Welkom op Harry Potter Forum! 


Antwoord op onderwerp Ga naar pagina Vorige  1, 2

3e jaars

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Ravenclaw common room
BerichtGeplaatst: vr aug 19, 2011 17:27 

Wat een leuke foto's allemaal!

Ik heb een zwarte mopshond die Lola heet. Ze is nu ongeveer 9 maanden oud en een schat van een beest. Ze is superlief en knuffelig en ook een beetje een clowntje. Altijd lachen met haar.
Ik heb in mn tuin 2 konijnen, Kitsune en Snuffel. Kitsune hebben we gered op straat omdat iemand uit de buurt haar had losgelaten omdat ze haar niet meer wilden (we hebben toen ook nog Kiko gered maar die is ondertussen gestorven). Snuffel is dan bijgekocht. Het zijn helaas geen knuffelbeesten maar ze zijn wel erg leuk om naar te kijken.
De 4e telg van onze dierenfamilie is Musti de kat. Die hebben we ook gered, ze was achtergelaten op een industrieterrein. Ze is een drietal maanden oud (schatten we) en doof (blijkbaar is 70%p van de witte katten doof... ze is dus een albino). De dierenarts zei dat het goed was dat we haar gered hebben omdat ze geen schijn van kans heeft in het wild door haar doofheid. Ze is hier nu een weekje en voelt zich al goed thuis (ze haalt toch al kattenkwaad uit :p)
Dan heb ik nog beesten die van mij zijn maar niet thuis wonen. Mijn twee cavia's, Mr. Spock en Captain Kirk, zijn verhuisd naar mijn vriend omdat ze daar los in de tuin kunnen rennen. En mijn vriend en ik hebben samen een aquarium met tropische vissen dat in zijn kamer staat.

Een hele beestenboel dus :p

_________________
Of course it is happening inside your head, Harry, but why on earth should that mean that it is not real?



 Profiel  

7e jaars

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: In Heaven

Houseitem
BerichtGeplaatst: do sep 08, 2011 19:21 

Ik ging ook reageren, en vertellen over mijn beestjes, maar dat is de moeite niet, aangezien men hierboven mij diertjes al vernoemd heeft.

Ondertussen in Musti hier al een tijdje, en ze is een flinke kat0 (Die nu wat groggy is door haar sterilisatie)

Enkel de vissen behoren mij niet toe.

x.

_________________
Luna: "Whenever you're ready Sir." Dobby: "Sir? I like her very much."


 Profiel  

2e jaars

Avatar gebruiker

Offline
BerichtGeplaatst: ma okt 24, 2011 23:14 

Ik heb momenteel geen huisdier meer. Ik heb 5 jaar lang een konijn gehad, ene Franse Hangoor. Hij was echt mijn alles, de belangrijkste figuur in mijn leven, naast mijzelf. En toen ging hij dood. Ik heb er heel bewust voor gekozen om hem nooit te vervangen. Niet alleen omdat ik die pijn die ik voelde na zijn dood niet meer te hoeven voelen, maar ook dat ik hem niet wil vervangen. Het is als een nieuwe man/vrouw zoeken nadat je man/vrouw waarvan je zielsveel hield is overleden.


 Profiel  

1e jaars

Avatar gebruiker

Offline
BerichtGeplaatst: di okt 25, 2011 12:20 

Oke, dit klinkt heel raar, maar ik heb een klein varkentje thuis, genaamd Dreuzel. Een beetje raar huisdier, dat wel, maar hij is echt heel lief en goed te onderhouden. Hij is nu een halfjaar aan, als hij te groot wordt gaat hij naar de boerderij. Dit is mijn tweede varkentje, mijn eerste is ook al bij de boerderij. Echt een heel lief varkentje was dat, ik vond het ook heel pijnlijk. Ik bezoek hem regelmatig.


 Profiel  

Dreuzel

Avatar gebruiker

Offline
BerichtGeplaatst: zo okt 30, 2011 16:59 

De varkentjes zijn wel lief, alleen groeien ze wel snel... (Ik ben Oliviers broertje) Dus moeten ze ook snel naar een boerderij.. Maar op mijn kamer heb ik ook nog vissen, die ik elke dag verzorg. Ik vind hen eigenlijk nog leuker dan het varkentje. Ik heb nu 6 vissen, ze zijn allemaal best jong. Een paar maanden terug waren er een paar vissen gestorven, ze waren te oud... Dus mocht ik een nieuwe.


 Profiel  

3e jaars

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Little Whinging 4 - Surrey - England

Houseitem
BerichtGeplaatst: di nov 01, 2011 20:23 

Wij hebben nu een hond en een poes.

Vroeger heb ik ook een cavia gehad en een paar vissen.

De hond heet Dibbes en is een westy. We hebben hem deze week ergens 10 jaar. Mijn broertje kreeg hem namelijk voor zijn 5e verjaardag.
En dit is hem Hij is heel lief, maar heel sloom. Dat was hij ook al toen we hem kregen en toen was hij pas 3. Nu wordt hij in februari al weer 14.

We hebben sinds 3 of 4 jaar ook een poes in huis, deze was eerst van de neef van mijn moeder, maar die konden er niet meer goed voor zorgen toen ze een kindje kregen. Ze heette bij mijn achterneef Minou, en mijn moeder heeft er een s achter geplakt dus heet ze Minous. (je spreekt het uit als Minoes)
Ze is wel een beetje dik

Dibbes en Minous kunnen heel goed met elkaar, alleen zal ze niet in de hondenmand gaan liggen, maar ze zijn heel lief voor elkaar.
Nog even een foto hoe de hond het eten uit de poes haar bak kijkt.
Afbeelding

_________________
'Hou daar eens mee op!', riep ze, toen voor de zoveelste keer het licht uit de kamer uit ging.
'Sorry, sorry', zei Ron. Hij klikte met de Uitsteker.
'Ik weet zelf ook niet waarom ik het doe.'
'Kun je niks nuttiger verzinnen?'
'Zoals, sprookjes lezen?'


 Profiel  

The Fangirl Mod

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Bag End

Houseitem
BerichtGeplaatst: vr nov 04, 2011 23:50 

Ik heb eigenlijk nooit huisdieren gehad (afgezien van een stel goudvissen van mijn ouders waar ik me verder nooit mee heb bemoeid) maar ik woon nu in een studentenhuis waar twee jonge katten rondlopen en ik moet zeggen dat ik er wel erg vrolijk van word (: Ik wil sowieso later huisdieren maar ik dacht altijd dat ik meer een hondenpersoon was. Nu blijkt dat ik katten ook heel fijn vind (:

We (als in: mijn huisgenoten) hebben een rood/witte kater genaamd Whiskey en een donkergrijze poes die naar de naam Bailey's luistert (zoals ik al zei, studentenhuis). Whiskey is wat brutaler maar ook wat knuffeliger, waar Bailey's wat meer op haarzelf is, maar zij durfde in eerste instantie niet naar buiten. Nu zijn ze wel allebei veel buiten, maar ik zie ze wel vaak door het huis lopen en ze liggen ook vaak in hun mandjes op de overloop (:

Ik laat de katten over het algemeen niet mijn kamer binnen omdat mijn bed daar ook staat en ik niet echt op kattenharen in mijn bed zit te wachten, maar ze krijgen genoeg aandacht als ik ze tegenkom op de gang of de trap XD

_________________
.
    far over the misty mountains cold


 Profiel  

Schoolhoofd

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Schuilen voor de regen

Houseitem
BerichtGeplaatst: zo feb 26, 2012 19:02 

Voordat ik geboren was hadden mijn ouders een Amerikaans-Canadese witte herder, Arkan. Hij overleed aan Lymfklierkanker toen ik 9 jaar was het was echt helemaal uitgezaaid, staan zitten en liggen deed hem gewoon superveel pijn, dat was een grote schok voor mij want ik was bijna altijd bij hem, en hield ook erg veel van hem. Tegenwoordig hebben we een Zwitserse witte herder (ik heb een werkstuk gemaakt over witte herders omdat ik weten wou waarom ze Amerikaans-Canadees naar Zwitsers veranderde, was omdat Amerikaans-Canadees een proefnaam was), Jaro, hij is echt super schattig en aanhankelijk. Omdat ik echt altijd bij hem ben (behalve als ik naar iemand toe ga of naar school, dat 1e gebeurt bijna nooit) is hij erg gehecht aan mij en ik aan hem. Als hij moe is en ik op de bank tv lig te kijken komt hij altijd naast me liggen op de mat.

Jaro heeft er een handje van om s'avonds als ik ga slapen naar boven te glippen en dan gaat hij bij mij onder het bed liggen, of onder het buro, en dan gaat hij slapen, of hij gaat wild naast mijn bed rond staan springen omdat hij dan weer eens wil ravotten, wat hij ook graag bij mij op de kamer doet. Ik heb altijd wel schrammen op mijn benen vanwege zijn scherpe nagels...

_________________
    Green is the color of Mother Nature
    That's why I love that color

    Eppur si muove

    En toch beweegt (Galileo Galilei)


 Profiel  

Beginnend Tovenaar

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Bij An!

Houseitem
BerichtGeplaatst: vr jun 22, 2012 0:09 

Op het moment hebben wij twee katten die niet buiten mogen omdat we een kattenmoordenaar hebben in de buurt. Een zwarte en een witte kat. Ook hebben we een klein hondje van bijna een jaar dat heel erg goed kan mee joggen met mij. Heb het vandaag nog geprobeerd.

Voor de rest heb ik op mijn kot/kamer een hamstertje staan dat nu ondertussen omdat het vakantie is mee naar huis is gekomen.
Toen ik de hamster kocht moet ik bekennen dat ik totaal niet wist dat het nachtdieren waren. Wat dus voor problemen zorgden de eerste paar nachten. Ondertussen ben ik het gewoon dat dat beestje 's avonds en 's nacht wat lawaai maakt. Ik zou er niet meer zonder kunnen.

_________________
2 seconds ago via HPF · Like · Comment


 Profiel  

Lid Wikenweegschaar

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: In mijn eigen fantasie

Houseitem
BerichtGeplaatst: vr jun 22, 2012 11:44 

Ooit, enkele jaren geleden had ik negen katten, maar aangezien er een duivenmelker naast ons woont die niet echt gesteld is op katten :evil: :-x , heb ik er nu nog .... 1! Hij is zeer lief, maar de laatste tijd is hij wat raar, hij zit te lopen door ons gras, alsof zijn leven ervan afhangt, en dan springt hij in een boom om er daarna weer uit te springen.

_________________
As Acting Captian, I order you to answer the question ~ Spock
I won't tell you, Acting Captain ~ Kirk


 Profiel  

Schoolhoofd

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Mijn wonderlijke wereld

Houseitem
BerichtGeplaatst: do feb 21, 2013 21:02 

Ik heb een heel lief konijn: Kiko.
Hij is wit met zwarte vlekjes en hij is 7 jaar.
Hij is op dezelfde dag jarig als ik en mijn vader, driedubbel feest dus op 15 juni!

Ik heb ook nog een agapornis (dwergpapegaai): Pino
Hij is groen en is volgens mij iets rond de 18 jaar.
We hadden ook nog een vrouwtje: Paddy, ze was geel.
Ze is helaas gestorven op 25 augustus 2011.
We hebben wel een mooie begrafenis voor haar gehad in de tuin en we hebben haar grafje heel mooi versierd.

Als er nog iemand foto's van ze wil zien, vraag maar, dan zet ik die er ook nog eens bij.

_________________
Volg je gevoel, recht naar je doel


 Profiel  

Professor

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: avatar's pandora
BerichtGeplaatst: za feb 23, 2013 10:34 

Dit zijn m'n katten toen we ze net hadden gehaald bij een boerderij.

Afbeelding

_________________
Support Joyce @ WIDM


 Profiel  

Hotemetoot

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Quidditch Pitch

Houseitem
BerichtGeplaatst: do jun 13, 2013 18:09 

Ik had vroeger een kat, Floor, maar die was helaas overleden...
Mijn parkiet Cookie is pas ook overleden...
En mijn poes Minoes leeft nog.
Verder hadden we in totaal 8 kittens, waarvan er ook weer 2 overleden waren en de rest is verkocht. Leuke dierengeschiedenis dus.

_________________
Questions don't have to make sense. But answers do.


 Profiel  

2e jaars

Avatar gebruiker

Offline
BerichtGeplaatst: wo okt 02, 2013 13:35 

Een poes, en ik had een kat maar die is dood. En ik heb 2 vissen in de vijver. De poes heet Bram, de kat heette Tijger, en de vissen heten Goudje en Visje


 Profiel  

Dreuzel



Offline
BerichtGeplaatst: zo dec 01, 2013 10:51 

Ik heb 2 konijnen :D
Pluisje (officieel gezien heet ze Pluizebol. ik laat mn zusje nooit meer namen vrzinnen) en Snuitje.
Pluisje is echt fucking eigenwijs en doet nooit wat je dr vraagt. nu ze iets aan dr kaak heeft moet ze elke dag mecijnen hebben maar ze weigert het brood op te eten. >,<
Omdat ze dag en nacht in de tuin rondpuppelen zijn ze een beetje verwilderd... Snuitje kan ik nog aaien, maar bij pluisje moet ik dat echt niet proberen xD

Bij mijn opa en oma heb(ben) ik (we) 10 schapen, 25 kippen, 8 katten, 3 bijenkorven, een heleboel vogels en een hond.
en in de tuin vind je ook wel eens een verdwaalde wilde schildpad xD
Ik vind dat ze van mij zijn, maar daar is lang niet iedereen het mee eens...


 Profiel  
Geef de volgende berichten weer:  Sorteer op  
Antwoord op onderwerp  [ 30 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1, 2


Keer terug naar Overig
Ga naar:  


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 6 gasten

cron

Powered by phpBB :: FI Theme