Van harte welkom op HarryPotterAvontuur en FeryksAdventure!HarryPotterAvontuur en FeryksAdventure zijn twee reeksen van puzzelavonturen. HarryPotterAvontuur kent zijn ontstaan enkele jaren geleden, toen een groepje actieve Harry Potter-fans besloot een puzzelavontuur te creëren rondom Harry Potter en zijn vrienden. Drie avonturen lang gebeurde dat onder de naam "HarryPotterAvontuur". Toen het netwerk de Fantasy-kant is opgegaan, is er ook een Fantasyvariant gemaakt, die zich afspeelt in het fictieve land Feryks. In totaal zijn er zo vijf puzzelavonturen gecreëerd en zijn er talloze soorten puzzels langsgekomen.

Hoewel dit project momenteel stilligt, is het nog steeds mogelijk om de oude puzzelavonturen te spelen. Je kunt alle avonturen beleven door met ons mee te doen en gezellig te puzzelen. Elk avontuur is namelijk opgebouwd uit een reeks aan elkaar verbonden puzzels. Een juist antwoord brengt je tot bij de volgende puzzel. Puzzels zijn er in alle geuren en kleuren; van anagrammen tot codekrakers, rebussen en droedels en ga zo maar door. Verder willen we natuurlijk niet te veel verklappen; ga gerust van start en ontdek het zelf!

We wensen je voor nu nog heel veel puzzelplezier. Mocht je vastlopen of vragen hebben, kan je op HarryPotterForum om hulp vragen.

Veel succes!
De makers van HPA en FA