Welkom op Harry Potter Forum! 

Forumshop


Alles weergeven :: Goud :: Zilver :: Brons :: Locaties :: Groepen :: Afdelingsitems


Afbeelding Omschrijving Prijs/kopen
Azkaban

Azkaban

De Tovenaarsgevangenis. Deze is gelegen op een eiland, maar de Dementors vormen de werkelijke bewaking. Azkaban wordt gezien als een hel op Aarde.

60 Sikkels


De Schelp

De Schelp

Het huis van Bill en Fleur Wemel, prachtig gelegen aan de kust. Harry, Ron en Hermelien doken hier een tijdje onder nadat ze op het nippertje uit de klauwen van de Dooddoeners waren ontsnapt.

60 Sikkels


Geheime Kamer

Geheime Kamer

Zalazar Zwaddericht bouwde deze kamer diep onder Zweinstein, waarin een Basilisk wachte tot zijn erfgenaam op Zweinstein aan zou komen - Marten Vilijn alias Voldemort. De kamer was te bereiken via Jammerende Jenny's toilet.

60 Sikkels


Goderics Eind

Goderics Eind

Een dorp met een volledig magische gemeenschap. Onder andere James en Lily Potter en Albus Perkamentus hebben hier gewoond. De plek waar de Potters zijn vermoord door Jeweetwel is een monument geworden.

60 Sikkels


Goudgrijp

Goudgrijp

De Tovenaarsbank. Gerund door Kobolden herbergt deze bank de weelde van vrijwel elke Tovenaarsfamilie. Zijn tunnels strekken zich tot ver onder de Wegisweg, en herbergt zelfs draken als schildwachten.

60 Sikkels


Grimboudplein 12

Grimboudplein 12

Het ouderlijk huis van Sirius Zwarts, in de familie voor vele generaties. Na Jeweetwels terugkeer gebruikte de Orde van de Feniks dit zwaar beveiligde huis als hoofdkwartier.

60 Sikkels


Het Nest

Het Nest

Het huis van de familie Wemel.

60 Sikkels


Kamer van Hoge Nood

Kamer van Hoge Nood

Deze kamer is te vinden op de zevende verdieping van Zweinstein en kan alles worden wat je maar nodig hebt. De Strijders van Perkamentus gebruikten deze ruimte bijvoorbeeld als leslokaal, Jeweetwel verstopte hier zelfs een Gruzielement.

60 Sikkels


Krijsende Krot

Krijsende Krot

De omwonenden zijn ervan overtuigd dat het spookt in dit krot. Het gekrijs was echter afkomstig van Remus Lupos, die dit huis als toevluchtsoord had tijdens zijn transformaties naar Weerwolf. Het Krijsende Krot is te bereiken via een tunnel die begint onder de Beukwilg, op het Zweinsteinterrein.

60 Sikkels


Ligusterlaan 4

Ligusterlaan 4

Het woonhuis van de familie Duffeling. Harry Potter is in dit huis opgegroeid, wat hem ondanks de nare tijd vele jaren heeft beschermd tegen vele gevaren.

60 Sikkels


Ministerie van Toverkunst (locatie)

Ministerie van Toverkunst (locatie)

Het Ministerie is een ondergronds complex. Werknemers komen normaal gesproken per haardvuur, maar kunnen ook de bezoekersingang nemen die verstopt is in een oude telefooncel.

60 Sikkels


Perron 9 3-4

Perron 9 3-4

Dit perron is te vinden op King's Cross, waar we de trein naar Hogwarts vertrekt. Het is te bereiken door door het hek tussen perron 9 en 10 te gaan om Dreuzels te mijden.

60 Sikkels


Wegisweg

Wegisweg

De Tovenaarswinkelstraat, te bereiken via de Lekke Ketel. Een bijna verplichte plek voor elke Zweinsteinstudent om zijn/haar schoolspullen te kopen.

60 Sikkels


Weverseind

Weverseind

Severus Sneep had hier een onderduikadres samen met Peter Pippeling. Hij ontving hier Narcissus Malfidus en Bellatrix van Detta.

60 Sikkels


Zweinsveld

Zweinsveld

Een dorp onder de rook van Zweinstein met een volledig magische gemeenschap. De Zweinsteinexpres komt hier aan en er zijn talloze leuke winkeltjes te vinden. Zweinsteinstudenten kunnen vanaf hun derde jaar dit dorp regelmatig bezoeken.

60 Sikkels


Zwerkbalstadion

Zwerkbalstadion

Alle Zwerkbalwedstrijden van Zweinstein worden in dit stadion gespeeld. Tijdens Harry's vierde jaar was een gigantisch doolhof gemaakt in dit stadion als afsluiting van het Toverschool Toernooi.

60 Sikkels


cron

Powered by phpBB :: FI Theme