Welkom op Harry Potter Forum! 


Antwoord op onderwerp Ga naar pagina Vorige  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

Black Bird of the Sky

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Winterfell
BerichtGeplaatst: wo jun 20, 2012 10:52 

Ik erger me nu dood aan messenger live 2011...
Dit is gewoon echt een superslechte versie waar je echt niets meer mee kan en ik kan niet begrijpen dat ze na zoveel klachten deze verplicht hebben gemaakt x.x

_________________
Life doesn't run a clear course
It flows through from within
It's supposed to take you places and leave markings on your skin


 Profiel  

Opperste Hotemetoot

Avatar gebruiker

Offline
BerichtGeplaatst: wo jun 20, 2012 21:05 

Catie schreef:
Ik erger me nu dood aan messenger live 2011...
Dit is gewoon echt een superslechte versie waar je echt niets meer mee kan en ik kan niet begrijpen dat ze na zoveel klachten deze verplicht hebben gemaakt x.x


I know, right.
Ik heb een half uur proberen te negeren, maar niets kon baten.
Echt *** dat ze het verplicht doen of anders kon je niet meer op msn
Het is zo onoverzichtelijk! Om nog maar te zwijgen over de emoticons...


 Profiel  

Lioness of Casterly Rock

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: King's Landing
BerichtGeplaatst: wo jun 20, 2012 21:48 

@Catie en Trijn: Je kan de oudere versie die je wil gebruiken gewoon in compatibility mode runnen! ;) Ik maak via die manier nog steeds gebruik van Windows Live Messenger 8.0, waarvan het in... 2008? verplicht gemaakt werd om te updaten. (...Ik kan niet goed omgaan met verandering, okay. ^^")
Rechtermuisknop op de desktop shortcut -> properties -> compatibility tab -> run this program in compatibility mode for aanvinken en Windows 2000 in het dropdown menu selecteren. (Ik gebruik Vista, dus als je een andere versie van Windows hebt is het misschien iets anders, maar het basisprincipe zou hetzelfde moeten zijn.)

En op het moment erger ik me alleen aan mijn hoofdpijn, maar daar valt verder niets interessants over te vertellen.

Edit: Na mijn zus en ouders met hetzelfde probleem geholpen te hebben ben ik erachter gekomen dat als je een redelijk recente versie van Windows Live Messenger hebt (that is, niet 8.0, lol) dat je de compatibility mode op Windows XP moet zetten i.p.v. 2000, omdat MSN anders crasht.

_________________
I remember the color of music
and how forever
all the trembling bells of you
were mine.


 Profiel  

The Weasley Mod

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Beacon Hills
BerichtGeplaatst: wo sep 26, 2012 20:16 

Ik erger mij nu momenteel vreselijk aan school. Dit kan weleens in een gigantische rant uitslaan, hopelijk word hij niet te lang maar ik moet dit gewoon kwijt.

Dus, ik doe nu momenteel mijn specialisatiejaar (oftewel het 7de jaar genoemd hier) Publiciteit en Illustratie. Dit is best een belangrijk jaar voor me aangezien ik daarna meteen kan gaan werken of meerdere opleidingen kan volgen. En tja, ik wil net als de rest van het 7de wel heel graag mijn diploma hebben (nu heb ik een getuigschrift maar daar ben ik eigenlijk niets mee) dus ik zit nog een extra jaartje op school, niet zo erg. Ik geef toe dat ik er in het begin dik tegenop keek maar nu gezien ben ik blij dat ik dit jaar nog naar school ga want ten eerste; dan heb ik mijn diploma en attest bedrijfsbeheer, heb ik veel meer toekomstmogelijkheden en ten tweede; ik heb fijne leerkrachten, een heel fijne klasgenoot en een handjevol vrienden waar ik mee omga tijdens de pauze.

Maar nu; sinds dit jaar is er een nieuwe onderdirectrice, een heel vriendelijke dame, natuurlijk was iedereen verrukt toen ze te horen kregen dat zij de nieuwe onderdirectrice zou worden aangezien de vorige onderdirecteur grof gezegd een tiran was. Iedereen dacht dat het beleid iets minder streng zou worden en er minder straffen zouden worden uitgedeeld, helaas is het omgekeerde gebeurd. Een voorbeeld hiervan: kom je 19 keer te laat op school op een volledig schooljaar, dan word je zonder protesteren van school gestuurd. Een extremer voorbeeld, vergeet je je spullen (zoals je lat of dergelijks), dan krijg je een sticker, heb je 19 stickers, dan kun je ook evengoed van school gestuurd worden. Ik bedoel, ik snap wel dat ze leerlingen willen aansporen in orde te zijn en niet te laat komen, maar je eens overslapen of eens iets vergeten mee te brengen naar school overkomt iedereen wel eens, een vergeetachtig persoon zal allang van school liggen met dit systeem als je het mij vraagt!
Persoonlijk vind ik dit systeem vreselijk negatief en nogal extreem als je het mij vraagt. Als je perse leerlingen wil aansporen om op tijd naar school te komen organiseer dan iets met: 'kom de hele maand elke dag op tijd naar school en krijg een gratis cinema-ticket!' ofzo, gaan ze nou werkelijk leerlingen van school sturen als ze 19 keer op een heel jaar te laat zijn geweest en/of hun spullen eens vergeten meenemen? Seriously?

En dan mijn lessenrooster; Aangezien ik een artistieke richting doe zit ik een paar keer in de week in de kunstschool, een ander gebouw dat ook bij onze school hoort. Het gebeurd dan eens dat ik in de morgen 4u in de kunstschool zit en de rest van de namiddag in het hoofdgebouw. Mijn vorig rooster was hier perfect op aangepast, ook alle lessen waren goed gerangschikt, 2u op de dag een theorievak en dan de rest van de dag praktijk, van niets te veel op een dag. Maar eind-september veranderen ze de roosters, wat hebben die pipo's die de nieuwe lijsten hebben opgemaakt nu gedaan? Nu hebben we elke maandag 6u lang theorievakken en pas de laatste twee uur praktijkvak, dat betekend dat we voor die laatste twee uren ons moeten sprinten naar het andere gebouw om daar met een dikke slaapkop achter de computer te zitten. Zes uur theorie achter elkaar is best vermoeiend en dan moet je die laatste twee uur nog praktijk uitvoeren, dan wil je gewoon in slaap vallen, niet te doen gewoon. Dinsdag is net hetzelfde liedje, alleen is het iets beter maar slaat het ook eigenlijk op niets. Enkel woensdag is verbeterd op dit hele rooster, donderdag is het gewoon stagedag en vrijdag blijft hetzelfde, toch nog wat positieve dingen aan mijn nieuwe rooster!
Ik vind het zeer spijtig dat mijn nieuwe rooster nu vreselijk is terwijl mijn vorig rooster perfect was. En het jammere aan deze heel zaak is ook dat we voor een belangrijk vak dat we 8u in de week hebben nu ook samenzitten met een compleet nieuwe klas inclusief nieuwe leerkracht. Begrijp me niet verkeerd, ik vind mijn nieuwe leerkracht PAV zeer fijn maar ze heeft een compleet andere manier van lesgeven en ik was net gewend aan mijn vorige leerkracht PAV. Opzich nou niet zo erg, maar samen les krijgen in een klas die een compleet andere mentaliteit hebben en richting (wie zet er nou Kinder- en Bejaardenzorg samen met Publiciteit en Haarstylist??) is niet gemakkelijk. Blijkbaar zaten zij samen met de klas van Kantoorbeheer en waren ze niet bepaald vriendjes met hen dus hebben ze aan de directie gevraagd om dit te veranderen, met succes. Wij en de klas 7Haarstylist zaten samen met Verkoop wat een heel fijne klas was en waar ik me goed bij voelde, bij de klas waar wij nu mee samen zitten vind ik de sfeer echt niet gezellig. Ze hebben zoals ik al zei een compleet andere mentaliteit, willen ons ook niet beter leren kennen en tijdens klasgesprekken of voorstellen luisteren ze niet en zitten ze alleen te fluisteren naar elkaar. En als de leerkracht weg is ligt de hele boel op stelten, het lijkt wel alsof ik terug in de tijd ben gekomen toen ik in het eerste middelbaar terechtkwam, toen zat ik ook in een heel ongezellige klas. En dan komt er ook nog eens bij dat ik samen zit met een meisje dat mij in het eerste middelbaar hard aanpakte door mij uit te sluiten, over mij te roddelen, mij belachelijk te maken, etc. Laten we zeggen dat ik daar een serieus verleden mee heb gehad. Ok, er zijn heel wat jaren gepasseerd sindsdien en ik wil best geloven dat ze veranderd is maar ik heb gewoon geen zin om met haar om te gaan maar omdat ze zijn samengezet zijn we wel verplicht om met elkaar om te gaan. Ik heb geen problemen met haar gehad sindsdien maar nu lijk ik gewoon teruggezogen in de tijd ofzo. Achja, misschien betert de klassfeer wel, zou toch wel fijn zijn.

En dan ook nog eens het feit dat 7de jaars studenten blijkbaar niet meer mee mogen gaan op buitenlandse reis. Elk jaar mogen de laatstejaars (normaal gezien wij ook) meegaan naar een buitenlandse reis. In dit geval is het Egypte, Barcelona, Rome of Tirol. Elk jaar was dit ook mogelijk voor ons, maar blijkbaar is dit veranderd. Het 7de jaar mag enkel nog naar Zee voor een hele week wellness of naar de watervallen van Coo (op sportweek dus). Blijkbaar hebben wij het recht niet om te kiezen voor iets anders, het is oftewel de Oostende, Coo of op school blijven. Heel erg jammer voor de mensen die juist hebben gewacht tot ze in het 7de zaten om op eindreis te gaan, ben erg blij dat ik vorig jaar de beslissing heb genomen om naar Wenen te gaan. Dit is gewoon pure discriminatie! 'Jullie zitten in het 7de dus jullie mogen enkel kiezen tussen die dingen, de awesome buitenlandse tripjes zijn voor de 6de jaars!' Ik was nu niet perse van plan om mee te gaan naar een buitenlandse trip maar toch... Er is al gespeculeerd om een petitie te houden om te laten zien dat we hier helemaal niet akkoord mee gaan. Een weekje welness aan zee zie ik persoonlijk nog zitten maar ik geloof niet dat elke 7de jaar hier voor staat te springen. En dit is gewoonweg oneerlijk tegenover de personen die wél op buitenlandse reis willen! Ik snap de beslissing niet, de leerkrachten evenmin, die zijn er ook niet mee akkoord. Hopelijk komt hier nog verandering in.

Dusja, dit hele gedoe met het nieuwe lessenrooster dat nergens op slaat, compleet nieuwe klas en met een dikke slaapkop in de klas zitten na 6u theorievakken werkt echt demotiverend. Op de eerste schooldag tijdens de eerste les PAV had de leerkracht verteld dat ze iedere leerling van het 7de jaar willen motiveren zeker door te gaan tot het einde van het jaar omdat ze het erg zonde vinden telkens als er een leerling afvalt, het is verleidelijk te stoppen tijdens zo'n specialisatiejaar omdat de meesten schoolmoe zijn of ze willen gewoon meteen gaan werken. Onze leerkrachten PAV doen erg hun best om het leuk en interessant te maken voor ons zodat we niet gedemotiveerd raken maar samen les krijgen met een klas die niet zo fijn is in combinatie met een compleet onlogisch uurrooster werkt vreselijk demotiverend. Ik ben zeker niet van plan om te stoppen want dat zou erg zonde zijn, maar de rest van het jaar elke maandag en dinsdag met tegenzin naar school gaan is geen leuk vooruitzicht. Gelukkig heb ik mijn klasgenoot en fijne leerkrachten die me er zullen doorhelpen dit jaar, ik vrees dat ik tegen het einde van het schooljaar wel helemaal doodop zal zijn.

_________________
Let me take you down
'Cause I'm going to Strawberry Fields
Nothing is real
And nothing to get hung about
Strawberry Fields forever


 Profiel  

1e jaars

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: The Maze
BerichtGeplaatst: za jan 05, 2013 16:35 

Ik erger me aan mensen die hun ruzies in hun relaties vól op Twitter zetten. Sorry hoor, maar hoe oud zijn we nou?

Dat moest ik even kwijt. :')

_________________
I love you
for all that you are
all that you have been
and all that you're yet to be


 Profiel  

Volleerd Tovenaar

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Grimboudplein 12

Houseitem
BerichtGeplaatst: wo jan 30, 2013 10:12 

Ik erger me bij het boodschappen doen aan mensen, die gezellig samen bij de koffie automaat gaan staan keuvelen. Drie karretjes naast elkaar zodat jij er niet langs kunt. En als je dan vraagt of je er even langs mag, kijken ze je verontwaardigd aan alsof ze zeggen willen "zie je dan niet dat we bezig zijn?" Uitermate irritant.

_________________
Met een glimlach op zijn gezicht viel hij achterover.


 Profiel  

Schoolhoofd

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Mijn wonderlijke wereld

Houseitem
BerichtGeplaatst: zo feb 24, 2013 12:36 

Ik erger me rot aan die sneeuw!
Hoeveel sneeuw is er niet al gevallen deze winter? (en herfst zelfs)
Het is nou wel genoeg geweest hoor @@

_________________
Volg je gevoel, recht naar je doel


 Profiel  

The Weasley Mod

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Beacon Hills
BerichtGeplaatst: do apr 04, 2013 20:39 

@xDaffiee Dat koude weer mag nu ook wel voor mijn part verdwijnen zoals je zegt! XD Normaal gezien zou er nu geen sneeuw meer mogen vallen, het ergste is nu wel voorbij denk ik.

Nu erger ik me aan mensen die jouw fouten niet aanvaarden en er je nog meer preken bovenop lopen te geven. Je maakt een fout, je geeft eraan toe, en dan is het nog altijd niet goed genoeg. Nee, ga me nog meer door de grond boren met te lopen preken zodat ik met een slecht gevoel naar huis ga.
Heel stom voorval maar gisteren was ik gaan winkelen met een vriendin in Antwerpen, we wouden met de metro terug naar onze bushalte. Als ik de metro moet nemen ben ik sowieso gestresseerd en heb ik de neiging om zo snel mogelijk op de metro te stappen, maakt niet uit of er nog mensen afstappen of niet maar ik moet gewoon die metro op. Misschien onbeleefd van mij maar ik denk gewoon niet na op zo'n momenten. XD
Dus gisteren is het volgende gebeurd, ik wou de metro opstappen, ik stak zonder erbij na te denken voor op een oude man die aan het wachten was tot alle mensen uitgestapt waren, hoor plotseling een hele luide 'Uh-Hum' achter me, natuurlijk was het die oude man achter me, ik ga opzij en excuseer mij, wat dus blijkbaar niet goed genoeg was voor meneer Bompa want die begint me dan nog eens te preken ook dat ik moet wachten totdat alle mensen zijn uitgestapt en dat ik onbeleefd ben, et cetera..
Ik bedoel, ik ben dan al gestresseerd genoeg en die tram kan elk moment vertrekken, mij kan het echt niet bommen hoeveel mensen er nog af moeten stappen, maar ik moet die tram op en ik wil hem niet gemist hebben doordat er slome mensen zijn die er nog vanaf moeten stappen. Noem me onbeleefd maar mijn hersenen slaan gewoon letterlijk op tilt en het enige wat nog telt voor mij is die tram opstappen. Ik wéét dat het onbeleefd is maar het is sterker dan mezelf en ik vergeet gewoon alles op dat moment. En dan komt er iemand jou preken omdat je eventjes vergeet dat er ook nog andere mensen rondom jou zijn. Dit is echt een vreselijke eigenschap van mij en ik weet dat, en ik excuseer mij als ik iets fout doe maar dan is dat toch niet goed genoeg. En dan blijf je achter met zo'n vreselijk schuldgevoel. Ugh.

_________________
Let me take you down
'Cause I'm going to Strawberry Fields
Nothing is real
And nothing to get hung about
Strawberry Fields forever


 Profiel  

Black Bird of the Sky

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Winterfell
BerichtGeplaatst: ma jun 10, 2013 17:25 

Ik erger me momenteel vooral aan het feit dat uSis(programma van mijn universiteit) niet meewerkt om me in te schrijven voor een tentamen, dus ik hoop dat dat probleem snel is opgelost.

Verder erger ik me aan nutteloze berichten van mensen. Eén woord reacties zijn in mijn ogen gewoon spam en voegen geen waarde toe aan wat dan ook. Het voegt geen waarde toe aan een gesprek, maar ook geen waarde aan een post op een forum. Eén woord reacties kunnen in spamtopics, niet in gesprekken of andere discussies.

_________________
Life doesn't run a clear course
It flows through from within
It's supposed to take you places and leave markings on your skin


 Profiel  

Lid Wikenweegschaar

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: In mijn eigen fantasie

Houseitem
BerichtGeplaatst: za jul 06, 2013 22:03 

Ik erger me de laatst tijd meer en meer aan mijn nationaliteit.
Ik weet dat dit stom kan klinken, maar het feit is en blijft, dat als je grote dromen hebt, je die in België niet kunt waarmaken.
Daarvoor moet je naar een ander land, iets wat ik niet kan. Op dit moment toch nog niet.
Ik heb de ambitie actrice/schrijfster te worden. Ik weet dat dat als een kleine-meisjedroom klinkt, maar het is echt mijn droom. Al van toen ik 4 jaar, wat nu een kleine 9 jaar is. En wat kun je daarmee in België? Drie keer niets.
Natuurlijk heb je uitzonderingen als Veerle Baetens, maar die zijn wel erg uitgestorven hier.
Misschien moet ik daar nu niet aan denken (want ik ben "nog maar 13, zelfs dat nog niet"), maar ik wil later gewoon niet hele dagen achter een bureau zitten, en de ambitie om op een werf te zitten heb ik ook niet, maar dat is nu net wat België tegenhoud, en daar erger ik me mateloos aan.

_________________
As Acting Captian, I order you to answer the question ~ Spock
I won't tell you, Acting Captain ~ Kirk


 Profiel  

The Weasley Mod

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Beacon Hills
BerichtGeplaatst: za jul 13, 2013 10:21 

Bepaalde ergernissen die ik tijdens mijn vakantie in Antalya heb opgelopen. Ik heb gedurende 11 dagen in een All-In hotel gezeten wat heel fijn was, heb me reuze geamuseerd maar er zijn een paar puntjes waar ik me aan ergerde.

- Mensen die een heleboel eten op hun bord scheppen om het dan onaangeroerd te laten staan. In ons vorig hotel zaten er meer van die dikke nekken, dan zag je om elke hoek wel mensen die 5 (!!) of meerborden vol eten op hun tafel hadden om er dan niet aan te komen. Van voedselverspilling gesproken! Dit gebeurde gelukkig heel wat minder in het hotel waar we nu verbleven maar telkens als ik zoiets zie gebeuren word ik er al pissed. En ok, je hebt betaald voor dit buffet, je geld steekt erin maar toch, wat heb je aan een heleboel borden vol eten om er dan niets van op te eten? Wil je hiermee tonen dat je beter bent dan een ander ofzo? Hier kan ik niet genoeg woorden aan vuilmaken, bah.
- Mensen die jouw gaan beoordelen met wat er op je bord ligt. Ik ben iemand die graag zoetigheid eet en ik nam een klein assortiment desserten mee naar mijn tafel. Ik heb toen verscheidene blikken over mij heen gekregen van mensen die dan prompt beginnen te lachen of met grote ogen aan kijken: 'gaat die dat nou echt allemaal opeten?' En ja, tot hun verbazing eet ik het dan ook allemaal op. Echt, kijk op je eigen bord, ik ga je ook niet beoordelen om wat jij van eten neemt.
- Mensen die je op de verkeerde manier proberen te versieren totdat het leid op seksime. Er was een barman daar die me blijkbaar erg leuk vond, in het begin vroeg hij mijn naam, wat mijn hobby's waren, heel die bataclan. Geen probleem, maar 3 puntjes die ik erover vond en die seksistisch waren (volgens mij besefte die man niet eens dat hij seksistisch bezig was maar goed):

    - Toen hij zei dat ik mooi was zei ik er niets op, toen draaide hij zich om om andere mensen te bedienen, maar blijkbaar stond het hem niet echt aan dat ik hem niet bedankte, dus zei hij: 'You know, a nice lady should say 'thank you' to the person who called her pretty!' Ow excuseer, dus ik ben van het vrouwelijke geslacht en ik zou je hartelijk moeten bedanken omdat je me mooi hebt genoemd? Ik moet juist helemaal niets, als je me knap vind, fijn, maar ik hoor het liever niet van iemand die mijn vader zou kunnen zijn, en zeker niet als je probeert een 'dankjewel' uit me te stampen. Dit is gewoonweg onbeleefd en seksistisch gedrag!

    - Een keertje toen de show, die elke avond werd gegeven daar, stond die vent me daar gewoon op te wachten. Vervolgens probeerde hij mijn broer aan te spreken door te zeggen 'Your sister is very pretty huh.' Mijn ouders sprak hij ook eigelijk constant aan zodat hij daar in een goed plaatje zou staan. Mij staan opwachten en mijn familie er ook bij betrekken is gewoon not done. Jammer dat die man het zelf niet besefte.

    - De laatste avond bij het avondeten had hij blijkbaar shift in het restaurant, en plotseling stond hij daar voor onze tafel, vroeg of alles in orde was. Toen keek hij naar mij en vroeg hij: 'Hey baby, how are you?' In het begin was ik 'Special girl', nu plotseling was mijn naam 'Baby'. 'Special girl' is opzich niet zo erg, daar zat ik niet mee in, maar mijn nieuwste benaming ging over de streep bij mij. Had al veel zin mijn bord naar hem te gooien en zien of ik dan nog steeds 'baby' was.


Ik wou dat ik hem die avond onder vier ogen kon spreken en hem even kon uitleggen dat zijn gedrag over de rooie ging en dat hij in het vervolg vrouwen en meisjes niet op die manier moest aanspreken. Volgens mij besefte hij niet dat hij verkeerd bezig was dus kon ik hem er in feite wel op aanspreken. Maar aangezien die man zo dol op zichzelf was en omdat hij engels ook niet van de beste was besloot ik het maar zo te laten, ik denk niet dat hij me echt serieus zou hebben genomen.

Het jammere is dat mijn familie de hele situatie wel grappig vond. Toen hij mijn bedanking er zowat uitstampte zeiden mijn ouders prompt: 'Amai, die vind jou wel knap zo te zien!' en 'Haha, hij noemde jouw 'baby'!' Ik heb het al vaker met mijn ouders hierover gehad maar die vinden het blijkbaar supergrappig. Twee jaar geleden was er een jongen evenoud als mij toen achter de balie die me aansprak met 'Sexy beach girl', toen kreeg ik het helemaal. Ben helemaal colairig de winkel uitgestapt nadat ik die gast een hele preek had gegeven, mijn moeder stond erbij maar die vond het gewoonweg hilarisch. Nu haalde mijn ouders en broer het voorval weer opnieuw naar boven telkens als die barman me weer aansprak. Mijn middelvinger opsteken naar die barman of iets dergelijks doen om hem weg te jagen zou de situatie alleen maar verergeren, dus bleef ik rustig en gaf ik hem eigelijk gewoon zijn zin terwijl ik altijd veel zin had hem een klets te verkopen, anders zou mijn familie mij er nog heel lang mee uitlachen.

Buiten al die ergernissen had ik toch een superfijne vakantie die ik zeker nog eens opnieuw zou willen doen.

_________________
Let me take you down
'Cause I'm going to Strawberry Fields
Nothing is real
And nothing to get hung about
Strawberry Fields forever


 Profiel  

Schoolhoofd

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Mijn wonderlijke wereld

Houseitem
BerichtGeplaatst: wo aug 14, 2013 13:48 

Ik erger me echt mateloos aan mensen die hun afspraken niet nakomen! @@
En dat heb ik al zo vaak meegemaakt, en dat is gewoon zo vreselijk irritant.
En nu weer, ik kan daar echt wel boos om worden, alleen laat ik dat meestal niet zo merken aan de persoon in kwestie. Dan zeg ik er nooit wat van, omdat ik dan wat aardiger overkom, maar ik merk wel, dat ik er misschien toch iets meer op moet gaan reageren, anders blijft dit maar gebeuren en dat is niet zo leuk.

En dan zit je vervolgens de hele middag te wachten, kan je nog niks doen. Alleen omdat er mensen zo leuk zijn om hun afspraken gewoon niet na te komen. Nou, leuk.

_________________
Volg je gevoel, recht naar je doel


 Profiel  
Geef de volgende berichten weer:  Sorteer op  
Antwoord op onderwerp  [ 132 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1 ... 5, 6, 7, 8, 9


Keer terug naar Overig
Ga naar:  


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 7 gasten

cron

Powered by phpBB :: FI Theme