Welkom op Harry Potter Forum! 


Antwoord op onderwerp

The Phoenix Admin

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Austin, TX

Houseitem
BerichtGeplaatst: zo sep 18, 2011 22:43 

KLASLOKALEN


  "'Zo, Potter, Potter...' zei professor Anderling. Ze raadpleegde haar aantekeningen terwijl ze zich tot Harry wendde. 'Bezweringen, Verweer tegen de Zwarte Kunsten, Kruidenkunde, Gedaanteverwisselingen.. allemaal uitstekend. Ik moet zeggen dat ik blij was met je resultaat voor Gedaanteverwisselingen, Potter, heel blij. Waarom heb je je niet ingeschreven voor Toverdranken? Ik dacht dat je Schouwer wilde worden?'" ~ Professor Minerva Anderling, Harry Potter en de Halfbloed Prins


HET NIEUWE SCHOOLJAAR
Heb jij ook weer zin in om de klaslokalen in te duiken? Wil je nieuwe, geavanceerde, spectaculaire, mystieke of juist luidruchtige vormen van Magie leren? Dit is je kans! Tijdens deze lessen leer je niet alleen een betere Tovenaar of Heks te worden, maar verdien je ook punten voor jouw Afdeling, voor de Afdelingscup.

HOE VOLG IK EEN LES?
Elke les heeft zijn eigen topic, te bereiken via deze Grote Zaal. In deze topics zullen regelmatig lessen geplaatst worden, samen met huiswerkopgaven. Je kan op elk willekeurig tijdstip elke willekeurige les (hoewel sommige docenten wellicht aan zullen raden om de juiste volgorde aan te houden) volgen en daar het huiswerk van maken. Aanmelden voor een les is niet nodig. Tijdens de lessen zal er ook regelmatig om input van de leerlingen gevraagd worden, aarzel vooral niet om die te geven in het topic!

HUISWERK MAKEN IS PUNTEN VERDIENEN
Door het huiswerk van een les in te leveren per privébericht bij de docent, verdien je punten. Deze punten tellen mee voor de Afdelingscup. Afhankelijk van de kwaliteit van het huiswerk zal de docent punten geven. Goede input tijdens een les kan ook punten opleveren. Verdiende Afdelingspunten zullen ook individueel wat opleveren: hetzelfde bedrag wordt in Sikkels aan je uitgekeerd!

DE LESSEN
Hier volgt een lijst met de vakken die momenteel gegeven worden, samen met de bijhorende docenten.

 • Transfiguratie - Professor Anderling
 • Bezweringen - Professor Banning
 • Toverdranken - Professor Sneep
 • Waarzeggerij - Professor Zwamdrift
 • Verweer Tegen de Zwarte Kunsten - Professor Lupos
 • Voorspellend Rekenen - Professor Vector
 • Leer der Oude Runen - Professor Babbling


 Profiel  

The Phoenix Admin

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Austin, TX

Houseitem
BerichtGeplaatst: zo sep 18, 2011 22:44 

DOCENTEN GEZOCHT

We hebben nog docenten nodig voor de volgende vakken:

 • Spreuken en Bezweringen
 • Verweer tegen de Zwarte Kunsten

Er wordt van je verwacht dat je één keer in de maand (richtlijn) een les geeft. Als beloning zal je 30 Sikkels ontvangen voor elke gegeven les. Lessen mogen 'In character' (bijv. als professor Anderling) gegeven worden, maar dit is niet verplicht. Je zult ook het huiswerk na moeten kijken dat je leerlingen maken.
Kijk ook eens op HPF1 als je niet helemaal (meer) weet wat het idee van de lessen zijn.

Ben je ge√Įnteresseerd? Stuur Patricia dan snel een PB! Meld hierin welke les je graag zou willen geven en of je dit IC wil doen of niet.


 Profiel  
Geef de volgende berichten weer:  Sorteer op  
Antwoord op onderwerp  [ 2 berichten ] 


Keer terug naar Zweinstein
Ga naar:  


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron

Powered by phpBB :: FI Theme