Welkom op Harry Potter Forum! 


Antwoord op onderwerp

The Phoenix Admin

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Austin, TX

Houseitem
BerichtGeplaatst: za apr 30, 2011 22:42 

De release van de allerlaatste Harry Potterfilm komt steeds dichterbij. Omdat we iedereen een spoilervrije voorbereiding gunnen voor wat hopelijk een waardig einde van het HP-filmepos wordt, worden de spoilerregels extra aangescherpt.

Vanaf heden is het helaas niet toegestaan om nog ergens spoilers van Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 te plaatsen. De enige uitzondering hierop is het DH filmtopic. Let wel, zelfs hier moeten de spoilers nog steeds onder spoilertags worden geplaatst!


 Profiel  

The Curious Admin

Avatar gebruiker

Offline

Houseitem
BerichtGeplaatst: di jul 12, 2011 22:14 

Nu de film bijna in de bioscopen draait, is er een aanpassing van het spoilerreglement. Er is nu niet alleen een topic, maar een heel board waar je alles kunt bespreken over Deathly Hallows: part 2. Spoilertags zijn niet verplicht in dit board, dus blijf uit de buurt als je niet gespoilerd wil worden!

Voor de rest van het forum geldt dat spoilers van de laatste film verboden zijn. Dus ook onder spoilertags is niet toegestaan!


 Profiel  

The Curious Admin

Avatar gebruiker

Offline

Houseitem
BerichtGeplaatst: zo jul 31, 2011 10:58 

Omdat de pre-release van Pottermore vandaag is begonnen, hebben we een speciaal board voor Pottermore. Er valt op dit moment nog niet zo heel veel te bespreken, maar dat zal waarschijnlijk snel genoeg komen!

Bij deze een aanpassing van het spoilerreglement: Het is nergens op het forum toegestaan om details over Pottermore te bespreken, zelfs niet onder spoilertags! De enige plek waar je wel alles kunt bespreken, is het Pottermore-board, en daar zijn géén spoilertags nodig. Wil je dus geen spoilers over Pottermore lezen, blijf dan uit de buurt van het Pottermore-board! Op de rest van het forum ben je veilig.

Deze spoilerregels blijven in ieder geval gelden tot eind oktober.


 Profiel  

The Phoenix Admin

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Austin, TX

Houseitem
BerichtGeplaatst: zo aug 14, 2011 16:14 

Vanaf vandaag worden het spoilerverbod op Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 volledig opgeheven.

Er mag dus ook buiten het Deathly Hallowsboard gepost worden over de laatste film, zonder spoilertags. Ook icons en onderschriften hiervan zijn toegestaan.


 Profiel  

The Curious Admin

Avatar gebruiker

Offline

Houseitem
BerichtGeplaatst: za jul 07, 2012 18:29 

Het Pottermore-spoilerverbod is (vanzelfsprekend) opgeheven. Dat betekent dat er op dit moment geen officiële spoiler-verboden zijn! Houd er in topics die gaan over nog lopende series wel altijd rekening mee dat er misschien nog mensen zijn die dit nog niet gezien hebben.

Zodra de Geheime Kamer op Pottermore wordt gereleaset, gaan er daarvoor natuurlijk weer spoilerregels in!


 Profiel  

The Curious Admin

Avatar gebruiker

Offline

Houseitem
BerichtGeplaatst: di jul 10, 2012 22:47 

Nu het erop lijkt dat Pottermore: Chamber of Secrets onderweg is (de Slytherins hebben al beperkte toegang), voer ik weer een spoilerverbod in. Vanaf nu is het verplicht om alle Pottermore:CoS gerelateerde dingen onder spoilertags te plaatsen, zodat mensen die nog achterlopen niet gespoilerd worden. Dit spoilerverbod blijft gelden totdat we denken dat iedereen min of meer het hele boek weer heeft doorlopen.


 Profiel  

The Curious Admin

Avatar gebruiker

Offline

Houseitem
BerichtGeplaatst: vr sep 28, 2012 22:01 

Aangezien gisteren "The Casual Vacancy", het nieuwe (volwassenen)boek van JK Rowling is uitgekomen, valt deze nu onder het spoilerreglement. Je mag praten over dit boek op het forum, maar alleen onder spoilertags en daarbij moet dan duidelijk worden aangegeven dat het The Casual Vacancy betreft. Natuurlijk is het nog beter om het in het desbetreffende topic te bespreken! Ook in dat topic is het vaak handig om onder spoilertags te posten. Zet er bijvoorbeeld bij over welk hoofdstuk het gaat, dat is handig voor iedereen!

Overigens, als er behoefte is aan meer topics over The Casual Vacancy, voel je vrij om ze te openen in het board Algemeen!

Dit spoilerreglement geldt tot (ongeveer) 3 weken na de publicatie van de Nederlandstalige vertaling.


 Profiel  
Geef de volgende berichten weer:  Sorteer op  
Antwoord op onderwerp  [ 7 berichten ] 


Keer terug naar Ministerie van Toverkunst
Ga naar:  


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron

Powered by phpBB :: FI Theme