik had eigenlijk echt zoiets van 'moet dat nou' toen een vriendin me dwong het te kijken, maar het was echt geweldig! Ik kan niet wachten tot het nieuwe seizoen begint (en het is goed voor m'n Engels, haha).

Van de BBC kijk ik ook Sherlock, maar dat zijn tot nu toe maar drie afleveringen (3x90minuten). Heel spannend & Benedict Cumberbatch is fascinerend om te zien!

Overige series: Gossip Girl - heel anders dan de boeken, maar toch leuk. En verder soms House en Avatar: The Last Airbender (maar die afleveringen heb ik eigenlijk allemaal al gezien). Oh en elke week vrijdag zit ik trouw voor de buis voor Flikken Maastricht!

_________________
    Life isn't about how many breaths you take; it's about the moments that take your breath away.


 Profiel  

5e jaars

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Zweinstein

Houseitem
BerichtGeplaatst: di feb 01, 2011 19:51 

Mijn favoriete TV-series zijn vooral:

Bones:
Zoals ik mijn voorstelberichtje al zei, het is gewoon dat ik sommige van mijzelf in haar herken. Sommige analyses hebben toch wel wat raakvlakken met wat ik doe als opleiding, vooral het analyseren van wat voor stoffen in het bloed of andere lichaamsstoffen zitten.

Silent Witness:
Volg ik ook al een tijdje en het is een serie die net wat meer laat zien dan CSI met secties en dergelijke en ik kan daar toch met een zakje chips en drinken naar zitten kijken. Want ze doen daar bijvoorbeeld een hele maag leeggooien in een emmer of ze snijden daar een hart open. Het is voor mij gewoon erg interessant om te zien wat er allemaal in het menselijk lichaam voor kan komen.

Charmed:
Deze serie heb ik ontdekt door een vriendin van me, ik vind het leuk om te zien hoe de band is tussen zussen als ze ook nog eens een magische band hebben met elkaar. Ook hoe ze omgaan met diverse stress-situaties en toch altijd weer voor elkaar opkomen, omdat anders de magische band tussen hun wordt verbroken.

Buffy/ Angel:
In mijn ogen goede series die vampieren goed weergeeft en toch realistisch blijft. Ook dat sommige relaties geen eeuwig bestaan hebben ook al lijken ze soms voor eeuwig.

LOST:
Erg leuke serie met zeer wisselende verhaallijnen die toch goed te volgen zijn. Door de wisselende verhaallijnen blijft het interessant en ontwikkelen de personages zich ook goed. Een van de leukere series in dit rijtje.

_________________
Afdeling: Zwadderich!


 Profiel  

Dreuzel

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Arnhem
BerichtGeplaatst: vr feb 04, 2011 12:56 

Mijn favoriete tv-series zijn hier al genoemd. :)
Supernatural vind ik een hele leuke serie om te kijken, ik ben ergens blijven hangen in seizoen 2. Ik moet de rest van de DVD's toch eens aanschaffen. Ik vind het een spannende serie en ben wel benieuwd hoe het afloopt.
LOST vond ik altijd erg leuk en ik ben pas weer in seizoen 1 begonnen (heb de serie op tv maar tot seizoen 2 gevolgd). Maar de dvds vind ik vrij prijzig (seizoen 1 zag ik toevallig staan voor 15 euro), dus met zo'n vaart zal het niet lopen. The 4400 vond ik een heel leuke serie, maar het einde was een beetje lame. Ik kwam er later achter dat er geen geld was geweest voor een laatste seizoen dus dat verklaarde het wel denk ik. xP

Op het moment ben ik ook helemaal verslaafd aan Glee. De liedjes, de sfeer en vooral de humor vind ik geweldig. Ik volg de serie gewoon op tv, dat vind ik wel zo makkelijk. Dinsdag is wel een dag die me wat dat betreft goed uitkomt. Mijn wekelijkse relax-avondje. ;)

_________________


"Heaven isn't a place. Heaven is perfection. Wouldn't you think? And we don't go there, as much as we express it. Does that sound true to you?"


 Profiel  

Lid Wikenweegschaar

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Huize Masquerade
BerichtGeplaatst: vr feb 04, 2011 13:11 

Te weinig geld voor het laatste seizoen van The 4400?! Dat zou inderdaad heel wat verklaren. Want uiteindelijk vond ik het einde ook niet helemaal kloppen ten opzichte van het begin van het verhaal. Ze hebben het dus gewoon af moeten raffelen, omdat er geen geld meer was voor een fatsoenlijk einde.

_________________
Folge deinem Herzen oder meinem Rat.


 Profiel  

Dreuzel

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Mars
BerichtGeplaatst: zo feb 06, 2011 0:29 

Mijn absolute favoriet is Skins. Ik ben begonnen met seizoen drie en daar ben ik ook wel blij om. De eerste twee seizoenen zijn ook briljant, daar niet van, maar sommige die-hard fans van de eerste generatie waren nogal vijandig ten opzichte van de tweede generatie, en ik denk dat ik misschien ook wel zo geweest zou zijn als ik het niet van de andere kant meegemaakt had. Seizoen vijf is ook echt geweldig begonnen. Skins US daarentegen...

Verder ben ik een grote fan van Legend of the Seeker. Sommige fans van de boeken zijn er niet zo blij mee omdat de serie nogal van de boekenreeks afwijkt. Dat snap ik ergens ook wel, maar als ze de serie gewoon geen kans willen geven, missen ze echt wel iets, want het is gewoon geweldig. Qua sfeer doet het me vaak nogal aan Xena denken, en dat is puur jeugdsentiment voor mij.

Battlestar Galactica is nog een van mijn favorieten. Ik heb seizoen vier nog niet gezien, en deels wil ik dat ook niet, omdat het dan echt gedaan is. Maar het andere deel van me wil natuurlijk wel weten hoe het afloopt. Binnenkort toch maar eens kijken, denk ik.

Pretty Little Liars vind ik ook geweldig. Die serie wordt precies iedere aflevering beter. Ik betrap me er soms zelfs op in het weekend al uit te kijken naar dinsdag.

The Mentalist vind ik ook geweldig, maar sinds Sherlock heb ik een nieuwe favoriet in het genre misdaadseries-met-een-hoofdpersonage-door-wie-ik-liever-niet-bestudeerd-wil-worden. Ik hoop dat die nieuwe afleveringen van Sherlock er gauw aankomen, want drie is toch echt te weinig.

Spartacus is, een beetje tot mijn verrassing toch wel, ook een serie waar ik iedere week naar uitkijk als er een nieuwe aflevering aankomt.

Glee is mijn guilty pleasure. Ik kan er soms zo boos op worden als er weer een verhaallijn genegeerd wordt of het karakter van een personage veranderd wordt omdat hen dat beter uitkomt, maar toch blijf ik kijken.

Ik ga binnenkort ook eens aan Misfits en Merlin beginnen, want daar heb ik veel goeds over gehoord.


 Profiel  

Beginnend Tovenaar

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: In the tomb along with Allison
BerichtGeplaatst: zo feb 06, 2011 9:04 

Pretty Little Liars
Op een ander forum was er een RPG gestart over deze serie. Nou ja. Ik ging daarna naar een bepaalde site waar ik series kon kijken en zag Pretty Little Liars er tussen staan en besloot dat maar te gaan kijken xD Nu ben ik er verslaafd aan! Ik wil weten wie A is [aaa]

The vampire diaries
Er zitten vampires in (: Dat zegt al genoeg!

Glee
Ik hou van muziek en dat maakt deze serie gewoon geweldig! (:

90210
Ik hou niet zo van de drama ed. Maar de serie is opzich wel erg leuk. Er zitten ook wel spannende stukken in, love it!

Gossip Girl
Niet mijn nummer 1 serie, maar ik kijk er zeker wel naar!

Bones
Love the series! <333 Een soort recherchewerk, maar dan anders. En dat vind ik erg leuk!

Flikken Maastricht
Recherchewerk <33333

Ghost Whisperer
Ik vind het erg jammer dat het gestopt is, want het was echt mijn favoriete televisieserie ):

Charmed
Ik ben er later pas naar gaan kijken, but I still love it! (:

_________________
Watch your backs. I didn't --A


 Profiel  

Beginnend Tovenaar

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Ravenclaw common room
BerichtGeplaatst: ma feb 07, 2011 19:55 

Melinda schreef:
Pretty Little Liars
Op een ander forum was er een RPG gestart over deze serie. Nou ja. Ik ging daarna naar een bepaalde site waar ik series kon kijken en zag Pretty Little Liars er tussen staan en besloot dat maar te gaan kijken xD Nu ben ik er verslaafd aan! Ik wil weten wie A is [aaa]


Ik heb de boeken gelezen dus ik weet al wie A is (tenminste, als ze zich aan de boeken gaan houden). Dat is eigenlijk wel jammer voor de serie xD Maar anyway, ik heb nu S1E2 gezien en ik ben echt al een beetje verslaafd xD Het is gewoon zo leeeeeeuk!

_________________
    Life isn't about how many breaths you take; it's about the moments that take your breath away.


 Profiel  

3e jaars

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: District 4

Houseitem
BerichtGeplaatst: ma feb 07, 2011 21:22 

Bones
Omdat het geweldig is. Het is anders als dingen als CSI, omdat het origineel is. En anders, gewoonxD Ik vind Brennan Ă©Ă©n van de beste tv chars op dit moment op de tv. En B&B is gewoon <3.

House
Omdat Hugh Laurie geweldig is als House. En het is niet voorspelbaar, en gewoon geweldig. Het begin van seizoen 6 was geweldig(Het einde trouwens ook) en het einde van seizoen 4 zijn mijn favo 2 eps.

Heroes, Glee, Sherlock, A;tla, Lost en Wie is de mol? zijn ook nog geweldig (:

_________________
BONES <3


 Profiel  

Dreuzel

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Voorstraat 19
BerichtGeplaatst: di feb 08, 2011 13:50 

Private Practice/Grey's Anatomy
Het een gaat niet zonder het ander, ik heb gewoon mijn wekelijkse dokters nodig. Het is en blijft geweldig iedere keer opnieuw die onmogelijke gebeurtenissen en vooral het persoonlijke geweldig.

Flikken Maastricht
Omdat je eigenlijk ook niet een week lang zonder wat politie/recherchewerk kan. Ik vind het iedere keer toch wel weer aantrekkelijk gefilmd en verzonnen.

The Good Wife
Juist omdat er eigenlijk helemaal niet zoveel Good aan deze vrouw is. Geweldig hoe ze laten zien hoe verliefd ze is op haar baas, maar haar man trouw blijft min of meer en tegelijk tal van zaken oplost/verdedigd in de rechtbanken van Chicago.

Daarnaast volg ik ook de wat meer meisjes programma's zodra ze eigenlijk weer bij Net5 zijn te vinden zoals; Gossip Girl, 90210 & One Tree Hill

_________________
You´re the best thing that´s ever been mine.


 Profiel  
Geef de volgende berichten weer:  Sorteer op  
Antwoord op onderwerp  [ 32 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2, 3  Volgende


Keer terug naar Media
Ga naar:  


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron

Powered by phpBB :: FI Theme