Welkom op Harry Potter Forum! 


Antwoord op onderwerp

Headhunter

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Kruideniersstraat 71

Houseitem
BerichtGeplaatst: di aug 02, 2016 21:12 

Dusss, we're all here for the same reason; nostalgie! Hoe ben je sinds de laatste keer dat je actief was op HPF veranderd? Ben je waar je wil zijn, of op weg? Karakterontwikkelingen? Zijn je oude berichten ook zo cringy as fk?

_________________
now my life is sweet like cinnamon


 Profiel  

The Weasley Mod

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Beacon Hills
BerichtGeplaatst: wo aug 03, 2016 21:10 

Qua cringe-gehalte op mijn laatste posts ooit gemaakt hier valt het nog best mee haha! Ik cringe eerder op de posts die ik op het eerste HPF-forum heb gemaakt aangezien ik toen tussen de 10- en 15 jaar (ongeveer?) was ofzo, maar anderzijds is het ook erg nostalgisch en interessant het terug te lezen en te beseffen hoe hard je bent veranderd qua persoon, maar ook hoe anders je leven is nu.

Momenteel werk ik in een bedrijf waar ik alsook mijn stage heb gelopen in het verleden, deze is gespecialiseerd in glasfolies, prints, belettering, ontwerp, etc. Ik bereid alles voor in het atelier maar ik ga alsook mee op verplaatsing, soms zijn het lange dagen als het druk is en er een deadline is maar ik doe mijn werk erg graag en ik hoop het ook nog voor een lange tijd te mogen doen.

Verder dan dat spendeer ik heel veel tijd op het internet op andere social media maar probeer ik ook actief te zijn in creatieve dingen doen, ik probeer nu in mijn vrije tijd te zeefdrukken, dat zou een nieuw project moeten worden maar moet nog een en ander uitpluizen, maar dit gaat alvast de goede richting op. Ik probeer daar naast ook nog te tekenen en daarop verder uit te breiden en te verbeteren, en als ik op reis ben hou ik mij bezig met fotografie.

Als het mogelijk is dan ga ik ook heel graag op reis, ik ben vorig jaar op mijn eentje naar Ierland gegaan en het was me ongelooflijk goed meegevallen, zo goed dat ik ben teruggekeerd dit jaar in maart, en over exact een maand ga ik alleen naar Ijsland. Ik zou zo nog een paar landen op mijn eentje willen bezoeken, gewoon lekker op mijn eentje de wereld ontdekken. Mijn laatste bericht dateert geloof ik van 2013 (?) en die persoon had nooit geloofd dat ze dingen op haar eentje kon realiseren maar het tegendeel is bewezen en ik hoop dat het van hieruit alleen maar kan verbeteren. : )

Misschien wel een interessante vraag, als je je oude zelf tegenkwam, wat zou je tegen hem/haar/hun zeggen?

_________________
Let me take you down
'Cause I'm going to Strawberry Fields
Nothing is real
And nothing to get hung about
Strawberry Fields forever


 Profiel  
Geef de volgende berichten weer:  Sorteer op  
Antwoord op onderwerp  [ 2 berichten ] 


Keer terug naar Overig
Ga naar:  


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 4 gasten

cron

Powered by phpBB :: FI Theme