Welkom op Harry Potter Forum! 


Antwoord op onderwerp Ga naar pagina 1, 2  Volgende

Jouw favoriete Pixar-films?
A Bug's Life 0%  0%  [ 0 ]
Brave 23%  23%  [ 6 ]
Cars (2) 0%  0%  [ 0 ]
Finding Nemo 19%  19%  [ 5 ]
Monsters Inc. 4%  4%  [ 1 ]
Ratatouille 8%  8%  [ 2 ]
The Incredibles 4%  4%  [ 1 ]
Toy Story 8%  8%  [ 2 ]
Toy Story 2 4%  4%  [ 1 ]
Toy Story 3 8%  8%  [ 2 ]
Up 12%  12%  [ 3 ]
Wall-E 12%  12%  [ 3 ]
Totaal aantal stemmen : 26

King of Babylon

Avatar gebruiker

Offline

Houseitem
BerichtGeplaatst: ma apr 25, 2011 16:11 

Afbeelding


Officieel maakt Pixar natuurlijk deel uit van Disney, maar alsnog verdient Pixar een eigen topic, me dunkt. Even horen wat Wikipedia te zeggen heeft: "Pixar Animation Studios is een Amerikaans bedrijf, gespecialiseerd in het maken van animatiefilms met behulp van computeranimatie. De succesvolle films hebben Pixar inmiddels 22 Academy Awards en vier Golden Globes opgeleverd. In september 2009 kreeg het bedrijf een Gouden Leeuw voor al hun films samen op het Filmfestival van Venetií«".

Ik denk dat de meesten onder ons de Pixar films ook wel kennen. De films zijn niet alleen heel erg mooi geanimeerd en vormgegeven, maar staan er ook om bekend een mooi verhaal te vertellen (al dan niet volgens bepaalde normen en waarden) en te ontroeren, zowel bij jong als bij oud. Volgens mij zijn Pixarfilms ook wel een beetje 'klassiekers' in die zin dat velen ze gezien hebben en velen toch familiar zijn met de personages en de verhalen.

Net zoals bij de Disney-films, is dit misschien ook leuk om te doen:

Lees verder...
Maak van [0] een [X] als je de film minstens één keer hebt gezien. Maak je top drie favoriete films vetgedrukt.

[0] (1995) Toy Story
[0] (1998) A Bug's Life
[0] (1999) Toy Story 2
[0] (2001) Monsters Inc.
[0] (2003) Finding Nemo
[0] (2004) The Incredibles
[0] (2006) Cars
[0] (2007) Ratatouille
[0] (2008) Wall-E
[0] (2009) Up
[0] (2010) Toy Story 3
[0] (2011) Cars 2
[0] (2012) Brave

Worden nog verwacht: Cars 2, Brave en Monster Inc. 2


Pixar staat er ook om bekend hele leuke korte films te maken. Hebben jullie die ook gezien? En wat is uberhaupt je favoriete Pixar-film allertijden? Vind je het jammer dat Pixar bezig is met een vervolgdeel op Cars en Monsters Inc.? Welke personages zijn je favoriet? Kortom, alles wat je kwijt wil over Pixar en haar films, kan dus hier.

_________________
Drive on. Drive on. My special one.


Laatst bijgewerkt door Enjolras op vr jul 27, 2012 6:35, in totaal 1 keer bewerkt.

 Profiel  

The Fangirl Mod

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Bag End

Houseitem
BerichtGeplaatst: ma apr 25, 2011 16:34 

Pixar <3 Ik hou net zoveel van Pixar als dat ik van Disney hou, dus dit topic vind ik helemaal leuk (:

Even het lijstje doen hoor.

[X] (1995) Toy Story
[X] (1998) A Bug's Life
[X] (1999) Toy Story 2
[X] (2001) Monsters Inc.
[X] (2003) Finding Nemo
[X] (2004) The Incredibles
[X] (2006) Cars
[X] (2007) Ratatouille
[X] (2008) Wall-E
[X] (2009) Up
[X] (2010) Toy Story 3Ja ik heb dus alle films gezien XD Hahaha. Monsters Inc, Finding Nemo en The Incredibles zijn mijn favorieten.
Monsters Inc vond ik echt een briljante vondst. De manier waarop ze de hele monster-in-de-kast-en-onder-het-bed-mythe hebben omgetoverd tot een compleet bedrijf met monsters en alle grapjes die je daarmee kan uithalen vind ik gewoon geweldig. Ik ben ook heel benieuwd naar Monsters Inc 2, die volgens de geruchten zal gaan over een jongere Sully en Mike en hun tijd op de Schrik Academie :') Klinkt nu al leuk.
Finding Nemo blijft een van mijn favoriete films ooit, er zitten zoveel fantastische quotes in. De stemmen zijn heerlijk en Dory is mijn held. Als ik ooit nog een schildpad in huis haal noem ik 'm Crush.
The Incredibles is ook fantastisch - helemaal vanwege de hoeveelheid superheldenfilms die er de laatste jaren gemaakt zijn vind ik het heel leuk dat er een geanimeerde spoof van dat hele wereldje is gedaan door Pixar. Er zijn zoveel leuke grappen mogelijk en volgens mij hebben ze dat altijd heel goed door.

Pixar is echt mijn soort humor. Ik vind het heerlijk. Misschien dat ik daarom de 'serieuzere' films (Wall-E, Up en Toy Story 3) van de laatste jaren wat minder vind. Begrijp me niet verkeerd, ik vind ze nog steeds heel erg goed, maar ik vind Pixar toch op z'n sterkst wanneer ze een simpel maar origineel verhaal vertellen door middel van een heleboel grappen. Uiteraard heb je daar ook een wat meer dramatische verhaallijn voor nodig (Finding Nemo is een goed voorbeeld), maar wanneer die verhaallijn de overhand krijgt vind ik dat jammer.

De meeste (zo niet alle) Pixar Shorts heb ik ook gezien (: De leukste daarvan vind ik One Man Band (Michael Giacchino <3333) en For The Birds, maar ze zijn eigenlijk allemaal geweldig XD

_________________
.
  far over the misty mountains cold


 Profiel  

King of Babylon

Avatar gebruiker

Offline

Houseitem
BerichtGeplaatst: ma apr 25, 2011 16:47 

Pottergirl schreef:
Pixar <3 Ik hou net zoveel van Pixar als dat ik van Disney hou, dus dit topic vind ik helemaal leuk (:

Haha, dit dus. :')

Ik vind Pixar ook gewoon helemaal geweldig. Dus ook maar eerst even een lijstje:

  [X] (1995) Toy Story
  [X] (1998) A Bug's Life
  [X] (1999) Toy Story 2
  [X] (2001) Monsters Inc.
  [X] (2003) Finding Nemo
  [X] (2004) The Incredibles
  [X] (2006) Cars
  [X] (2007) Ratatouille
  [X] (2008) Wall-E
  [X] (2009) Up
  [X] (2010) Toy Story 3


Ik heb ze dus ook allemaal gezien. :') Finding Nemo, Toy Story en Wall-E zijn echt wel mijn favorieten. Maar Finding Nemo staat RUIMSCHOOTS op nummer één. Ik vind die film helemaal geweldig, heb 'm ondertussen volgens mij al 36 keer gezien (waarvan het grootste deel in de Vlaamse versie - om eerlijk te zijn) en ik kan 'm ook gewoon van begin tot einde helemaal meezeggen xD. Het verhaal vind ik fantastisch mooi (het raakt me nog steeds elke keer), de animatie vond ik ook schitterend (serieus, dat water soms is echt <3) en de film heeft gewoon fan-tast-isch leuke personages en heerlijke humor. DORY IS MY HERO! Serieus. Dat is absoluut mijn favoriete Pixar-personage allertijden. :') En al de rest van alle zeedieren vind ik ook al zo geweldig, Crush <3.

Toy Story is in mijn geval een apart verhaaltje. Omdat voor veel mensen van mijn leeftijd was Toy Story wel iets waarmee ze opgegroeid waren, terwijl ik Toy Story pas vorig jaar helemaal eens heb gezien (van film één tot drie). Dus het is niet dat ik er als kind zegmaar een sterke band mee had. Maar dat maakt mijn liefde voor Toy Story op zich niet minder. Ik vond het derde deel echt helemaal fantastisch. En net als bij Finding Nemo zijn de personages zo awesome (srsly, Buzz en Woody en en Rex en en ...). Ik vind het nog steeds gek dat ik heb gehuild om wille van geanimeerd speelgoed, maar het legt eigenlijk ook perfect uit hoe fantastisch het gedaan is. Vind ik.

Wall-E op drie, zonder twijfel. Eerst en vooral omdat de animatie zo fantastisch is gedaan opnieuw (srsly, dat beginshot!), maar VOORAL omdat Wall-E en Eve gewoon helemaal schattig en grappig zijn. Ik vind het ook echt fijn dat het eerste deel van de film zonder woorden is en dat dat interessant bleef. Wall-E is ook absoluut één van mijn favoriete personages. (alleen vond ik de geanimeerde mensen in Wall-E niet zo fijn passen bij de rest van de film, dus dat vond ik een beetje jammer)

Goed, dus kort gezegd denk ik dat de Pixarfilms me vooral aanspreken door de leuke animatie, maar vooral ook de fantastische personages en de daarme samenhangende hele sterke humor :'). En bij Pixar heb je het geluk dat alles ook nog eens in een mooi verhaaltje is gegoten, dus hoppa. Dat is echt heel vaak win win win x'D.

En ik heb nog niet zoveel Shorts van hen gezien, die moet ik dan eens inhalen.

_________________
Drive on. Drive on. My special one.


 Profiel  

Schoolhoofd

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Wonderland

Houseitem
BerichtGeplaatst: ma apr 25, 2011 21:57 

Okay. Hier komt een zeer kort lijstje. Want blijkbaar heb ik er heel weinig gezien. Ja, ik heb er meer gezien (daar kom ik zo op), maar die zijn niet echt bewust/actief gezien. Dus.

[0] (1995) Toy Story
[0] (1998) A Bug's Life
[0] (1999) Toy Story 2
[0] (2001) Monsters Inc.
[X] (2003) Finding Nemo
[0] (2004) The Incredibles
[0] (2006) Cars
[X] (2007) Ratatouille
[0] (2008) Wall-E
[0] (2009) Up
[0] (2010) Toy Story 3

Jaja. Impressive, hah? Ik heb dus serieus alleen Finding Nemo en Ratatouille echt gezien. Daarnaast heb ik Cars en Toy Story met één oog wel eens meegekeken, maar ik kan me er nauwelijks iets van herinneren. Van de twee films die ik dus heb gezien vond ik Ratatouille de leukere.

Ik vond het verhaal van Ratatouille erg leuk. En de animaties vond ik ook heel mooi, zowel de ratten als de mensen. Ik vond het erg leuk uitgebeeld hoe de rat aan de jongen zijn haar trekt om hem te bestuderen. Dat is toch goed bedacht? Geweldig. Ik vind ratten tegenwoordig, mede door die film, ook minder scary. xD

Finding Nemo vond ik leuk, maar dat was het ook. De animaties zijn ook hier wel weer erg mooi, maar het verhaal doet me allemaal niet zo heel veel. En vissen. Ahum. xD (Hoewel die Nemo visjes wel schattig zijn, als je daarbij in de dierentuin bent dan hoor je allemaal kleine kinderen "NEMO!!! xO" :')) Maar nee, niet mijn favoriet.

Toy Story wil ik nog wel eens goed en wel bekijken. Wall-E en Up ook. Maar bijvoorbeeld Monster Inc. trekt me niet erg aan, is die leuk?

_________________
  Que sera, sera.


 Profiel  

Lid Orde van de Feniks

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Ravenclaw Tower

Houseitem
BerichtGeplaatst: ma apr 25, 2011 22:26 

  [x] (1995) Toy Story
  [x] (1998) A Bug's Life
  [x] (1999) Toy Story 2
  [0] (2001) Monsters Inc.
  [x] (2003) Finding Nemo
  [x] (2004) The Incredibles
  [0] (2006) Cars
  [x] (2007) Ratatouille
  [0] (2008) Wall-E
  [x] (2009) Up
  [x] (2010) Toy Story 3

Ik had echt het idee dat Pixar al meer films gemaakt had o.O Ik vind het over het algemeen wel hele leuke films. Toy Story staat vetgedrukt uit nostalgie - ik hield van die film en ik fantaseerde dan ook altijd dat mijn eigen knuffeldieren tot leven kwamen als ik er niet was. Toy Story 2 heb ik wel gezien, maar herinner ik me niet zo goed. Toy Story 3 heb ik in de cinema gezien en die vond ik ook heel mooi, maar de eerste blijft - zoals in veel gevallen - de beste.

A Bug's Life heb ik echt heel vaak gezien, volgens mij omdat ze die gewoon heel vaak toonden op tv, op school, verenigingen enz. Dus die was ik op den duur wel beu, maar vond ik op zich best leuk.

Finding Nemo <3 Wat hou ik van die film - net als Niels vooral de Vlaamse versie, en dat gebeurt niet vaak. Maar de stemmen zijn gewoon zo geniaal. Dory, Sterre, Gilles, etc. Dit blijft één van m'n favoriete animatiefilms ooit.

Niels schreef:
Maar Finding Nemo staat RUIMSCHOOTS op nummer één. Ik vind die film helemaal geweldig, heb 'm ondertussen volgens mij al 36 keer gezien (waarvan het grootste deel in de Vlaamse versie - om eerlijk te zijn) en ik kan 'm ook gewoon van begin tot einde helemaal meezeggen xD. Het verhaal vind ik fantastisch mooi (het raakt me nog steeds elke keer), de animatie vond ik ook schitterend (serieus, dat water soms is echt <3) en de film heeft gewoon fan-tast-isch leuke personages en heerlijke humor. DORY IS MY HERO! Serieus. Dat is absoluut mijn favoriete Pixar-personage allertijden. :') En al de rest van alle zeedieren vind ik ook al zo geweldig, Crush <3.


Dit. Ik heb zelfs een plushe Dory.

The Incredibles was leuk, maar niet geweldig. Ik had er meer van verwacht na de trailer. "Bom Voyage" blijft wel geniaal.

Ratatouille - had ik ook meer van van verwacht, vooral na die hele hype. Op zich wel leuk en charmant, maar net een tikkeltje te voorspelbaar en eentonig.

Up is dan wel weer grote liefde. Carl, Russell, Kevin, Alpha <3 Hele mooie animatie en leuk verhaal ook. Dit is mijn nummer twee.

Over het algemeen vind ik dat Pixar hele mooie animaties heeft, maar dat de verhalen vaak tekort schieten. Natuurlijk is dat bij Disney helemaal wel zo, maar Disney Classics zijn verfilmingen van sprookjes over het algemeen, terwijl het bij Pixar echt wel gaat om verhalen die vandaag moeten entertainen. Maar voor kinderen is het zeker wel leuk.

Monsters Inc., Cars en Wall-E heb ik dus niet gezien. Wall-E wil ik ooit nog wel eens zien, maar de andere twee spreken me niet erg aan. Als ik ze al zou kijken, zou het gewoon zijn om alle Pixarfilms gezien te hebben. Cars was gewoon zo'n enorme hype dat het me verbaast dat die al vijf jaar oud is - de merchandise wordt nog steeds in de supermarkt verkocht.

_________________
"Then there was the close-up gulliver of this beaten-up starry veck, and the krovvy flowed beautiful red. It's funny how the colours of the like real world only seem really real when you viddy them on the screen."


 Profiel  

King of Babylon

Avatar gebruiker

Offline

Houseitem
BerichtGeplaatst: ma apr 25, 2011 22:33 

Genner schreef:
Monsters Inc., Cars en Wall-E heb ik dus niet gezien. Wall-E wil ik ooit nog wel eens zien, maar de andere twee spreken me niet erg aan. Als ik ze al zou kijken, zou het gewoon zijn om alle Pixarfilms gezien te hebben. Cars was gewoon zo'n enorme hype dat het me verbaast dat die al vijf jaar oud is - de merchandise wordt nog steeds in de supermarkt verkocht.


Cars moet je dan inderdaad maar eens kijken 'om ze allemaal gezien te hebben'. Dat is mijn minst favoriete en die raad ik dan ook het minste aan. Monsters Inc. daarentegen moet je ECHT wel een keertje kijken, en niet alleen om 'm gezien te hebben. Hij is echt heel leuk, dat verhaal is echt origineel en de twee hoofdpersonages zijn heel erg cool.

Wall-E ga je dus nog kijken en dat moet je zeer zeker ook gewoon nog doen dan. :')

_________________
Drive on. Drive on. My special one.


 Profiel  

7e jaars

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: The Hall of Prophecy
BerichtGeplaatst: di apr 26, 2011 15:57 

Citaat:
[X] (1995) Toy Story
[0] (1998) A Bug's Life
[0] (1999) Toy Story 2
[X] (2001) Monsters Inc.
[X] (2003) Finding Nemo
[X] (2004) The Incredibles
[X] (2006) Cars
[X] (2007) Ratatouille
[X] (2008) Wall-E
[X] (2009) Up
[X] (2010) Toy Story 3

Ik moet alleen A Bug's Life en Toy Story 2 nog zien. Ik vind sowieso dat Pixar er altijd weer in slaagt om een enorm hoog niveau te halen.

Monsters Inc.
Monsters Inc. heeft zo'n origineel verhaal met zulke leuke characters erin. Dat kleine groene mannetje (ben zijn naam kwijt) is echt een schitterende creatie. En die oude omavrouw die de baas is van dat centrum :D, zelden heb ik een betere animatie gezien.

Wall-E
My favorite :D. Het eerste deel van de film wat zich afspeelt op de aarde is van wereldniveau. Het knappe aan de film is dat ze een robot die alleen 'Wall Eeeeee' kan zeggen op een geloofwaardige manier kunnen animeren. Hetzelfde geld voor Eve. Het geluid zit hier heel goed in elkaar en het verhaal heeft me aangegrepen al begrijp ik de kritiek van anderen ook goed.

Toy Story 3
Toy Story is fun maar aan alles komt een eind. Dit eind vond ik heel goed en waardig.

_________________
"Draco Dormiens Nunquam Titillandus"
Never Tickle a Sleeping Dragon


 Profiel  

The Girl Who Lived

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Storybrooke

Houseitem
BerichtGeplaatst: di apr 26, 2011 16:54 

Ik zal later nog een uitgebreide post maken, maar ik wil even zeggen dat ik Cars hier echt underrated vind. Die film is briljant. Sowieso is alles echt onwijs mooi gemaakt en tot in de details - letterlijk alles is verauto'd, om het even zo te zeggen. Bovendien vertelt het een heel mooi verhaal.

Misschien vinden wat ouderen het dan iets minder (ikzelf niet), kinderen vinden het geweldig. De film is grappig, het heeft uiteenlopende personages met ieder z'n eigen gekke trekjes en het verhaal blijft heel goed hangen. Cars is echt een goede film, zeker als je naar de algemene doelgroep kijkt - kinderen. Ik ben dus ook blij dat er een deel 2 komt :)

_________________
  If I could give you just one gift, do you know what it would be? Confidence. That, or a scented candle.


 Profiel  

7e jaars

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: The Hall of Prophecy
BerichtGeplaatst: do apr 28, 2011 20:29 

Sterker nog, Cars 2 is er al en draait in de zomer in de bioscopen:
http://www.imdb.com/title/tt1216475/

Geen enkele film van Pixar vind ik slecht maar bij Cars is de doelgroep het jongst. En dan plaats je hem automatisch onderaan je lijstje. Ook ik vind Cars de slechtste creatie van Pixar. De meeste verhalen van Pixar hebben nog een onderliggend moraal. Bij Cars heb ik dat minder kunnen ontdekken ook al herinner ik me niet meer alles. Het is inmiddels alweer een tijdje geleden dat ik Cars gekeken heb.

_________________
"Draco Dormiens Nunquam Titillandus"
Never Tickle a Sleeping Dragon


 Profiel  

The Girl Who Lived

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Storybrooke

Houseitem
BerichtGeplaatst: vr apr 29, 2011 10:53 

Cars heeft juist een heel duidelijk onderliggend moraal :P Misschien is het dan niet meer zo onderliggend. Maar Cars gaat er juist om dat je het niet alleen kunt, hoe belangrijk vrienden zijn, ik kan het niet zo goed uitleggen eigenlijk. Dat zie je terug in de hele film :)
Spoiler:
Lightening/Bliksem is in het begin een arrogant, egoí¯stisch personage. Hij komt perongeluk, door zijn eigen egoí¯sme, terecht in Radiator Springs, dat hij haat vanaf het eeste moment, zonder het een kans te geven. Hij toont zijn arrogantie in de rechtbank en denkt door moeilijk te doen en te klagen wel zijn zin te krijgen. Maar daar wordt hij vanaf geholpen door de dorpsbewoners en vooral door het verhaal van Doc Hudson. Uiteindelijk zie je hoe hij verandert is door deze personages en hoe hij zijn persoonlijke glorie opgeeft om King te helpen :)


En de graphics vind ik ook heel mooi. Wat is er mis mee dan?

_________________
  If I could give you just one gift, do you know what it would be? Confidence. That, or a scented candle.


 Profiel  

Professor

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: avatar's pandora
BerichtGeplaatst: zo jun 12, 2011 13:05 

Ik heb ze allemaal gezien en ze zijn geweldig. Kan ze altijd opnieuwe kijken het verveelt niet.
Maar er zitten om de zoveel tijd pareltjes tussen, ze zijn zeldzaam en uniek.

(2007) Ratatouille*
(2008) Wall-E
(2009) Up*
(2010) Toy Story 3*

Toy story reeks was geweldig zeker als je ermee opgroeit, en het is maar goed dat ze met deel 3 zijn gestopt. Kan bijna niet bedenken hoe ze daar overheen zouden kunnen gaan. En het is het einde van een Era!
De personages, de kleuren, de overweldigende emoties, de spanning, het verhaal en meer zijn super gedaan. En heb echt een traan of meer gelaten.

Wall-E
1e film zonder praten zeer goed gedaan en echt zo schattig.

UP
Nors mannetje maar je weet waardoor het komt, leerzaam en een geweldig avontuur.

Ratatouille
Leerzaam, grappig en zoveel meer zeer goed gedaan.

_________________
Support Joyce @ WIDM


 Profiel  

The Fangirl Mod

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Bag End

Houseitem
BerichtGeplaatst: ma jun 27, 2011 18:11 

De teaser trailer voor Brave, de nieuwe Pixarfilm die in 2012 uitkomt, is uit!En? Wat vinden jullie er van?

Ik ben zelf echt helemaal o;dfgh;oiehf;oihse;klfha want SCHOTLAND en wauw en pretty en rood haar en krullen en mooi en vette stem en mooie voice-over en prachtige animatie enzo <3333 En het is nog maar de teaser XD This film better not disappoint!

_________________
.
  far over the misty mountains cold


 Profiel  

King of Babylon

Avatar gebruiker

Offline

Houseitem
BerichtGeplaatst: ma jun 27, 2011 20:23 

Ik ben in ieder geval heeeeeeeeel benieuwd! Dat is zeker. Ik vind het er heel gaaf uitzien - de animatiestijl vind ik echt weer leuk deze keer en het ziet er toch Pixar, toch ook niet-helemaal-Pixar uit. Naar wat ik heb gelezen wordt deze een stuk 'meer duister' dan andere Pixar-plaatjes. Plus ook nog eens het feit dat ze voor het eerst een vrouwelijke protagonist hebben. Vind ik zeker wel hip!

(En haar haar ziet er echt fantastisch uit xD).

Ik ben trouwens wel benieuwd, omdat het qua protagonist en verhaal best wel in de lijn lijkt te liggen van klassieke Disneyfilms met prinsessen, dus ik ben benieuwd in hoeverre daarvan zal 'bewaard' blijven (want hoewel Pixar wel deel is van Disney - ik denk niet dat dit plaatje uiteindelijk in het rijtje van Rapunzel en dergelijke thuishoort). Dus, ja, kort gezegd: ik vind het er heel gaaf uitzien en die stem vind ik heel cool en ik ben heel benieuwd :').

_________________
Drive on. Drive on. My special one.


 Profiel  

The Girl Who Lived

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Storybrooke

Houseitem
BerichtGeplaatst: vr jul 01, 2011 10:17 

Ik heb Disney op Facebook (lol, ja, echt) dus ik heb nog wat over Brave. Of misschien weet iedereen dit al :P

Spoiler:
Dit werd gepost: 'Maak kennis met Merida, dochter van Koning Fergus, uit de nieuwe Disney/Pixar film BRAVE. heb jij de nieuwe trailer al gezien?'
Dus het is toch echt een prinses ^^

_________________
  If I could give you just one gift, do you know what it would be? Confidence. That, or a scented candle.


 Profiel  

The Grey Lady

Avatar gebruiker

Offline

Houseitem
BerichtGeplaatst: wo jul 06, 2011 19:34 

Ik heb niet heel veel Pixar films gezien, maar daar gaat komende tijd denk ik wel verandering in komen. xD

[0] (1995) Toy Story
[0] (1998) A Bug's Life
[0] (1999) Toy Story 2
[X] (2001) Monsters Inc.
[X] (2003) Finding Nemo
[0] (2004) The Incredibles
[0] (2006) Cars
[0] (2007) Ratatouille
[X] (2008) Wall-E
[X] (2009) Up
[X] (2010) Toy Story 3
[0] (2011) Cars 2


Waarbij Up mijn favoriete film is. Ik vind Finding Nemo ook heel leuk, maar die is voornamelijk heel grappig. Daarom vind ik dat een leuke film. *kuch*EnOmdatIkErLeukeHerinneringenAanHeb*kuch*. Ik vind Up een leuke film omdat die ook grappig is en een leuke achterliggende verhaal vind. Ik vind het verhaal sowieso mij heel erg aanspreken. Het is echt heel erg zielig. Ik had voordat ik de film keek niet verwacht dat ik zou huilen aan het einde. Ik denk dat ik de Toy Story delen ook nog ga zien.

Ik ben overigens heel erg benieuwd naar Brave! Ik heb wat met Schotland en de film lijkt mij heel erg mooi. De trailer ziet er in ieder geval goed uit.

_________________
'You want the facts, try The Quibbler.'
- Ted Tonks


 Profiel  
Geef de volgende berichten weer:  Sorteer op  
Antwoord op onderwerp  [ 29 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2  Volgende


Keer terug naar Media
Ga naar:  


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron

Powered by phpBB :: FI Theme