Welkom op Harry Potter Forum! 


Antwoord op onderwerp Ga naar pagina Vorige  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31  Volgende

Black Bird of the Sky

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Winterfell
BerichtGeplaatst: di maart 26, 2013 16:49 

Afbeelding

Ana knikt even bij de woorden van Misha. 'En ik hoor bij die groep sommige mensen...' denkt ze in zichzelf. Als hij haar voor laat gaan zijn hut in blijft ze even staan, niet wetende wat ze nu precies moet doen. Als hij dan zegt ern erbij gebaard dat ze man gaan zitten glimlacht ze voorzichtig. Ze gaat op de stoel zitten en kijkt hoe Misha zijn spullen inpakt. Ze wilt iets zeggen, maar het is vooral dat ze niet weet wat ze moet zeggen.

""Hoe lang hebben we nog? vraagt ze dan aan Misha, "Ik ben op zich wel met een minuut klaar, maar hoe eerder we allemaal van het schip zijn hoe beter lijkt me."

Ze realiseert zich heel goed dat ze er nu pas achter zou komen wie er allemaal over waren van de groep, er waren meerdere lichamen geweest, maar ze herinnerd zich er maar een... Leonard. Ze kijkt Misha aan en probeert een kleine glimlach op te zetten.

_________________
Life doesn't run a clear course
It flows through from within
It's supposed to take you places and leave markings on your skin


 Profiel  

Lid Orde van de Feniks

Avatar gebruiker

Offline

Houseitem
BerichtGeplaatst: di apr 02, 2013 19:00 

Afbeelding
Chris Robertson - Animator

[…]

Met een zucht laat Chris zijn tas neervallen in de indrukwekkende receptie van het hotel. De reis van Nice naar Parijs had met de trein veel langer geduurd dan hij verwacht had en hij was toe aan een lange, warme douche. Hij controleert of de groep compleet is – ze waren nog maar met elf man, dus de controle was snel gedaan-, loopt naar de receptie en komt terug met twee sleutels.

”Luister even goed allemaal. We hebben twee suites naast elkaar op de bovenverdieping: één voor de mannen en één voor de vrouwen. Over een uurtje wordt er een gezamenlijk diner geserveerd in de mannensuite, dus wees op tijd, dames. Dan hebben jullie nu even de tijd om bij te komen van de reis, om jezelf op te frissen en al die andere vrouwendingen te doen.”

Chris geeft de sleutel van de vrouwenkamer aan Ana, maar ontwijkt verder haar blik. Na de ongemakkelijke reis heeft hij even behoefte om alleen te zijn en zonder te wachten op de rest van de mannen verdwijnt Chris alvast naar boven. Daar gooit hij de deur van de suite open, gooit zijn tas neer en gaat voor het raam staan. Het uitzicht is prachtig; het hoogste torentje van Disneyland Parijs is nog net te zien. Het schiet door Chris heen hoe geweldig Emily het had gevonden om naar Disneyland te gaan. Zijn gezicht betrekt en Chris moet moeite doen om zijn tranen binnen te houden. Zijn schuldgevoel begint alsmaar groter te worden en hij moet echt moeite doen om zijn tranen binnen te houden.


ooc: Hoe de bedden zijn verdeelt op de kamers mogen jullie van mij helemaal zelf uitvogelen (:

_________________
    Differences of habit and language are nothing at all
    if our aims are identical and our hearts are open.


 Profiel  

Black Bird of the Sky

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Winterfell
BerichtGeplaatst: do apr 04, 2013 9:08 

Afbeelding

Ana heeft tijdens de treinreis weinig gezegd en ze heeft geprobeerd zoveel mogelijk van de natuur te genieten die ze zag, maar vooral was alles een beetje langs haar heen gegaan. Het indrukwekkende hotel doet haar weinig, dit was eigenlijk de standaard die ze gewend was of nog luxueuzer. Ze knikt bij de woorden van Chris en als hij de sleutel aan haar geeft zegt ze niets. Hij is de eerste die naar boven verdwijnt en Ana draait zich even om naar de andere vrouwelijke leden van de cruise.

"Ik claim alvast een douche," zegt ze dan.

Er kan geen glimlach vanaf, maar haar woorden klinken niet koud of kil. Eerder vermoeid en leeg.

Als ze uiteindelijk boven is en ze de deur opent kijkt ze snel rond. Het was zeker niet slecht en al snel komt ze tot de conclusie dat er twee badkamers waren. Mooi, dan had ze dus meer tijd om te douchen. Haar koffer ligt bij een bed en ze pakt wat spullen eruit en loopt naar de badkamer toe. Ze draait de deur op slot en zet de douche aan. Kort bestudeerd ze de badkamer terwijl ze haar kleding uittrekt en op de grond laat vallen. Een ruime douche, een grote wastafel met een grote spiegel en natuurlijk een toilet. Ze laat haar hand kort over de wastafel glijden. Marmer. Het herinnerd haar aan thuis en aan de vakanties die ze had gehad in de duurste hotels die er waren. Ze schud haar hoofd even en niet veel later stapt ze onder de douche.

Het warme water zorgt ervoor dat haar lichaam wat ontspant en ze probeert haar gedachtes op alles te zetten, behalve op wat er gebeurd is. Ze moest verder. Ze kan niet anders.


OOC:: Ik vind dat als het een luxueus hotel is dat de kamers wel twee badkamers hebben als ze 6 personen moeten onderbrengen [A]

_________________
Life doesn't run a clear course
It flows through from within
It's supposed to take you places and leave markings on your skin


 Profiel  

Schoolhoofd

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Schuilen voor de regen

Houseitem
BerichtGeplaatst: do apr 04, 2013 18:19 

Afbeelding
Nina Liv

Nina loopt wat ongemakkelijk mee met de groep. Ze had niet verwacht dat ze in het midden van Parijs terecht zouden komen. Ze loopt de suite in, kijkt even rond en rekt zich uit. Ze gaat even naar een badkamer en maakt haar gezicht schoon. Ze loopt naar een slaapkamer en legt haar tas en koffer naast een bed. 'Het is toch niet nodig om nu al uit te pakken? Trouwens, als ik alles ga uitpakken blijft er niet veel ruimte over,' Een glimlach glijd over haar gezicht.

Nina loopt naar het balkon dat grenst aan de slaapkamer en gaat op de reling zitten. Ze klemt haar voeten om de spijlen. Ze geniet van de natuur verderop. Ze voelt zich veilig. Ze weet dat de kans bestaat dat ze valt, maar wat zou het uitmaken? En daarbij, zo hoog zou het toch ook weer niet zijn? Toch houdt ze de reling wat steviger vast. Ze kijkt naar de vogels die rondvliegen. Ze doet haar ogen dicht en geniet van de zon die op haar bleke gezicht schijnt.

Na ongeveer een tien minuten zo gezeten te hebben, klautert Nina het balkon weer op. Ze loopt naar binnen en gaat op de bank zitten die het dichtst bij een raam staat. Ze leest even in een klein boekje dat qua grootte in je broekzak past en kijkt op. Ze denkt terug aan het lijk van dat meisje. Hoe heette ze ook alweer? Emily toch? Ja, Emily was het. Ze denkt terug aan die nacht, die nacht waarin mensen stierven die ze pas net kende. Het voelt net alsof iemand een ijskoude hand op haar rug legt.

(OOC:) Ik dacht: Als het zo'n luxe hotel is, hebben ze vast wel een balkon, toch? ;)

_________________
    Green is the color of Mother Nature
    That's why I love that color

    Eppur si muove

    En toch beweegt (Galileo Galilei)


Laatst bijgewerkt door Ropandina op ma apr 08, 2013 18:05, in totaal 1 keer bewerkt.

 Profiel  

The Immortal Mod

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Hopes Peak Academy
BerichtGeplaatst: za apr 06, 2013 20:06 

Afbeelding

Parijs... Misha was Ă©Ă©n keer eerder in Parijs geweest vlak voor zijn ouders uit elkaar gingen, dus veel weet hij er niet meer van. Hij loopt de hotelkamer in achter Chris aan, zet zijn koffer en gitaar netjes in een hoek en laat zich op Ă©Ă©n van de bedden vallen. Het is duidelijk dat de reiscompany ontzettend zijn best heeft gedaan om een prachtig hotel te vinden. Een compensatie, maar daar krijgen een aantal mensen hun vrienden niet mee terug.

Misha kijkt opzij en ziet Chris bij het raam staan. Hij staat er nogal down bij. Logisch. Hij gaat rechtop zitten. "Hey... Gaat ie?" vraagt hij.

_________________
BLOOD LUST
<3


 Profiel  

Lid Orde van de Feniks

Avatar gebruiker

Offline

Houseitem
BerichtGeplaatst: zo apr 07, 2013 20:28 

Afbeelding
Chris Robertson - Animator

Chris schrikt op uit zijn gedachten als hij opeens een stem achter zich hoort. Hij draait zich om en ziet Misha staan. Opeens beseft Chris dat hij nooit echt met Misha gesproken heeft. Hij schraapt kort zijn keel voor hij antwoord geeft.
”Ja, hoor. Ja. Prima.” Het klinkt alsof hij zichzelf er nog van moet overtuigen.

”Het voelt gewoon een beetje dubbel. Ze noemen Disney “the happiest place on earth” maar na wat er gister gebeurd is…” Hij kijkt Misha even aan. Wie had ooit gedacht dat hij zijn gevoelens met Misha zou bespreken? Hij werpt even een semi-glimlach in zijn richting.

”Bedankt voor het vragen, man. Er zit niets anders op dan doorgaan. De rest zal zo wel naar boven komen en die mogen niks doorhebben. Zullen we vast wat te drinken inschenken? Dan kunnen we met alle mannen een welkomsttoast houden?”

_________________
    Differences of habit and language are nothing at all
    if our aims are identical and our hearts are open.


 Profiel  

Black Bird of the Sky

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Winterfell
BerichtGeplaatst: zo apr 21, 2013 11:22 

Afbeelding

Ana weet niet zeker hoe lang ze onder de douche staat, maar niemand klopt aan en lijkt het vervelend te vinden dat ze er langer onderstaat dan gepland. Uiteindelijk stapt ze uit de douche en pakt één van de zachte handdoeken om haar lichaam af te drogen. Als ze droog is slaat ze de handdoek om haar lichaam. Ze haalt de laatste restjes make-up van haar gezicht af en als ze daar klaar mee is laat ze de handdoek op de grond vallen en kleed ze zich aan. Een zomers jurkje tot net boven haar knieën in een zachte beige kleur. Een lichte bloemenprint siert de onderkant, maar niet te heftig. Ana hield niet van een heftige print. Ze doet haar make-up, luchtig, zomers en vooral goed verzorgd en stapt dan de badkamer uit.

Zonder wat te zeggen gaat ze op het bed zitten waar haar koffer staat en begint haar kleding wat op te ruimen. hoe eerder deze dag voorbij was, hoe beter.

_________________
Life doesn't run a clear course
It flows through from within
It's supposed to take you places and leave markings on your skin


 Profiel  

The Immortal Mod

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Hopes Peak Academy
BerichtGeplaatst: do apr 25, 2013 22:29 

Afbeelding

Misha luistert naar het varhaal van Chris en knikt even. Het is duidelijk dat het hele gebeuren er heel erg bij hem heeft ingehakt en hij voelt een soort van medelijden voor hem. Hij knikt even en gaat richtop zitten.

"Graag gedaan hoor." zegt hij, terwijl hij zijn schouders ophaald. Als Chris een drankje voorstelt, glimlacht Misha even. Juist, niets beter dan eem gped drankje om een nieuw tijdperk in te luiden. "Ik ben voor dat drankje," zegt hij, "Doe maar een biertje."

_________________
BLOOD LUST
<3


 Profiel  

Lid Orde van de Feniks

Avatar gebruiker

Offline

Houseitem
BerichtGeplaatst: ma mei 20, 2013 16:01 

Afbeelding
Chris Robertson - Animator

[... De volgende ochtend ...]

Verstrooid wordt Chris wakker wanneer hij de wekker hoort. Hij tilt zijn hoofd op en ziet dat het nog hartstikke vroeg is. Dan schiet hem te binnen dat ze vandaag naar Disneyland Parijs gaan. Hij slaakt een inwendige zucht. Gister tijdens het gezamenlijke diner was de sfeer erg bedrukt geweest; hopelijk werd het vandaag wat gezelliger...

Hij gaat op de rand van zijn bed zitten en kijkt om zich heen. Hier en daar ziet hij vormen onder de dekens liggen, maar hij kan niet goed zien wie precies waar ligt. Chris besluit de mannen nog maar even te laten slapen; hij heeft nog genoeg voor te bereiden.

Snel loopt hij naar de badkamer en springt onder de douche. Na een vluchtige douche kleedt hij zich aan (speciaal voor deze gelegenheid heeft hij dit briljante t-shirt bewaard). Dan begint hij in de woonkamer van de suites het ontbijt klaar te zetten. Het zou nog zo'n 45 minuten duren voor de dames kwamen, maar hij kon maar vast beginnen.

_________________
    Differences of habit and language are nothing at all
    if our aims are identical and our hearts are open.


 Profiel  

Schoolhoofd

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Schuilen voor de regen

Houseitem
BerichtGeplaatst: di mei 21, 2013 11:42 

Afbeelding
Nina Liv

Zo'n uur voordat ze naar de mannensuite moeten wordt Nina wakker. Ze rekt zich uit en pakt voorzichtig haar mobieltje. Ze kijkt even hoe laat het is en of ze nog SMSjes en gemiste oproepen heeft. Alleen nog een SMSje van haar beste vriendin, dat ze veel plezier moet hebben, en moet proberen een jongen mee te nemen terug naar huis. Nina had haar de avond daarvoor op de hoogte gebracht van het brand-drama. Nina glimlachte even. Die gekke Sas ook. Nina pakte een handdoek en wat leuke kleding, en liep naar een badkamer. Ze ging even onder de douche, en kleedde zich daarna aan. Ze poetste haar tanden, liep de woonkamer in en zakte op een stoel om Sas te bellen.

_________________
    Green is the color of Mother Nature
    That's why I love that color

    Eppur si muove

    En toch beweegt (Galileo Galilei)


 Profiel  

Black Bird of the Sky

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Winterfell
BerichtGeplaatst: za jun 08, 2013 12:31 

Afbeelding

Ana is al vroeg wakker, maar blijft in haar bed liggen zonder haar ogen te openen. Alles in haar wilt nog zeggen dat het allemaal een slechte droom was, maar ze weet dat de werkelijkheid anders was. Uiteindelijk staat ze op en na een korte douche staat ze aangekleed en wel op het balkon en kijkt naar beneden. De straat was druk, maar zo was Parijs nou eenmaal. Druk. Vandaag gingen ze naar Disneyland en ondanks dat Ana dat onder normale omstandigheden best interessant had gevonden en waarschijnlijk zelfs leuk, was ze er nu niet erg enthousiast over. Ze moest er maar gewoon van proberen te genieten en proberen te vergeten wat er was gebeurd. Ze zucht even en besluit om te kijken of er al iemand wakker is bij de andere groep, misschien was Misha wakker? Daar kon ze tot nu toe wel mee praten.

Niet veel later staat ze voor de deur van de suite waar de heren zich bevinden. Ze weet dat ze te vroeg is, maar ze besluit dat het er niet toe doet. Ze klopt op de deur en wacht. nog even haalt ze een hand door haar haren heen. Ze strijkt het lichtroze topje wat ze aanheeft goed en wacht dan geduldig totdat de deur open wordt gedaan. Mocht dat niet gebeuren, dan zou ze maar ergens buiten het hotel gaan ontbijten.

_________________
Life doesn't run a clear course
It flows through from within
It's supposed to take you places and leave markings on your skin


 Profiel  

Lid Orde van de Feniks

Avatar gebruiker

Offline

Houseitem
BerichtGeplaatst: di jun 11, 2013 11:48 

Afbeelding
Chris Robertson - Animator

Om zijn prachtige T-shirt niet te bevuilen heeft Chris voor het gemak maar een schort aangetrokken. De tafel was al prachtig gedekt, de luxe broodjes waren al gebracht (door een heerlijk Frans kamermeisje – als hij zijn pijlen niet op Ana had gericht, had hij het wel geweten) en hij staat net met een karaf jus d’orange in zijn armen als er op de deur geklopt wordt. Hij werd een blik op de klok die aan de muur hangt. Er waren pas 20 minuten verstreken…

Snel zet hij de karaf op tafel en sprint naar de deur. Met een enthousiaste ”Goeeeedemorgen,” gooit hij de deur open. Dan ziet hij dat alleen Ana er staat. ”Oh. Hoi.” Hij kijkt haar kort aan. Plots beseft hij dat dit het eerste moment is dat ze samen zijn na alles wat er is gebeurd. ”Wacht even, ik ben zo terug,” zegt hij.

Hij trekt een kort sprintje naar binnen, trekt zijn schort af en gooit deze met een boog weg. Dan klopt hij drie keer hard op de slaapkamerdeur. ”Opstaan, mannen! We hebben een drukke dag voor de boeg! En maak de vrouwen wakker als jullie klaar zijn,” buldert hij. Dan stapt hij de gang weer op.

Zullen we even praten?” vraagt hij zacht aan haar. Er is zoveel dat hij wil zeggen tegen Ana.

_________________
    Differences of habit and language are nothing at all
    if our aims are identical and our hearts are open.


 Profiel  

Black Bird of the Sky

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Winterfell
BerichtGeplaatst: di jun 11, 2013 12:29 

Afbeelding

Ana hoort geluid achter de deur, dus ze weet in ieder geval dat er iemand wakker is. Als de deur open wordt gegooid en er veels te enthousiast wordt gereageerd doet ze nog net geen geschrokken stap achteruit. Als ze Chris ziet slikt ze even en ze weet eigenlijk niet zo goed wat ze moet zeggen, maar gelukkig zegt hij dat hij zo terug is. Als hij zich omdraait en de kamer inrent doet Ana een kleine stap achteruit en probeert ze zichzelf een houding te geven. Ze hoort Chris op de slaapkamerdeur kloppen en roepen dat iedereen moet opstaan. Ze haalt even diep adem, haalt haar hand door haar haren en kijkt naar de deur. Als Chris weer voor haar staat en zacht vraagt of ze even zullen praten knikt ze.

"Ja, verderop is rustige zithoek," zegt ze dan en ze produceert een flauwe glimlach.

Samen lopen ze door de gang heen en Ana zwijgt. Ze weet helemaal niet of ze wilt praten, ze wilt niet praten over wat er gebeurd is, ze wilt het gewoon vergeten. Maar misschien was Chris ook de enige die kon begrijpen wat ze nu voelde. Bij de zithoek aangekomen neemt ze plaats op de bank, niet precies wetende wat ze nu moet zeggen kijkt ze Chris aan.

_________________
Life doesn't run a clear course
It flows through from within
It's supposed to take you places and leave markings on your skin


 Profiel  

Lid Orde van de Feniks

Avatar gebruiker

Offline

Houseitem
BerichtGeplaatst: ma jul 01, 2013 9:32 

Afbeelding
Chris Robertson - Animator

Chris knikt kort naar haar en samen lopen ze naar de zithoek toe. Hij gaat schuin tegenover haar zitten en friemelt wat aan zijn shirt. Er is zoveel dat hij tegen haar wilt zeggen dat hij eigenlijk geen idee heeft waar hij moet beginnen. Er schiet van alles door zijn hoofd… De trip op de kameel, het geruzie in de pyramide, alle andere onenigheden die ze ooit hebben gehad... En dan natuurlijk die fatale nacht...

”Er is zoveel dat ik je wil zeggen… Maar ik denk dat ik moet beginnen met sorry. Sorry voor alles wat ik gedaan heb tijdens de cruise. Echt. Want misschien heb ik het een beetje op een nare manier duidelijk gemaakt… Ik vind je echt heel leuk en ik hoop dat we opnieuw kunnen beginnen..”

Oops, die liefdesverklaring was niet helemaal de bedoeling, maar verder is Chris blij dat het eruit is. Hij kijkt haar aan en produceert een zwakke glimlach. Zijn hart bonkt in zijn keel… Hoe gaat ze hier op reageren?

_________________
    Differences of habit and language are nothing at all
    if our aims are identical and our hearts are open.


 Profiel  

The Immortal Mod

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Hopes Peak Academy
BerichtGeplaatst: wo jul 03, 2013 13:39 

Afbeelding

Wanneer Chris door de kamer roept dat iedereen wakker moet worden, ontwaakt Misha uit zijn zeer aangename halfslaap. Eigenlijk zou hij zich nog wel 3 keer om willen draaien, maar het ontbijt lokt.

Hij gaat rechtop zitten, rekt zich uit en gaan op zoek naar een broek en een blouse. Na het ontbijt zou hij wel gaan douchen. Hij loopt de slaapkamer uit en ziet daar al snel een lekker ontbijtje staan. Mooi. Hij gaat zitten en besluit boter op zijn croisant te smeren.

Alleen eten is maar alleen, dus al snel staat Misha op en loopt met zijn croissant de kamer rond. Waar was Chris? Hij was al wakker... Hij loopt naar kamer van de meiden en klopt even op de deur. "Dames, wakker worden, het ontbijt staat klaar!" zegt hij vriendelijk.

Dan loopt hij de gang op, en even verderop ziet hij Chris en Ana zitten. "Hey," zegt hij vrolijk, "als jullie niet opschieten is het ontbijt straks op!"

_________________
BLOOD LUST
<3


 Profiel  
Geef de volgende berichten weer:  Sorteer op  
Antwoord op onderwerp  [ 462 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31  Volgende


Keer terug naar RPG
Ga naar:  


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 4 gasten

cron

Powered by phpBB :: FI Theme