Welkom op Harry Potter Forum! 


Dit onderwerp is gesloten, je kunt geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Volgende

Lioness of Casterly Rock

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: King's Landing
BerichtGeplaatst: ma maart 05, 2012 17:32 

Yuuki komt 's ochtends met moeite haar bed uit, na een nacht feesten wegens de aanstelling van de nieuwe minister. Jalf was misschien niet Yuuki's keuze geweest, maar het volk heeft gesproken, en Yuuki heeft er wel vertrouwen in. Als ze gapend haar huis uit komt om naar de winkel te gaan, blijft ze stokstijf staan wanneer ze het duistere teken ziet. Boven Chris' huis. Death Eaters? Hier? denkt Yuuki, terwijl er angst in haar opborrelt.

Als Yuuki bij Chris' huis komt, blijkt dat er al meerdere mensen staan, van wie ze verneemt dat Vivian, die blijkbaar Chris' geliefde was, ook gestorven is. Wat tragisch allemaal, denkt Yuuki treurig.

Ondertussen zijn sommige mensen al overgegaan tot beschuldigingen, in plaats van de tijd te nemen om te treuren om de doden. Plotseling wijzen meerdere mensen Lupos aan, tot Yuuki's grote verbazing. Er wordt geen enkele reden genoemd dat Lupos het gedaan zou kunnen hebben - straks vermoorden ze een onschuldige!

"Hoe komen jullie erbij dat het Lupos is?!" roept Yuuki uit. "Ik snap dat Jalf, als minister, probeert om het voortouw te nemen om de discussie gaande te krijgen, maar dat daar zomaar in meegegaan wordt begrijp ik niet. Ik vind het vooral zeer verdacht dat Harry, Ron & Hermione onmiddellijk er bovenop gesprongen is, alsof hij zo snel mogelijk iemand anders wilde aanwijzen om maar te verbloemen dat hij misschien wel de schuldige zou kunnen zijn!"

_________________
I remember the color of music
and how forever
all the trembling bells of you
were mine.


 Profiel  

Lid Wikenweegschaar

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Rapture

Houseitem
BerichtGeplaatst: ma maart 05, 2012 18:33 

Alice kijkt vreemd op van de random beschuldigingen die plotseling rondvliegen en ze begrijpt, net als Yuuki, niet waarom iedereen ineens massaal op Lupos stemt. Aangezien er geen bewijs is dat Lupos schuldig is, en Yuuki's redenering goed klinkt, kiest ook Alice voor Harry, Ron & Hermione.

_________________
I am done with my graceless heart,
So tonight I'm gonna cut it out and then restart.
'Cause I like to keep my issues drawn,
It's always darkest before the dawn.


 Profiel  

Schoolhoofd

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Abbey Road

Houseitem
BerichtGeplaatst: ma maart 05, 2012 19:11 

Lacrimosa komt, na het zien van de dark mark, meteen naar de anderen toegesneld. Niemand had ooit kunnen vermoeden dat er na de grote verkiezing zo iets afschuwelijks kon gebeuren. Chris was een onschuldige burger die zo maar van het leven was ontnomen, om van die arme Vivian nog te zwijgen. Lacrimosa voelt zich niet meer op haar hoede in dit dorp en één ding staat vast: de Death Eaters moeten zo snel mogelijk weg om de rust te laten wederkeren.

"Er moet gerechtigheid geschieden, maar wel op een eerlijke manier"
, zegt ze als Jalf Lupos aanduidt. "Ik begrijp dat je een voorstel moet doen, maar waarom uitgerekend hij?"

Jalfs keuze verontruste Lacrimosa. Als ze zomaar Lupos aanduidt, dan had ze ook zomaar eender wie kunnen aanduiden zonder echte argumenten. Maar ze wil wel graag Jalfs verhaal achter haar keuze horen, zodat ze het beter kan begrijpen.

Ondertussen houdt ze Harry, Ron en Hermione in de gaten. Eerst Jalf verkiezen en haar dan zo slaafs volgen... Spelen ze misschien samen onder één hoedje? "Hetzelfde geldt voor jou? Waarom haar meteen volgen zonder goede argumenten?"

Lacrimosa's stem gaat voorlopig naar HRH uit, tenzij hij zijn stem kan verklaren.


 Profiel  

Citizen of the World

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: At ALL the parties.

Houseitem
BerichtGeplaatst: ma maart 05, 2012 19:18 

Sjar loopt al fluitend de deur uit als ze met een enorme schok tot stilstand komt. Het duistere teken hangt boven het huis van Chris. "Oh..." brengt ze van slag uit. Wat ze in haar handen had, heeft ze laten vallen en ze staart een paar minuten voor zich uit, vooral ze haar spullen opraapt en versnelt naar de menigte toe loopt.

"Jemig, wat vreselijk!" zegt in afschuw. Chris was vermoord en Vivian was blijkbaar zijn geliefde. Er gaan meerdere beschuldigingen rond. Lacriomas en Yuuki's argumenten leken het meest logisch. "Ik sluit me aan. Ik verdenk HRH."

Ze slaat haar ogen neer, hopelijk veroordeelde ze nu geen onschuldig persoon.

_________________
And sometimes when the world stops floating in the sky,

the sky full of possibilities and desires,
it means a black tornado's come along
and washed us all in shades of
grey.


 Profiel  

Volleerd Tovenaar

Avatar gebruiker

Offline

Houseitem
BerichtGeplaatst: ma maart 05, 2012 19:23 

Myrna trekt de deur achter zich dicht en draait zich om. Haar adem stokt in haar keel als ze het duistere teken ziet. De kijkt naar het huis en slaat haar hand voor haar mond als ze ziet dat het die van Chris is.

Ze loopt het plein op en vangt ook op dat Vivian heen gegaan is. Ze kan het bijna niet geloven.

Stilletjes luistert ze naar de argumenten en sluit zich aan bij de mensen die op HRH stemmen.

_________________
You are Braver than you Believe,
Stronger than you seem
and
Smarter than you Think.

Go Go Gryffindor!
_________________
I do believe in Fairy's! I do! I do!


 Profiel  

Schoolhoofd

Avatar gebruiker

Offline
BerichtGeplaatst: ma maart 05, 2012 19:27 

Skywalker zorgt ervoor dat ze zich zo gauw mogelijk naar het dorpsplein begeeft zodra ze the dark mark ziet. Dit is toch niet te geloven - DE's hier, in hun omgeving? Terwijl ze naar de anderen toeloopt, probeert ze een persoon voor de geest te halen die het zou kunnen zijn, maar... ze kan niemand bedenken. Wie zou zoiets doen?

Hoe dan ook, ze komt aan, en ze hoort Jalf's speech over Lupos. Skywalker's wenkbrauwen schieten omhoog - wow, men kan toch niet zomaar een dader aanwijzen? Het vreemdste is misschien nog wel dat Oscar en HRH daar zo blindelings in meegaan. Skywalker wordt een beetje humeurig van dit alles - al dat wijzen met die vingers... Nee, niemand zou daar vrolijk van worden.

Gelukkig vinden meerdere mensen dat Lupos niet zomaar beschuldigd kan worden, en sterker nog, ze verwoorden voor de helft de vermoedens van Skywalker: HRH. Aangezien er geen ander argument is gegeven, en ze eigenlijk alleen redenen tegen hem hoort, zegt Skywalker: "Ik heb ook het idee dat HRH hierachter zit."

_________________

    you think i’ll be the dark sky so you can be the star? i’ll swallow you whole.


 Profiel  

The Girl Who Lived

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Storybrooke

Houseitem
BerichtGeplaatst: ma maart 05, 2012 19:53 

Voor Arianna goed en wel doorheeft wat er gebeurd, vliegen de beschuldigingen over en weer. Ze is het wel met Lupos eens dat de beschuldiging van Jalf een beetje uit de lucht komt vallen. Haar eerdere idee dat Jalf wel eens een goede MoM kan zijn, daalt een beetje.
Als wordt opgemerkt dat Harry, Ron & Hermione op Jalf stemde en haar nu weer gelijk volgt, vind Arianna dit ook wel een verdacht patroon. Maar hetzelfde gold voor Oscar.. Ze twijfelt nog even. Waarom niet Jalf zelf? Toch besluit ook Arianna om een stem uit te brengen op HRH.
'Als Jalf of Harry, Ron & Hermione nog kan uitleggen waar ze hun keuze op baseerden, dan ben ik misschien bereid het opnieuw te overwegen..' voegt ze er zachtjes aan toe, bang om de verkeerde de dood in te jagen.

_________________
    If I could give you just one gift, do you know what it would be? Confidence. That, or a scented candle.


 Profiel  

Volleerd Tovenaar

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Over the rainbow

Houseitem
BerichtGeplaatst: ma maart 05, 2012 21:33 

Lupos luistert aandachtig naar alle argumenten. Ja hij is wel blij dat nog maar heel weinig mensen hem verdenken, wie zou dat nu niet zijn. Hij begrijpt ook waarom de andere mensen HRH verdenken. Maar zelf vind hij Jalfs gedrag nog steeds raar, hij had graag een verklaring gehoord waarom zij hem juist had gekozen.

"Ik ga akkoord met wat er gezegd werd, ik stem ook op HRH." besluit Lupos zijn eigen gedachten.

_________________
"People die everyday! Friends, family. We lost Harry tonight. He's still with us, in here. So's Fred, Remus, Tonks, all of them. They didn't die in vain. Harry's heart did beat for us, for all of us. It's not over."
Neville Longbottom


 Profiel  

Schoolhoofd

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Aboard of the SAR 19D 3360 Shaun

Houseitem
BerichtGeplaatst: ma maart 05, 2012 21:41 

Als er een schaap over de dam is, volgen er meer. Goed, er is geen ontkomen meer aan, het tij keert zich tegen Harry, Ron & Hermione. Toch is het curieus te noemen, dat hijzelf bij kans nog sneller dan het licht naar het schavot mag gaan. En verdacht hoe menigeen samenspanden tegen hem. Als er een groep onder een hoedje speelt, zijn het de DE's wel. Gaven zij zich nu openlijk bloot? Harry, Ron & Hermione zou zijn naam nog kunnen zuiveren door met goede argumenten te komen. Alsof die ook maar te geven zijn in dit stadium.

Hij besloot de stilte maar te verbreken, het leed was toch al geschiedt, zijn doodvonnis was getekend. "Om te verbloemen dat ik de schuldige was? En heb je ook maar enigzins argumenten om die beschuldiging in mijn schoenen te schuiven? Wie weet probeer jij je straatje nu schoon te vegen..." reageerde hij op Yuuki. "En waarom volgen zonder goede argumenten? Er moet iemand achter zitten, Joost mag weten wie. Jalf, in hoedanigheid van MoM, zo dacht ik heeft gezien haar positie een betere kijk op ons als inwoners. Ik neem aan dat zij wel zo haar redenen zal hebben om Lupos met name te verdenken..." zo diende hij Lacrimosa van repliek.

Alsof er tegen in gaan ook maar zin zou hebben. Maar Harry, Ron & Hermione was niet van plan zwijgend het graf in te gaan.

OOC: no pun intended on myself (a)

_________________

Ek het gedink dat ek jou kon vergeet,
en in die sagte nag alleen kon slaap,
maar in my eenvoud het ek nie geweet
dat ek met elke windvlaag sou ontwaak.


 Profiel  

Zielig Dichtertje

Avatar gebruiker

Offline
BerichtGeplaatst: ma maart 05, 2012 22:05 

Nacht 2


Het was een bewogen dag. Verschillende bewoners zijn beschuldigd voor de brutale moord op Chris. Maar de naam die het meest naar voren kwam was die van Harry, Ron & Hermione.

De hemel kleurt donkerrood als Harry, Ron & Hermione zijn lot tegemoetstapt. Zijn laatste poging om zijn onschuld uit te roepen, heeft niet mogen zijn.

Severus Snape wordt door de dementors afgevoerd naar Azkaban.

-----------------

Voldemort, Trelawney, Peter, Kingsley, Mundungus, Molly, jullie weten wat te doen!


 Profiel  

Queen of Babylon

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Shiz
BerichtGeplaatst: di maart 06, 2012 13:24 

Lana komt laat in de dag weer terug van haar werk. In de straten had ze al horen fluisteren dat er een hele rel was losgebarsten rond de dood van het koppel van vorige nacht en dat HRH hiervan het slachtoffer geworden was. Nota bene een onschuldig iemand. Eerlijk gezegd was Lana er een beetje van verbaasd, toen ze vernam hoe snel hij zijn mening klaar had.

Nog verbaasder echter is ze als ze ontdekt dat Aisling haar niet lijkt te vertrouwen. Wat had ze in godsnaam verkeerd gedaan? Niks. Ze had haar wel zien kijken naar haar toen ze deze middag vertrok. Lana twijfelt of ze de volgende dag niet eens met haar zou spreken, aangezien het nu al laat is, want het gevoel van wantrouwen begint wederzijds te worden, op basis van… Eigenlijk niets.

Piekerend kruipt ze in haar bed.

_________________
    ..*Eleka nahmen nahmen ah tum ah tum eleka nahmen*..


 Profiel  

The Dark Mod

Avatar gebruiker

Offline

Houseitem
BerichtGeplaatst: di maart 06, 2012 22:00 

Dag 3


Een nieuwe dag breekt aan en het dorp hoopt dat hij deze keer zonder incidenten is verlopen. Bij de eerste stralen daglicht ontwaken er al een paar mensen en als ze uit hun raam kijken is het direct al duidelijk te zien: er hangt een Dark Mark boven een huis.
Enkelen weten al direct van wie dit huis is en wie er deze nacht dus helaas is overleden: Oscar (Nagini).

Zal het ze lukken om na de onschuldige veroordeling van gisteren dit keer de echte dader te vinden?

-----------

Er is vannacht niemand vervloekt, dus iedereen mag posten.
Wie is hier verantwoordelijk voor? Discussieer, beschuldig, verdedig, laat van je horen!
Als je vandaag (van nu tot morgen 22.00) niet van je hebt laten horen – iets posten in het topic dus - krijg je een waarschuwing. Gebeurt dit nog een keer, vlieg je eruit.


 Profiel  

Lioness of Casterly Rock

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: King's Landing
BerichtGeplaatst: wo maart 07, 2012 9:47 

Het blijkt dat HRH toch geen Death Eater was en dat Yuuki ongelijk had. Ze had toch echt gedacht dat hij verdacht was, maar toch niet. Ze heeft een onschuldige aangewezen. Maar had ze dan Lupos maar moeten laten sterven? Want dat hij zomaar aangewezen werd vond Yuuki ook verkeerd. Het is hoe dan ook een lastige kwestie, en het zal een tijdje duren voordat ze weer in het reine met haarzelf zal zijn. Dus na HRH's opknoping besluit Yuuki maar om naar bed te gaan, terwijl ze probeert om zich niet door haar schuldgevoel overweldigd te laten worden.

Als Yuuki de volgende dag wakker wordt, rent ze direct naar het raam om te zien of er weer iemand aangevallen is - en ja hoor, het duistere teken hangt al boven het huis van Oscar. Verslagen blijft Yuuki er naar staan kijken, terwijl ze besluit om zich na gisteren voorlopig te onthouden van stemmen, of in ieder geval af te wachten wat de rest zegt.

_________________
I remember the color of music
and how forever
all the trembling bells of you
were mine.


 Profiel  

Schoolhoofd

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Schuilen voor de regen

Houseitem
BerichtGeplaatst: wo maart 07, 2012 14:18 

Ropandinaa loopt langzaam maar zelfverzekerd het stemlokaal binnen.Ik weet niet wie ik moet veroordelen, maar dan maar Lacrimosa.

_________________
    Green is the color of Mother Nature
    That's why I love that color

    Eppur si muove

    En toch beweegt (Galileo Galilei)


 Profiel  

Schoolhoofd

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Abbey Road

Houseitem
BerichtGeplaatst: wo maart 07, 2012 15:21 

Lacrimosa voelt zich de volgende dag helemaal niet best. HRH hield zijn pleidooi net voor het moment dat hij beschuldigd ging worden en hij bleek volledig onschuldig te zijn. Lacrimosa kon ook niet meer op tijd haar stem terugtrekken. Al drie onschuldige mensen dood, terwijl er nog veel misdadigers op vrije voeten rondlopen. Ze moesten deze dag wel de juiste keuze maken.

Verdwaasd gaat ze naast Yuuki staan, nadenkend over het stemsysteem. Het is zo moeilijk om iemand de schuld te geven zonder er zeker van te zijn. Maar daar lijkt Ropandinaa helemaal geen problemen mee te hebben.

"Oh? Je hebt geen flauw idee en daarom kies je maar iemand uit? Waar slaat dat in hemelsnaam op? Hoe zou jij het vinden als er zonder reden op jou gestemd zou worden?",
vraagt ze verontwaardigd aan Ropandinaa. Ze vond het gedrag van haar maar verdacht, volledig uit de lucht gegrepen en gemeen. "Waar was je "überhaupt tijdens de verkiezing? De vorige dagen en stemming?" Of had ze het misschien te druk met andere dingen? Lacrimosa denkt meteen aan de dark mark en het noodlottige nieuws over Chris, Vivian en Oscar.


 Profiel  
Geef de volgende berichten weer:  Sorteer op  
Dit onderwerp is gesloten, je kunt geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen  [ 170 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Volgende


Keer terug naar Webspelletjes
Ga naar:  


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 11 gasten

cron

Powered by phpBB :: FI Theme