DisclaimerOpgesteld op 1 feb 2005
Laatste update: 28 jan 2011
HarryPotterForum.nl kan ten allen tijde deze disclaimer aanpassen


Algemeen
Deze website is particulier en non-profit. Niets mag verveelvoudigd worden zonder schriftelijke toestemming van de makers van het Adventure alsmede het webmanagement van HarryPotterForum.nl. Steden, personages en landen in dit Adventure zijn puur fictief.


Testgroep
FeryksAdventure is uitvoerig getest door betagroepen en crewleden. De site functioneert het beste in Internet Explorer 7.0, Firefox, Google Chrome of Opera.


Aansprakelijkheid
Gebruik van deze website geschiedt geheel op eigen risico. Juistheid is niet gegarandeerd, al probeert HarryPotterForum.nl hier wel altijd zijn best voor te doen. HarryPotterForum.nl is in geen geval aansprakelijk voor schade ontstaan uit het bezoeken van deze site of voor schade ontstaan uit verleende diensten of aangeboden materialen. Aan informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden. Internet brengt veel gevaren met zich mee, hoewel HarryPotterForum.nl er voor probeert te zorgen dat alles virusvrij op internet komt te staan is HarryPotterForum.nl niet aansprakelijk voor eventuele schade die het gevolg is van het gebruik van documenten op de website. Ook als er onderdelen niet bruikbaar zijn is HarryPotterForum.nl hier niet voor aansprakelijk. Surfen op internet geschiedt altijd op eigen risico! De website bevat ook links naar en onderdelen van andere websites. Over deze websites kan HarryPotterForum.nl geen controle uitoefenen, omdat deze websites door derden beheerd worden. Informatie en disclaimers vind je op de desbetreffende websites.


Reclame
Voor het Adventure op HarryPotterForum.nl wordt geen betaalde reclame gemaakt, het is een non-profit website; geen/nauwelijks inkomsten en weinig uitgaven. Het plaatsen van een link of banner naar adventure.HarryPotterForum.nl gebeurt dus te allen tijde op vrijwillige basis.


Contact
Hoe je contact met ons op kan nemen, staat op de pagina contact.