Welkom op Harry Potter Forum! 


Antwoord op onderwerp

DreuzelOffline
BerichtGeplaatst: do jul 30, 2015 13:04 

We weten dat Harry bij de duffelings moest blijven omdat de dooddoeners na de verdwijning van Harry nogaltijd op zoek waren naar hem .

Maar Harry Potter ging wel naar een dreuzelschool, onder de naam Harry Potter .

Waarom kon hij dan niet evengoed bij perkamentus wonen ofzo, dan kon hij al het nodige leren om zich te verdedigen als voldemort ooit zou terugkeren enzo ...

Perkamentus wist dat de duffelings slechte ouders waren, en is het niet beter om een liefdevolle jeugd te hebben dan een mishandelde jeugd ?

En waarom konden de dooddoeners harry zijn huis niet vinden, maar de dreuzelvrienden van de duffelings wel, en de broertjes wemel konden harry's huis ook vinden ... En kon voldemort niet gewoon een imperius uitspreken over een dreuzelvriend van de duffelings dan ?


 Profiel  

DreuzelOffline
BerichtGeplaatst: di aug 04, 2015 15:02 

Harry woonde bij zijn tante en oom omdat Voldemort niets af wist van de rest van Harry's familie en waarschijnlijk nooit zou verwachten dat Harry bij de Duffelingen ging wonen. Zweinstein is zeer waarschijnlijk. Daarnaast, wat er ook aan de hand is, Zweinstein mag niet gebruikt worden als onderdak behalve voor leerling or leraar. Sirius Zwarts was Harry's bevoegde voogd, maar sinds hij in Azkaban zat waren de Duffelingen de beste optie.
Voldemort kon geen Imperius vloek uitspreken over een Dreuzel omdat hij nog niet herrezen was.
De dooddoeners trokken zich allemaal terug, omdat sommigen dachten dat de strijd verloren was, anderen durfden niet meer of wilden erachter komen hoe het was om aan de goede zijde te staan.
Zie bijvoorbeeld Lucius Malfidus. Nadat Voldemort doodging trok hij zich naar de Goede Zijde en deed hij alsof het hele dooddoenerschap niet bedoeld was. Later echter blijkt dat hij altijd van binnen nog steeds loyaal is aan Voldemort.


 Profiel  
Geef de volgende berichten weer:  Sorteer op  
Antwoord op onderwerp  [ 2 berichten ] 


Keer terug naar Algemeen
Ga naar:  


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron

Powered by phpBB :: FI Theme