Welkom op Harry Potter Forum! 

Forumshop


Alles weergeven :: Goud :: Zilver :: Brons :: Locaties :: Groepen :: Afdelingsitems


Afbeelding Omschrijving Prijs/kopen
Dooddoeners

Dooddoeners

De volgelingen van Voldemort, herkenbaar aan een tattoeage van het Duistere Teken op hun onderarm. Tijdens de schrikbewinden van hun Heer van het Duister pleegden zij gruwelijke misdaden.

60 Sikkels


Leraren

Leraren

Zweinstein zou geen Zweinstein zijn zonder en unieke en dikwijls zonderlingen groep leraren.

60 Sikkels


Marauders

Marauders

In hun Zweinsteintijd waren Remus Lupos, James Potter, Sirius Zwarts en Peter Pippeling onafscheidelijke vrienden. Laatstegenoemde drie heren besloten om Faunaten te worden om Remus van gezelschap te voorzien tijdens de nachten dat hij in een Weerwolf transformeerde. Tijdens hun omzwervingen maakten ze de Sluipwegwijzer.

60 Sikkels


Ministerie van Toverkunst (personen)

Ministerie van Toverkunst (personen)

Een groot deel van de Magische Gemeenschap is werkzaam op het Ministerie van Toverkunst. De laatste drie Ministers van Toverkunst waren achtereenvolgens Cornelis Droebel, Rufus Schobbejak en Romeo Wolkenveldt.

60 Sikkels


Orde van de Feniks (nieuw)

Orde van de Feniks (nieuw)

Na de wederopstanding van Jeweetwel werd de Orde van de Feniks weer terug in het leven geroepen. Lange tijd streden zij een eenzame strijd daar het Ministerie van Toverkunst de terugkeer van Jeweetwel niet wilden erkennen. Ondanks dat ze van hun leider, Albus Perkamentus, werden beroofd wonnen zij wederom de strijd.

60 Sikkels


Orde van de Feniks (oud)

Orde van de Feniks (oud)

De Orde van de Feniks was een door Albus Perkamentus opgerichte geheime organisatie die zich verzette tegen Jeweetwel. Na de eerste overwinning werd de Orde opgedoekt, om na Jeweetwels wederopstanding weer terug in het leven geroepen te worden.

60 Sikkels


Strijders van Perkamentus

Strijders van Perkamentus

Een groep studenten van Zweinstein die zich in het geheim extra bekwaamden in Verweer tegen de Zwarte Kunsten. De toenmalige professor, Dolores Omber, weigerde namelijk pertinent om enige vorm van praktisch onderwijs te geven in haar vak. De lessen vonden plaats in de Kamer van Hoge Nood, met Harry Potter als leraar.

60 Sikkels


cron

Powered by phpBB :: FI Theme